PDA

View Full Version : hr4 chat tema



Stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Norad III
23.02.10, 23:06
kifle su moji tajni saveznici...poznato je da je moj deff kod njih :D



hm...ja bas gledam...i razmisljam si...dosta dugo sam tu...ali nije bas da su mi nesto poznati...a i oni koji jesu su ka norad (minjaju savez kad zagusti) ili predu na drugi server...pa mi taj naziv potpuni misterij :)


edit : hm...lord07...hvala bogu tu sam dosta dugo...a ne sjecam se bas po cemu si npr. ti legenda...bio bi zahvalan ako bi mi mogao to pojasniti :)

p.s. nije da imam nesto protiv tebe...ti si mi samo primjer jer si rekao "mozda zato jer jeste legende"...

oke ja se baš ne vežem za igranje no ovo poboldano je uvrjeda.
Ja ne mijenjam savez dok ne zagusti,niti server,kad zagusti ostajem sa svojima i bome ti koji nikada nisi igrao samnom ne možeš pričat kako me znaš,bio sam na prošlom s4 uz RC uvijek i do kraja,ali acc-om tek do polovine,zašto sam obrisao račun znaju ljudi koji su me znali i ja,zašto sam napustio HARD na ovome serveru je isti razlog zašto sam ostao s RC-om na prošlome,društvo u kojemu igram,je ~|HARD|~ je ostao super jak savez ali otišlo je pola meni dragih ljudi s kojim sam čak imao lijepo vrijeme na internetu...

a tu ću i stat jer zadnji put kad sam prepričavao hr4 trajalo je 2 sata :D
P.S. - isprike unaprijed za pogrješke u pisanju :)

Superhik
23.02.10, 23:06
Spam pobrisan, a mogla bi i pokoja opomena sjevnut ili ćak ban za konstantne spamere ;)

Lp
Valerossi

lord07
23.02.10, 23:09
edit : hm...lord07...hvala bogu tu sam dosta dugo...a ne sjecam se bas po cemu si npr. ti legenda...bio bi zahvalan ako bi mi mogao to pojasniti :)
p.s. nije da imam nesto protiv tebe...ti si mi samo primjer jer si rekao "mozda zato jer jeste legende"...
pa i nisi puno duze od mene tu ;) a i nisam bas neka veeeelika legenda ovdje(jer sam prije igrao na .com serverima),mogu reci da sam prvi .hr server koji sam od pocetka igrao i dobili smo ga( #SS# sa s1) i nakon s4 sigurno necu vise igrati na .hr serverima! odo nazad na com

lord

neću sad dublje ulazit u raspravu al vama u tlu je neko ukro smisao za humor i zajebanciju pogotovo ovom napuhanom primeu.

i daj odi nađi neku curu manje ćeš visit na travianu i mazit snješka od kojeg će ionak na kraju ostat samo voda, jer dolazi ljeto snjeg se topi itd.

zasto mislis da mi neamo humora??? pa umiremo od smijeha kad vidimo neke reporte :D
a ti ocito nisi nikad cuo za duall acc pa mislis da sam ja konstantno na acc :lol2:
ehhhh da vidi se i koliko si upucen u TL pa spominjes snjeska,,,ako neznas snjesko vise nije u TL pa neznam zasto si sad njega uopce spomenuo. a i kad smo kod njega,nezz zasto bi se otopio? pokraj SOFT-a se nemre otopiti.

razigrana bakterija
23.02.10, 23:13
norad...ovo je samo igra :) ne se ljutiti :D znam da istina boli...ali sta sad :) isto ko i nas u pc sto nemamo neke off-ove...a sta...mi se pomirili s istinom...pomiri se i ti...bit ce ti odma lakse ;) :D

p.s. ja ono ne vidim ka uvredu...ako moderatori smatraju...slobodno neka izbrisu...

