PDA

View Full Version : rezidencija-dvorac-kako srušiti



big_boss
16.08.07, 14:27
zanima me kako da srusim zgradu rezidencija,da bi mogao izgraditi zgradu dvorac...ako je uopce moguce rusenje zgrada...hvala puno!!!

big_boss -I7I-

CroJin
16.08.07, 14:29
Nadogradi glavnu zgradu do nivoa 10, onda ćeš dobiti opciju rušenja zgrada.

big_boss
16.08.07, 15:29
Nadogradi glavnu zgradu do nivoa 10, onda ćeš dobiti opciju rušenja zgrada.

hvala puno!

Zikij
30.09.07, 14:21
hmmm, nemam pojma dal je ovo negdje odgovoreno...al eto, probo sam traziti u starim topicima i stanga...dakle u vezi rezidencije...jel moguce imat u istome gradu i rezidenciju i dvorac...il ta rezidencija sluzi samo za drugo naselje za koje ne zelim da ga netko ne zauzme...?

CroJin
30.09.07, 14:25
hmmm, nemam pojma dal je ovo negdje odgovoreno...al eto, probo sam traziti u starim topicima i stanga...dakle u vezi rezidencije...jel moguce imat u istome gradu i rezidenciju i dvorac...rezidencija sluzi samo za drugo naselje za koje ne zelim da ga netko ne zauzme il ta ...?

U jednom naselju nije moguće imati i rezidenciju i dvorac.

rezidencija sluzi samo za drugo naselje za koje ne zelim da ga netko ne zauzme

Archaonus
30.09.07, 14:27
Koja je razlika između dvorca i rezidencije?

Deviant
30.09.07, 14:31
Koja je razlika između dvorca i rezidencije?

da ponovno ne pisem :)


dakle...
i u dvorcu i u rezidenciji se mogu trenirati naseljenici kako bi se osnovalo novo naselje.
ali jedno iskljucuje drugo.
znaci, ako imas dvorac u naselju, ne mozes imati i rezidenciju u njemu, i obrnuto.

jedna od funkcija dvorca je da ono naselje u kojem ga izgradis mozes proglasiti glavnim gradom.

buduci da je prvo naselje koje imas automatski postavljeno za tvoj glavni grad, bolje je u njemu napraviti rezidenciju, a dvorac (buduci da moze postojati samo jedan u svim tvojim naseljima) eventualno cuvati za neko drugo naselje jer glavni grad donosi neke benificije koje ces mozda kasnije htjeti iskoristi na sto bolji nacin (resursi iznad 10 lvl, kamenozidarija...). a gledajuci i na troskove nadogradnje do 10 lvl, rezidencija je jeftinija.

jos jedna razlika - u rezidenciji mozes trenirati naseljenike na 10 i 20 lvl, dok to u dvorcu mozes na 10, 15 i 20 lvl. drugim rijecima. pomocu rezidencije mozes naseliti dva nova naselja, sa dvorcem tri.

bjeli
30.09.07, 15:16
znaci ako napravim rezidenciju mogu imati jos 2 grada a dvorac 3...a ako u jednom imam rezidenciju a u drugom dvorac mogu sveukupno imati 6 naselja ?

Deviant
30.09.07, 15:20
u svakom novom naselju mozes izgraditi rezidenciju
npr. u prvom naselju napravis rezidenciju do 10 lvl i istreniras naseljenike
u naselju koje su ti naseljenici zauzeli opet napraviti rezidenciju do 10 lvl i treniras nove naseljenike
itd
itd

dvorac pak mozes imati samo jedan bez obzira koliko naselja imao