PDA

View Full Version : Kako da se zastitm??



sag
15.07.07, 23:36
Ne kuzim ovu igru opce, kak da si napravim glavnu zgradu lvl,2, i lvl3, pa okupljaliste, pa vojarnu , i onda tek vojsku, a lik me farma me non stop a ja nemogu ni nekakav "Fleet save" prije samog napada??? Jel ima nesto, pa da prije napada to sve maknem??? Ne mogu nista gradit jel me ovaj farma non stop pa ne mogu ni skupit za neku gradnju. Kolko ja vidim tu je kraj... :( Kako on mene pofarma i odnese mi sve , tako ja mogu cekat do besvjesti da se resi skupe , ne vidim izlaz, pls ako moze pomoc.

Chain
15.07.07, 23:44
Pa sagradi sklonište i unaprijedi ga do 3-4lvl-a, za to ti netreba puno resursa a druga opcija ti je stalno trošit resurse.

CroJin
15.07.07, 23:45
Kada klikneš na neku zgradu, na njoj imaš mnogo stvari među ostalima i poboljšanje zgrade na druge lvl.-e
Kada ispuniš sve zahtjeve za neku zgradu, onda ju možeš sagraditi.
Okupljalište se može napraviti ovdje:
http://img521.imageshack.us/img521/3636/rallypointej2hc1.jpg

A "fleet save" moraš ručno napraviti tako da potrošiš sve resurse na gradnju. I ubuduće prvo pretraži forum, sva tvoja pitanja su već odgovorena.

sag
16.07.07, 00:23
Evo potrosio sam pola sata i pokliko sve krugove oko grada ali ne mogu napravit to skroviste :( gdje god da kliknem nudi mi samo: Zitnica ili veleposlanstvo :confused: Glavna zgrada mi je razina dva, a svi rudnici lvl dva ili 3 - ima ko kakvu ideju?

sag
16.07.07, 00:34
ma mislim u gradu oko glavne zgrade oni krugovi tj. mjesta za dradnju...ali kazem gdje god kliknem ponudi samo ovo dvoje trenutno imam od gradjevina glavna zgrada i skladiste razina 1, ali nigdje skroviste!!!??

shaggy
16.07.07, 01:22
ma mislim u gradu oko glavne zgrade oni krugovi tj. mjesta za dradnju...ali kazem gdje god kliknem ponudi samo ovo dvoje trenutno imam od gradjevina glavna zgrada i skladiste razina 1, ali nigdje skroviste!!!??

imas sigurno skroviste ali ne mozes nac:Djer je skroviste,hehe,potrazi drvo sa nekom kao spiljom,imas sigurno vec izgradjeno


EDIT:na ovom linku pogledaj kako izgleda cranny(skloniste)u gornjem desnom uglu povecano i onda potrazi u selu jer imas ga sigurno

http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=362&s=300

mariik
16.07.07, 02:14
evo skrovište ti je na ovom linku http://s1.travian.com.hr/build.php?gid=23

sag
16.07.07, 07:16
To te ja pitam :)

Bearskin
16.07.07, 08:31
Ti si trenutno tzv. sitting duck i samo moras ustati. :)
Napravi si Skrovište resursa. Teutonac moze ukrast samo 1/3 onog sto skroviste cuva, tako da ti ostane dovoljno resursa za lvl 2 skrovista resursa, kad si na lvl 2 ostaje ti dovoljno za skroviste lvl 3..... I tako kad je na levelu 10 ti cuva cca 666 od svakog resursa pa mozes nastavit gradnju. Pazis samo da ti resursi ne prelaze 666 i to je to. Farmer ostaje praznih rukava. Inace samo teutonci mogu dignit 1/3 resursa iz skrovista. Svi ostali ne mogu tamo. Pa ako si skuzio, skuzio....


Samo da te ispravim.... Ne 1/3 nego 2/3 resursa mogu ukrast Teutonci:cool:

Bearskin
16.07.07, 10:23
:(
Sorry..........................................:(
Mislio sam da uzimaju 2/3... Nisam dobro pročito upute....:(

Hitman74
06.04.08, 19:53
teutonci u napadu uzmu resurs iz skrovista tj. 1/3 resursa iz skrovista
znaci 2/3 resursa ostaje skriveno

hzg
06.04.08, 19:59
Hitman74 (http://forum.travian.com.hr/member.php?u=3409) 2. opomena, nepotreban odgovor na temu iz 7. mjeseca prosle godine!

LOCK!!

-hzg-