@ lord07 : eto...hvala na objasnjenju :) ali mnogi su bili djelovi pobjednickih koalicija...znaci da su svi oni legende :D

@ gauss : sta ti ne znas da je izmedu kifli i pc zavladala ljubav ? :D

cossorre
23.02.10, 23:14
pa i nisi puno duze od mene tu ;) a i nisam bas neka veeeelika legenda ovdje(jer sam prije igrao na .com serverima),mogu reci da sam prvi .hr server koji sam od pocetka igrao i dobili smo ga( #SS# sa s1) i nakon s4 sigurno necu vise igrati na .hr serverima! odo nazad na com


zasto mislis da mi neamo humora??? pa umiremo od smijeha kad vidimo neke reporte :D
a ti ocito nisi nikad cuo za duall acc pa mislis da sam ja konstantno na acc :lol2:
ehhhh da vidi se i koliko si upucen u TL pa spominjes snjeska,,,ako neznas snjesko vise nije u TL pa neznam zasto si sad njega uopce spomenuo. a i kad smo kod njega,nezz zasto bi se otopio? pokraj SOFT-a se nemre otopiti.

joooooj
daj molim te koda netko na travianu nezna da su pro i tl u tajnom savezništvu. koda neko nezna da vaši deferi defaju snješka.
mislim o čem ti pričaš... :opala:

Norad III
23.02.10, 23:17
aha pa si onda prešao ljutom hardovom neprijatelju... kak da ti to opišem... to je koda židov postane hitlerov asistent

Opet genijalac s krivog kvadranta tumači odnose na +/- :S

Znaci,koliko ja znam TL uopće nije hardov ljuti neprijatelj,prvo jer je to igrica i na ovome serveru smo svi da se igramo i zabavljamo,a to nije kompletno bez razrušenih naselja:D,drugo jer nije TL-ov problem što hard ima podosta farmi unutar sebe i saveznika.

A i vezi mene,bio sam katan jako jako puno puta,već i na ovome serveru par puta i prema mome iskustvo to zbilja nije ništa strašno ;)

jebacch
23.02.10, 23:18
trebao sam kopirajtat " ahhahahahahahahahahahahahahahahahah"

cent po uporabi ahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah ahahha

hehe simpa mi ova prepucavanja ahhahahahahahahahaha

koji smijeh hahahahahahahaha

s nostalgijom se sjećam vremena kad se ovdje moglo provocirat vrijedjat omalovažavat spemat i tako to

danas je ćudoređe zaštićena vrsta i svi nekaj moraju bit politički korektni aahhahahahahahahahahaha

kaj fali gud old prepucavanju i vrijeđanju u gostijoni uz vrčeve piva nakon naporne bitke ahahahahah pa tu i tamo neki nož da proradi,upucaš nedužnog svirača lutnje hahahahahahaha ošamariš nejakog i da ne nabrajam sve sportove smrdljivih prekaljenih ratnika išaranih lica ožiljcima hehe

dolje sa šminkerskim birtijama i njihovim pojmom piva kao tekućini u boci od 0.25 ahahhahahahahahahahahahahhaah

nazguls
23.02.10, 23:22
A i vezi mene,bio sam katan jako jako puno puta,već i na ovome serveru par puta i prema mome iskustvo to zbilja nije ništa strašno ;)

nije strašno kad se čovik rani!!!
ja sam bija ranjen 3 puta!
uopće nije strašno!!
a kad se smrtno rani,prvo izgubi svijest i onda umre!

sweeth
23.02.10, 23:23
ja mislim da je LWG bolji od MNJAGA
ajmo zigi mi van birtije o tome raspravit :paladinko: :blackeye:

i mene zanima po čemu su TL legende, baš bi volio da se to razriješi konačno

lord07
23.02.10, 23:25
ti nekom pricas da manje visi na travianu, svašta.

u redu, nismo legende nego njubare, i trebali bi se zvat TN (travian noobs), kraj. ajde sad kifle i PC slobodno nastavite sa vasim svakodnevnim prepirkama. pusa
koji si sad ti??? ;)

joooooj
daj molim te koda netko na travianu nezna da su pro i tl u tajnom savezništvu. koda neko nezna da vaši deferi defaju snješka.
mislim o čem ti pričaš... :opala:

gle nikad nije poslan deff kod njih koliko ja znam(a sittam deffera ;) )dakle nema deff za njih...
a osobno gledajuci mene zaboli ako ima neko tajno saveznistvo,,jer nepomazem nikome tko nenosi TL ili BOP ispod svog nicka tako da mislim da se pocnes baviti sa PC-jem ili u kojem si vec savezu(nezanima me uopce).

cossorre
23.02.10, 23:25
Opet genijalac s krivog kvadranta tumači odnose na +/- :S

drugo jer nije TL-ov problem što hard ima podosta farmi unutar sebe i saveznika.

