PDA

View Full Version : Kako mogu izgraditi ili osvojiti novo naselje?



tomislav3
14.08.07, 12:10
jel postoji nekako 'preuzimanje naselja' koje se desi nakon kaj te neki lik kakti farma dva dana il nekaj slično?

tražil sam po forumu nisam našel, ni na engleskom isto.

Sinkec
14.08.07, 12:14
Kako mogu izgraditi ili osvojiti novo naselje?
Da biste to ostvarili trebate tri naseljenika koji će izgraditi novo naselje, a ukoliko se odlučite na osvajanje, trebat će te jednu od upraviteljskih jedinica (senator, poglavica, starješina), koji mogu biti trenirani u Vašem Dvorcu ili Rezidenciji na razini 10. Osim toga, trebat će te i određeni broj kulturalnih bodova.

http://www.travian.com.hr/anleitung.php?s=3

:D

tomislav3
14.08.07, 16:12
Znači neko može osvojit moje naselje? I to ne moje drugo il treće naselje neg prvo, početno.

Sinkec
14.08.07, 16:24
ovo pise,a sad neka jos neko potvrdi ...

Mogu li izgubiti naselje?
Svako naselje moze biti katapultirano na veličinu od 0 stanovnika i ukoliko nije posljednje na Vašem računu, nestat će nakon kratkog vremena. Jedino naselje koje ne može biti osvojeno je Glavni grad.

tomislav3
14.08.07, 20:56
Fala, to sam pročital al nisam bil siguran.

Sinkec
14.08.07, 21:22
Mogu li izgubiti naselje?
Svako naselje moze biti katapultirano na veličinu od 0 stanovnika i ukoliko nije posljednje na Vašem računu, nestat će nakon kratkog vremena. Jedino naselje koje ne može biti osvojeno je Glavni grad. - http://www.travian.com.hr/anleitung.php?s=3

LOL sad pazi ovo

Kako mogu osvojiti jedno naselje?
I ovdje je potreban minimalno jedan dvorac/rezidencija na razini 10. Također treba jedno protivničko/neprijateljsko naselje, koje može biti preuzeto kao i dovoljno kulturalnih bodova. Ukoliko igrač ima samo jedno naselje tada ono ne može biti osvojeno. Glavni grad se ne može preuzeti, dok igrač ima manje od četiri naselja.

Senatora/poglavicu/starješinu istražujete u akademiji, te po završetku može biti obučen u dvorcu/rezidenciji razine 10. Kako bi ste osvojili neko naselje, senator, poglavica ili starješina (sa svojom vojskom)ga moraju više puta i napasti. Sa svakim napadom smanjujete odanost neprijateljskih stanovnika prema njihovom vladaru. Kada odanost padne na nulu, stanovnici prelaze na stranu napadača, sa čime je naselje i preuzeto. Da bi se odanost mogla smanjiti, morate uništiti dvorac ili rezidenciju napadnutog naselja. - http://www.travian.com.hr/anleitung.php?s=4

SAD SE I JA PITAM KOJE JE TOCNO? :D

robofish
16.08.07, 03:35
valjda ovo drugo,ali ne razumijem jednu stvar.ako imaš četiri naselja + glavni grad ili tri naselja + glavni grad?

ja mislim da bi prva tvrdnja trebala glasiti ovako:

Jedino naselje koje ne može biti osvojeno je Glavni grad,dok ne budete imali četiri naselja.


ima li itko četiri ili više naselja?Onaj tko ima,on bi mogao reći nešto više o tome.

Extremist
28.09.07, 16:34
Evo sad ima ovakvih igrača pa bi se cijenio točan odgovor.

Deviant
28.09.07, 17:38
Glavni grad se ne može preuzeti, dok igrač ima manje od četiri naselja.

to je staro pravilo
glavni grad se ne moze preuzeti, UOPCE

hzg
28.09.07, 17:43
Pa ako netko ima manje od cetiri naselja (znaci tri glavni grad+jos dva) mozete zauzeti ova dva, ali glavni nemozete!

