PDA

View Full Version : Questmaster - Proširi još jednom svoje resurse na razinu 1



Dado_CRO
23.03.09, 11:31
Ovako,neki dan sam počeo igrat Travian na Speed X3 serveru,i kad sam počeo već sam nadogradio farmu,glinokop,rudnik željeza i drvosječu na 2 level,i onda sam tek skužio da imam zadatke i onda mi je došao ovakav zadatak.

„U travianu uvijek nešto možeš raditi! Dok čekaš na svoju vojsku, proširi još jednog drvosječu, glinokop, rudnik željeza i farmu na razinu 1.”

Naredba:
Proširi još jednom svoje resurse na razinu 1.

Kako ću ja sad završiti ovaj zadatak?Što moram raditi?Pomoć!Hitno jeee...

edo-1
23.03.09, 11:33
AKo su ti svi rudnici vec na razini 1, dovoljno je samo refreshati stranicu, i ponovo provjeriti zadatke...

i542
23.03.09, 11:41
Ovo nije nikakva greška ili kvar na serveru. Premješteno u pitanja.

DeX
23.03.09, 11:42
ili ako si vec digo sve rudnike na lvl 1 onda samo stisni da je zadatak izvšen i dobit ces nagradu i tako ides dalje sve sto imas izgrađeno već samo stisni izvrši!

Dado_CRO
23.03.09, 11:45
E hvala care puno si mi pomogo..

E,i još nešt,kak se dobivaju ljudi?Oni svaki dan dolaze,ili..?

Dr_Evil
23.03.09, 11:50
E,i još nešt,kak se dobivaju ljudi?Oni svaki dan dolaze,ili..?

Populacija ?
Kada gradiš zgradu/polje, imaš cijenu ressa i onda je potrošnja hrane :)
E ta potrošnja hrane je populacija..

Dado_CRO
23.03.09, 11:53
Ali ljudi..kad oni dolaze?!Svaki dan,ili kad nešt napravim,kako!?

Dr_Evil
23.03.09, 11:54
Populacija ?
Kada gradiš zgradu/polje, imaš cijenu ressa i onda je potrošnja hrane :)
E ta potrošnja hrane je populacija..


Ali ljudi..kad oni dolaze?!Svaki dan,ili kad nešt napravim,kako!?

Pa evo odgovor..
Potrošnja hrane = populacija ( ako ne računaš koliko vojska troši)
Znači dizanjem zgrada i polja ressa

Dado_CRO
23.03.09, 11:55
Ajuj,kak sam glup..ja mislio da je ovo peto kod drvo,željezo,glina i hrana da su to ljudi..omfg..a to potrošnja hrane..hvala,sad sam skužio..

ZekonjAA
23.03.09, 12:12
pa da ti je ujedno hrana i kolko stanovnika ti dodaje gradjevina jer ako doda 2 na populaciji m,ora trositi 2 od potrosnje zita!!! :lock::lock:

Dado_CRO
23.03.09, 17:58
E,još jedno pitanje.Koliko puta na dan mogu nekog napast?Meni neki lik napao 4-5 puta na dan i cijelo vrijeme mi ubija legionare i krade resurse!Molim pomoć.. :(

umbacano
23.03.09, 17:59
E,još jedno pitanje.Koliko puta na dan mogu nekog napast?Meni neki lik napao 4-5 puta na dan i cijelo vrijeme mi ubija legionare i krade resurse!Molim pomoć.. :(

kolko god puta možeš, nema ograničenja

Dado_CRO
23.03.09, 18:01
A ***..pa šta ću ja sad?!

umbacano
23.03.09, 18:02
A ***..pa šta ću ja sad?!
pravi skrovišta resursa, troši resurse što više možeš, sklanjaj vojsku, .....

kikitor
25.03.09, 00:57
Ok, izgleda da sam luda, al di da stisnem izvrši ?!! refresham stranicu, al ne pomaže.

zany
25.03.09, 08:54
Ako ti nisu sva polja resursa na lvl 1, onda moras dici jos po jedno polje od svakog :)

kikitor
25.03.09, 13:02
aha... ma već ću se snaći. tnx!