A i vezi mene,bio sam katan jako jako puno puta,već i na ovome serveru par puta i prema mome iskustvo to zbilja nije ništa strašno ;)

priča se da hard ima jednu farmu manje. zvala se norad:air kiss:

razigrana bakterija
23.02.10, 23:27
pa ja ne znam stvarno zasto ste vi tl-ovci toliko zapeli za taj pc ? gotovo u svakom postu ih spomenete...a cim se pitalo normalno pitanje po kojoj osnovi je tl travian legende...odma ste skocili...

zenno
23.02.10, 23:36
ja mislim da je LWG bolji od MNJAGA
ajmo zigi mi van birtije o tome raspravit :paladinko: :blackeye:

i mene zanima po čemu su TL legende, baš bi volio da se to razriješi konačno

igra li ziggy ovaj server?

sweeth
23.02.10, 23:39
pitaj ga, tu je negdje
možda je pijan za šankom, možda se samo otišao isprazniti na wc
ili je uzeo neku djevu u sobu iznad birtije
:na karte:

a di su ostali kvadranti i savezi, dajte pričajte malo
da bude žamor u birtiji

lord07
23.02.10, 23:40
pa ja ne znam stvarno zasto ste vi tl-ovci toliko zapeli za taj pc ? gotovo u svakom postu ih spomenete...a cim se pitalo normalno pitanje po kojoj osnovi je tl travian legende...odma ste skocili...

evo reci cu ti kratko i jasno...

TL su legende po tome sto ce postati pobijednici s4.hr servera,,,zato se savez i zove travian legende,jer imamo norada koji moze gledati u buducnost i vidio je da cemo pobijediti pa je rekao nazovite savez travian legende jer cemo postati legende,kad je to bilo ucinjeno ubrzo nakon toga je pocela dolaziti u naselja noradova falanga smrti i rekla budete li u ikojem drugom savezu osim TL-u doci cu ponovo i unistiti selo svojim super mocima:paladinko:
:D:D:D:D
jesi zadovoljan???

jebacch
23.02.10, 23:41
ja mislim da je LWG bolji od MNJAGA
ajmo zigi mi van birtije o tome raspravit :paladinko: :blackeye:



hahahahahahaha pa to je ko da se fališ time da si pametniji od nekog retarda ahhahahahahahahahahahah di ćeš goreg ,neorrganiziranijeg glupljeg i sve ostalo saveza od mnjaga hehe pa tako je i zamisljen hahahahahahahahahahah organizacija je gej a gej je okej iako vise nije in hahahahahahahahahah

hehe pa o tom ti i govorim kaj se birtije i rasprava tiče
u civiliziranom ratničkom svijetu ekipa se mlalti usred birtije a ne ić van smrzavat se i valjat po blatu ahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah jer smo tako šatro kulturni hehe

fino vrčem u glavu nož između rebara pljuvačka u oko pazi iza sebe fore i raznorazne domišljatosti ahhahahahahahahahahhahahahahahahahhaah nešto ko folklor hehe al na ugrijanom zatvorenom prostoru suhog poda ahhahahahahahahahahahahaha

e to je gostijona hahahahahahahahahahahhahahahahaha

edit: a ne sad fino se kulturno počneš mlatit s nekim i dodje gazda i kaže ajte vi van iz birtije raspravljat hahahahahahahaha miša mu njegovog pa šta sam onda dolazijo u birtiju ahahhahahahahahahahahahahahahahah kako će me i onda primjetit lokalna djeva ako se van moramo ić mlatit hehe al opet možda je domene ahhahahaha

Gauss
23.02.10, 23:43
evo reci cu ti kratko i jasno...

TL su legende po tome sto ce postati pobijednici s4.hr servera,,,zato se savez i zove travian legende,jer imamo norada koji moze gledati u buducnost i vidio je da cemo pobijediti pa je rekao nazovite savez travian legende jer cemo postati legende,kad je to bilo ucinjeno ubrzo nakon toga je pocela dolaziti u naselja noradova falanga smrti i rekla budete li u ikojem drugom savezu osim TL-u doci cu ponovo i unistiti selo svojim super mocima:paladinko:
:D:D:D:D
jesi zadovoljan???


ljudi ovo nije zajebancija. NORAD stvarno moze vidjet budućnost. zato je i pobjego iz harda i doso nama

razigrana bakterija
23.02.10, 23:45
evo reci cu ti kratko i jasno...

