PDA

View Full Version : Farma-kako da je napravim?



Gorstak
14.08.07, 21:43
Kako da napravim farmu kadkliknem na polje za izgradnju izlazi sledece

Sagradi novu zgradu

Zamka

Zamka štiti Vaše naselje pomoću dobro skrivenih zamki. Vaši neprijatelji također u njima mogu ostati zatočeni pri napadu te više neće moći naškoditi Vašem naselju.

100 | 100 | 100 | 100 | 4 | 0:32:00
Manjak hrane: nadogradite farmu
kad odem na izgradnju farme izbacuje sledece

Na Farmama proizvodite hranu za svoje stanovništvo. Nadogradnjom razina farmi, povećavate proizvodnju hrane.

Sa žitnim mlinom i pekarom može se još dodatno povećati proizvodnja.

Troškovi i vrijeme izgradnje za razinu 1:
Drvo70 | Glina90 | Željezo70 | Hrana20 | Potrošnja hrane0 | 0:02:30

Preduvjeti:
prazno

od resursa imam

[Drvo] 299/1200 [Glina] 339/1200 [Željezo] 504/1200 [Hrana] 746/1200 [Potrošnja hrane] 9/12

zasto nemogu da napravim budjavu farmu

Sinkec
14.08.07, 22:03
ti si zapravo u sredistu naselja gore one ikone ili sto vec :) pa prijedi preko njih pa ce ti pisat sto su :D
ona lijeva ikona :D

pajo
14.08.07, 23:40
to ti je u sredistu naselja, tu se grade samo zgrade i ustanove.....tribas otic pod pregled naselja i tamo nadogradjujes resurse (onaj prvi "tab" - izbornik)....procitaj upute prije...

Ludonja
12.09.07, 00:09
šta bi Dropulićka rekla na ovako prostorno uređenje grada :p

Blargag
17.09.07, 11:42
kako mogu napravit zamku meni to nigdje ne pise

hzg
17.09.07, 12:07
kako mogu napravit zamku meni to nigdje ne pise

Pa najvjerojatnije nisi GAL. samo gali mogu raditi zamke.

Ako si gal u sredistu naselja mozes napraviti zgradu "zamka" i u joj radi zamke!