PDA

View Full Version : Što mi treba da napravim svoj savez?



Obelix2
23.08.07, 12:26
Što mi treba da napravim svoj savez!:confused::confused:

Dado
23.08.07, 12:40
trebas veleposlanstvo

xivan
23.08.07, 12:40
treba ti veleposlanstvo lv.3

i lock molim

Domac
10.09.07, 10:38
"Veleposlanstvo je mjesto gdje obitavaju diplomati. Većom razinom same zgrade Vaš kralj dobija veće diplomatske opcije."

ovo je opis veleposlanstva akad kliknem na njega...
zanima me koje su to vece diplomatske opcije? znam da na lvl3 mogu osnovat svoj savez,a osim toga jel ima jos nekaj?:confused:

shaggy
10.09.07, 11:26
ne,samo to

ostacro
10.09.07, 13:46
na lvl 1 dobivaš mogućnost da uđeš u savez,a na lvl 3 da napraviš svoj,ne ma drugih opcija,ali to ti je jedna od najpotrebnijih zgrada u cijelom travianu.

hzg
10.09.07, 14:01
Pa i nije bas najpotrebnija, ako si ti osnivac saveza onda ti sa svakim lvl-om moze uci dodatna tri igraca u savez!
Znaci na lvl20 mozes imati 60 igraca u svome savezu (20x3).

A opcije su ti da na lvl1 udes u savez, a na lvl 3 osnujes savez.

Archaonus
30.09.07, 16:47
Koliko je maksimalno članova što može biti u savezu?

xivan
30.09.07, 16:54
Koliko je maksimalno članova što može biti u savezu?

Sa svakim lv. veleposlanstva u savezu može iti više igrača

hzg
30.09.07, 21:56
@xivan
Tesko se rijesiti starih navika, zar ne?

@Archaonus
Sa svakim lvl veleposlanstva mogu se prikljuciti tri nova igraca tvom savezu.
Pa posto je najveci lvl veleposlanstva 20.

20*3=60 znaci maksimalan broj clanova jednog saveza je 60.

53njac
08.11.08, 14:25
kako mogu napravit svoj savez:pretorian:

Red Nix
08.11.08, 14:26
Moraš imat veleposlanstvo na lvl 3

Dr_Evil
08.11.08, 14:27
Moraš imat akademiju na lvl 3

Veleposlanstvo, ne akademiju na lvl3

Axe Effect
08.11.08, 14:52
veleposlanstvo - tutorial
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=18286

sve o savezima od a do ž
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=5424