TL su legende po tome sto ce postati pobijednici s4.hr servera,,,zato se savez i zove travian legende,jer imamo norada koji moze gledati u buducnost i vidio je da cemo pobijediti pa je rekao nazovite savez travian legende jer cemo postati legende,kad je to bilo ucinjeno ubrzo nakon toga je pocela dolaziti u naselja noradova falanga smrti i rekla budete li u ikojem drugom savezu osim TL-u doci cu ponovo i unistiti selo svojim super mocima:paladinko:
:D:D:D:D
jesi zadovoljan???

hm...koliko ja znam dok je nastalo ime ~tl~ norad je jos uvik bio vatreni hard-ovac...zelis reci da je vec onda odlucio prodati "svoj voljeni savez" iako je u mrskog "neprijatelja" presa tek nekih misec - dva kasnije ? :)
p.s. ja sam cuo da su se te "legende" dosle zabavljati na ovaj server....i da ih ww ne zanima, niti da planiraju graditi isti...makar su tako sami pricali :D sad ti kazes da su ga dosli osvojiti...hm...

Gauss
23.02.10, 23:54
hm...koliko ja znam dok je nastalo ime ~tl~ norad je jos uvik bio vatreni hard-ovac...zelis reci da je vec onda odlucio prodati "svoj voljeni savez" iako je u mrskog "neprijatelja" presa tek nekih misec - dva kasnije ? :)
p.s. ja sam cuo da su se te "legende" dosle zabavljati na ovaj server....i da ih ww ne zanima, niti da planiraju graditi isti...makar su tako sami pricali :D sad ti kazes da su ga dosli osvojiti...hm...

i onda kažete da mi nemamo smisla za humor :opala:

lord07
23.02.10, 23:57
hm...koliko ja znam dok je nastalo ime ~tl~ norad je jos uvik bio vatreni hard-ovac...zelis reci da je vec onda odlucio prodati "svoj voljeni savez" iako je u mrskog "neprijatelja" presa tek nekih misec - dva kasnije ? :)
p.s. ja sam cuo da su se te "legende" dosle zabavljati na ovaj server....i da ih ww ne zanima, niti da planiraju graditi isti...makar su tako sami pricali :D sad ti kazes da su ga dosli osvojiti...hm...

ma jooooooooooooooj i onda tu pricaju da TL-ovci neshvacaju salu:brukica::brukica:
ajd zaljepite pokoju pljackicu u HoF temu :lol2:

nazguls
24.02.10, 00:08
ma jooooooooooooooj i onda tu pricaju da TL-ovci neshvacaju salu:brukica::brukica:
ajd zaljepite pokoju pljackicu u HoF temu :lol2:

eh vi se svi smijete našim napadima..
:(

lord07
24.02.10, 00:14
eh vi se svi smijete našim napadima..
:(

gle nesmijemo se mi svim vasim napadima,,,ali neke stvarno niste trebali staviti u HoF jer nije ni H od HoF-a.
medju vasim HoF-ovima ima puno dobrih HoF-ova(koje sam i pohvalio),ali nekih 15-20% nisu i zbog toga se mi smijemo ;)
no hard feelings

nazguls
24.02.10, 00:18
gle nesmijemo se mi svim vasim napadima,,,ali neke stvarno niste trebali staviti u HoF jer nije ni H od HoF-a.
medju vasim HoF-ovima ima puno dobrih HoF-ova(koje sam i pohvalio),ali nekih 15-20% nisu i zbog toga se mi smijemo ;)
no hard feelings

a gle,neki reporti zbilja nisu ni h od hofa
al eto umisto da se stavlja jedno po jedno stavlja se kad se skupi
mislim da se zbilja ne može reč da je stvaljen hof a da ništa od njega ne vridi..

hzg
24.02.10, 00:26
Isqoutao sam jedno 20 postova :lol2:





Jesi siguran u to??? pa da si malo blize nebi bio uopce na serveru:gamer s mišem:


tko ti ili on :lol2: (usput nemam pojma nick ni od jednog ni drugog) :p

oke ja se baš ne vežem za igranje no ovo poboldano je uvrjeda.
Ja ne mijenjam savez dok ne zagusti,niti server,kad zagusti ostajem sa svojima i bome ti koji nikada nisi igrao samnom ne možeš pričat kako me znaš,bio sam na prošlom s4 uz RC uvijek i do kraja,ali acc-om tek do polovine,zašto sam obrisao račun znaju ljudi koji su me znali i ja,zašto sam napustio HARD na ovome serveru je isti razlog zašto sam ostao s RC-om na prošlome,društvo u kojemu igram,je ~|HARD|~ je ostao super jak savez ali otišlo je pola meni dragih ljudi s kojim sam čak imao lijepo vrijeme na internetu...