Ako netko ima 4 (glavni+3)naselja mozes mu zauzeti bilo koji grad ukljucujuci i glavni, automatski kada mu uzmes jedan ostaje na tri i (novi) glavni mu vise nemozes zauzeti, sad jedino pitanje kako se nakon preuzimanja glavnog grada odreduje koji je novi???

CRO-SS
29.09.07, 07:40
Pa ako netko ima manje od cetiri naselja (znaci tri glavni grad+jos dva) mozete zauzeti ova dva, ali glavni nemozete!

Ako netko ima 4 (glavni+3)naselja mozes mu zauzeti bilo koji grad ukljucujuci i glavni, automatski kada mu uzmes jedan ostaje na tri i (novi) glavni mu vise nemozes zauzeti, sad jedino pitanje kako se nakon preuzimanja glavnog grada odreduje koji je novi???

Vec je odgovoreno, glavni grad se nikako ne moze zauzeti.
A za proglasiti naselje glavnim gradom jednostavno sagradis dvorac i u njemu imas link na koji kliknes, uneses svoj password, i automatski to naselje postaje tvojim glavnim gradom. Ako imas rezidenciju u tom naselju koje zelis proglasiti glavnim gradom, moras je prvo srusiti i tek onda mores sagraditi dvorac i tu proglasiti glavnim gradom. Za rusenje zgrade u naselju potrebna ti je glavna zgrada na level 10 ili vise...ali to je vec druga tema pa se ispricavam ako sam malo skrenuo.

pozdrav

hzg
29.09.07, 11:22
CRO-SS nisi nista sada tu napisao korisnog.
kako se nakon sto ti netko preuzme glavni grad odreduje koji je novi???

nisam vidio post od deviant da je to staro pravilo!

Extremist
29.09.07, 16:02
CRO-SS nisi nista sada tu napisao korisnog.
kako se nakon sto ti netko preuzme glavni grad odreduje koji je novi???

nisam vidio post od deviant da je to staro pravilo!

1. Glavni grad se ne može preuzeti. Jasno? Nikako i uopće.

2. Glavni grad je onaj u kojemu postoji građevina koja se zove DVORAC. Ako ne postoji ta građevina, onda nemaš glavni grad uopće.

3. Da bi osvojio neki grad bio on glavni ili ne, moraš prvo protivniku srušit dvorac ili rezidenciju. Pa kad si mu srušio dvorac - to više i nije glavni grad, jelda?

4. Odeš na traži, upišeš za autora posta "Deviant", a za sadržaj posta "glavni" i pronać ćeš njen post o tome.

hzg
29.09.07, 17:02
Ajde nemoj se praviti pametan :)

Deviant je postala svoj post dok sam je pisao svoj, tak da ga nisam vidio.
To sto admini nisu promijenili pravila to je njihov problem!

Ovaj zadnji post sam namjerno ostavio i mozes vidjeti da je editiran, jer sam prvo napisao prva dva reda, a onda ovaj treci je edit, jer nisam kao neki koji ce sebe ispravljati, ja sam pogrjesio jer nisam primjetio njen post, tak da ni ti nisi napisao nista koristno.

floosh
29.09.07, 17:46
ovo je zanimljivo :D


P.S. sorry 4 spam...

shaggy
29.09.07, 18:17
[QUOTE=newbie;8420]Majstore... ajde objasni nama neznalicama kako onda neki imaju glavni grad (pise im kraj imena naselja da je glavni) u naselju koje ima rezidenciju, a ne dvorac?

Sada mozes selektirati cijeli post pa ces vidit odgovor.

Prvo selo, cak iako nema ni rezidenciju ni dvorac, glavni je grad dok se to ne promjeni klikom na link u selu koje ima dvorac i potvrdi lozinkom.


ako mozda nije shvatio o cemu se radi neka vidi....

i jos jedan dodatak,mozete vi palacu izgraditi na lvl 20 u nekom selu,ali ne promijeniti i mozete imati glavni grad sa rezidencijom...

Extremist
29.09.07, 18:44
Ispričavam se za pisanje krivih stvari i u krivom tonu.