PDA

View Full Version : osnivanje saveza



murk
11.08.07, 18:42
kako se stvori neki savez dali se moram preplatiti ili...?

ostacro
11.08.07, 20:05
moraš imati veleposlanstvo lvl3 i to je to.

Kladim se da mi CroJin sada neće ukrasti odgovor.

murk
11.08.07, 20:13
hvala ti, znaci jos moram cekati

Ereic
11.08.07, 20:58
Znaci ako hocu svoj savez moram da cekam lvl 3 na embassy(ja sam lvl 2):D

shaggy
11.08.07, 21:55
da,i onda mozes imati 9 clanova,jer mozes imati 3 clana po svakom lvlu

Ereic
12.08.07, 21:48
Kako se salje pozivnica za alijansu drugom igracu?:confused:

shaggy
12.08.07, 23:00
to pitas na 2 mjesta bezze,opomena za spam

moras imati ovlasti za to,i onda odes u savez opcije i pozoves

Joe
16.12.07, 23:11
kada se ima vllastiti savez, moze li se staviti nekakva slika?:D

Extremist
16.12.07, 23:15
Ne može. Ni smajli. Niti bilo što osim golog teksta (ascii).

jason
04.01.08, 17:03
zao mi je ako ponavljam pitanje, probala sam naci odgovor i nisam ga nasla...
ako se pridruzim savezu, mogu li kasnije osnovati svoj savez bez da izlazim iz ovog i mogu li biti u dva saveza?
tnx

Extremist
04.01.08, 17:06
Ne možeš biti u dva saveza istovremeno. Samo u jednom.
Da bi osnovala vlastiti savez, moraš napustiti postojeći najprije.

steko
04.01.08, 17:19
Ne možeš biti u dva saveza

Delphinidae
05.01.08, 01:38
Steko jesi ti vidija da je Extremist u potpunosti odgovorija na pitanje? Koji k**** onda ides pisat ono sto je on vec napisa i nakon sto je odgovor dan? Aj odgovori mi ako neces posjet :katapult:


Mozda san panglu ali nevidin svrhu tvog odgovora osim da spamas po forumu BEZVEZE. Zato apel svin modovima da se daje opomena pred ban radi ovakvih GLUPIH, BESKORISNIH, NE POTRIBNIH odgovora.

Hvala.

Steko cekan odgovor.