a tu ću i stat jer zadnji put kad sam prepričavao hr4 trajalo je 2 sata :D
P.S. - isprike unaprijed za pogrješke u pisanju :)

faks, ispiti RL i slicno :wave:


joooooj
daj molim te koda netko na travianu nezna da su pro i tl u tajnom savezništvu. koda neko nezna da vaši deferi defaju snješka.
mislim o čem ti pričaš...

pa ja ne znam stvarno zasto ste vi tl-ovci toliko zapeli za taj pc ? gotovo u svakom postu ih spomenete...a cim se pitalo normalno pitanje po kojoj osnovi je tl travian legende...odma ste skocili...
Ovom nista ne vjerujte, to je samo prepucavanje jer PC oce povuci svoj deff iz PRO i TL-a da se mogu braniti po svom kvadratnu. Ociti ste :D



A i vezi mene,bio sam katan jako jako puno puta,već i na ovome serveru par puta i prema mome iskustvo to zbilja nije ništa strašno
Ovo mi nije tesko za povjerovati :p


Di si sigi frende, rakijas okolo po serveru??? Jel pises MM epopeje :p

jebacch
24.02.10, 00:37
Di si sigi frende, rakijas okolo po serveru??? Jel pises MM epopeje :p

hehe pišem ali sam sebi ahahhaha
neželi niko samnom u savez hahahahaha

radim skrovišta i tak,,,,jedno 100 dana do prvog ubojstva iz koristoljublja hahahaha...

Mr AlcoHell
24.02.10, 12:26
ja mislim da je LWG bolji od MNJAGA
ajmo zigi mi van birtije o tome raspravit :paladinko: :blackeye:

i mene zanima po čemu su TL legende, baš bi volio da se to razriješi konačno

lijepo zvuči.
nemojmo o nazivima. neko se smatra legendom, neko kiflom, neko pacijentom i to je ok

nemojte mi kvarit doživljaj

hvala :cvjetic:



hm...koliko ja znam dok je nastalo ime ~tl~ norad je jos uvik bio vatreni hard-ovac...zelis reci da je vec onda odlucio prodati "svoj voljeni savez" iako je u mrskog "neprijatelja" presa tek nekih misec - dva kasnije ? :)
p.s. ja sam cuo da su se te "legende" dosle zabavljati na ovaj server....i da ih ww ne zanima, niti da planiraju graditi isti...makar su tako sami pricali :D sad ti kazes da su ga dosli osvojiti...hm...

a ko kaže da još nije hardovac? :D

polako, polako, nemoramo sve odma otkrivati. još stignemo špiju norada skatat :P

Sweet devil
24.02.10, 14:01
hm....ja imam jednu pritužbu..... :blink: :spam1:

Kako je moguće da 3 moderatora igraju jedan acc? Mislim, jel to pravedno? :P:cerek::mothergoose::lol2:

Stvarno niste fer prema drugima..... ccccc..... Floosh, kickaj barem jednog moderatora, daj mu otkaz :D :D

x-x-x
24.02.10, 15:57
priča se da je snješko skucal of :lol2:

abis
24.02.10, 16:02
priča se da je snješko skucal of :lol2:

a zato je pao server? :lol2::sleepy moon:

razigrana bakterija
24.02.10, 16:03
a zato je pao server? :lol2::sleepy moon:

http://forum.travian.com.hr/showthread.php?p=815872#post815872

nazguls
24.02.10, 16:07
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?p=815872#post815872

ma to su neistine
prava istina je da je norad pokrenija off!!!

Prime
24.02.10, 17:04
Ma meni je jasno sad kad su pc-ovci potjerali kifle s foruma moraju nac novu zrtvu

razigrana bakterija
24.02.10, 17:21
Ma meni je jasno sad kad su pc-ovci potjerali kifle s foruma moraju nac novu zrtvu

i izgleda da su se sada okomili na "legende" :) to je na pomolu novo saveznistvo ? pc - hard ? :D navodno bi ih pc trebao potirati s foruma...a hard s kvadranta :)

Prime
24.02.10, 17:24
Pa ako zelite da vam se cijeli server smije samo naprijed.
A sto se tice legendi za dobrim konjem se prasina dize ili inace nebi vodili ovaj razgovor
S foruma nas mozete potjerat ali da nas hard potjera s kvadranta cak ni ti ne vjerujes u to

nazguls
24.02.10, 17:36
Pa ako zelite da vam se cijeli server smije samo naprijed.
A sto se tice legendi za dobrim konjem se prasina dize ili inace nebi vodili ovaj razgovor
S foruma nas mozete potjerat ali da nas hard potjera s kvadranta cak ni ti ne vjerujes u to

a pusti ti to
več sam reka jednom da pazimo šta govorimo da se ne bi dogodilo da bude izreka:
travian je igra koju igraju tisuće osoba i u kojoj na kraju pobjeđuje HARD..
iako ne virujem baš da će se ponovit prošli server ne bi baš stavija ruku u vatru da neće...

razigrana bakterija
24.02.10, 17:37
pa po vasim pricama da je hard pun farmi...covik bi pomislio da cim otvori top 10...i pogleda pljackase da ce sve biti puno "legendi" kad ono...iznenadi se ( neugodno ) jedva jedna...hm...sad ili hard nije toliko prepun farmi...ili vi bas niste takve "legende" ? :)
a cili server bi se moga nekome smijati kroz koji misec...samo kome ;)

Mr AlcoHell
24.02.10, 17:37
i izgleda da su se sada okomili na "legende" :) to je na pomolu novo saveznistvo ? pc - hard ? :D navodno bi ih pc trebao potirati s foruma...a hard s kvadranta :)

neznam al ti meni u svakom postu djeluješ preozbiljno za teme koje se vrte. dobro znaš da su noradove provokacije bezazlene, pogotovo zato jer su noradove :P
a normalno je da provocira kad ste daleko najviše posla napravili na svom kvadrantu.

ne znam zakaj moraš pisati "legende"
nikom ne ubijamo ego, samo se dosađujemo pošto je najviše reporti na forumu pcovih i nije da ikom iz tla to smeta :)

Prime
24.02.10, 17:52
Mislim da je ocito da provocirate s obzirom na rijecnik tipa legende pod navodnicima i sl,Sto se tice harda nikad ih nismo podcijenili.osobno ja sam ocekivao vise.Isto tako ako izgubim/o prvi cu rec svaka cast igra ide dalje.

lord07
24.02.10, 19:29
i izgleda da su se sada okomili na "legende" :) to je na pomolu novo saveznistvo ? pc - hard ? :D navodno bi ih pc trebao potirati s foruma...a hard s kvadranta :)


pa po vasim pricama da je hard pun farmi...covik bi pomislio da cim otvori top 10...i pogleda pljackase da ce sve biti puno "legendi" kad ono...iznenadi se ( neugodno ) jedva jedna...hm...sad ili hard nije toliko prepun farmi...ili vi bas niste takve "legende" ? :)
a cili server bi se moga nekome smijati kroz koji misec...samo kome ;)

cemu navodnici,,ja smatram da s time omalovazavas TL,a tako i mene i smatram da si zasluzio bar opomenu dobiti,jer ja se nesijecam da sam vas omalovazavao ikada pa molim da se ni mene omalovazava.
molio bi opomene odredjenoj osobi.
Hvala!!!

Extasy
24.02.10, 20:42
~PC~ je objavio/la rat za ~ M ~.

Hehe sad su svi uvuceni..
:D

headshot
24.02.10, 23:20
jadan ~ M ~ , PC će ih :tough:

lord07
25.02.10, 00:14
Evo sad malo svrljam po savezima okolo i naletim na jednu cudnu stvar,pa me zanima kolike su sanse da se dva acc sa istim imenom,nalazi u istom savezu,koji su isto pleme,da je to jedan te isti igrac???

headshot
25.02.10, 00:48
haha, koji je to savez?

lord07
25.02.10, 01:05
haha, koji je to savez?

Trazi malo,pa ces i naci,,,ali savez je top20 eto malo sam ti suzio potragu ;)
kad ga nadjes javi mi svoje misljenje.

Zacanus
25.02.10, 08:25
Evo sad malo svrljam po savezima okolo i naletim na jednu cudnu stvar,pa me zanima kolike su sanse da se dva acc sa istim imenom,nalazi u istom savezu,koji su isto pleme,da je to jedan te isti igrac???

da nije to EDIT

Norad III
25.02.10, 09:56
jadan ~ M ~ , PC će ih :tough:


Zavisi od njih dal će se branit,pc-ovi offovi se uistinu mogu rješiti sa samo malo dobro postavljenog deffa,no kak ide vrijeme to će prerast u puno dobro postavljenog deffa.:cowboy:

Toso
25.02.10, 10:52
Evo sad malo svrljam po savezima okolo i naletim na jednu cudnu stvar,pa me zanima kolike su sanse da se dva acc sa istim imenom,nalazi u istom savezu,koji su isto pleme,da je to jedan te isti igrac???


mala realno,nekad dual sad odvojeno?
ili 2 frenda? -.-

At Strašnomlat-
25.02.10, 11:00
mala realno,nekad dual sad odvojeno?
ili 2 frenda? -.-

Ma kakav je to frend, kad neče ni pivo platit ccc

headshot
25.02.10, 12:17
Evo sad malo svrljam po savezima okolo i naletim na jednu cudnu stvar,pa me zanima kolike su sanse da se dva acc sa istim imenom,nalazi u istom savezu,koji su isto pleme,da je to jedan te isti igrac???

očito misliš na EDIT

moguće da je jedan te isti igrač, ali nemaju ista imena, ali vjerovatno su to dva prijatelja kako je i reko At-Strašnomlat

slamnati vitez
25.02.10, 15:32
šta se ovaj deff toliko prešetava po -/- koordinatama, jesu to neke vojne vježbe? :pčelica:

Tome272
25.02.10, 15:41
šta se ovaj deff toliko prešetava po -/- koordinatama, jesu to neke vojne vježbe? :pčelica:

To su ti vježbe kako uhvatiti kate preko noći ali sada vježbaju samo po danu pa ih svijetlo po danu zezne jer onda naše kate vide deff i ruše tamo gdje nema deff-a.:sjekiraš:

Rekreacija je dobra za deff, ionako stalno čekaju u selu Godoa a taj nikako da dođe. :D:D:D

slamnati vitez
25.02.10, 15:44
Očito Godo postoji samo u mašti pacijenata. A mislim da će uskoro udruga zelenih prijavit pacijente jer od tolikog šetanja trava postaje ugroženo bilje.

:banned:

Tome272
25.02.10, 15:49
Očito Godo postoji samo u mašti pacijenata. A mislim da će uskoro udruga zelenih prijavit pacijente jer od tolikog šetanja trava postaje ugroženo bilje.

:banned:

A možda će se ekološki osvijestiti pa će uskoro uvesti nove jedinice pa će tražiti tog Godoa zračnim jedinicama, možda ga tada uspiju naći. :pčelica:

razigrana bakterija
25.02.10, 17:31
šta se ovaj deff toliko prešetava po -/- koordinatama, jesu to neke vojne vježbe? :pčelica:

bile neki dan kod tebe :) jesi bas tu noc mora napasti...a mogli smo i nas dvojica u hof rubriku :D a ako nis...makar vise oni sivi ne debljaju doma :D

p.s. kod vas stvarno sarolikog drustva...jedni kulturni i za zezanciju...dok za one druge...bolje ne trositi rijeci... :)

Tome272
25.02.10, 19:16
bile neki dan kod tebe :) jesi bas tu noc mora napasti...a mogli smo i nas dvojica u hof rubriku :D a ako nis...makar vise oni sivi ne debljaju doma :D

p.s. kod vas stvarno sarolikog drustva...jedni kulturni i za zezanciju...dok za one druge...bolje ne trositi rijeci... :)

Ma kod nas su svi za zezanciju. :) ja ne znam da mi imamo ozbiljnih ljudi u savezu.... clown

sweeth
25.02.10, 19:44
kakvo je to pushanje počelo? slanje za 4-5-6 konja svaki dan jednom igraču
oce to uopce bit dopušteno od sustava?! :banned:

Tom Riddle
25.02.10, 20:20
kakvo je to pushanje počelo? slanje za 4-5-6 konja svaki dan jednom igraču
oce to uopce bit dopušteno od sustava?! :banned:

Eh, te spije... :wanted:

Tome272
25.02.10, 20:28
kakvo je to pushanje počelo? slanje za 4-5-6 konja svaki dan jednom igraču
oce to uopce bit dopušteno od sustava?! :banned:

Zar je to moguće.....prvi put to čujem......:cop:

Norad III
25.02.10, 20:46
Nego tiho je sad,PC ništa ne ruši,kako to? :P

Mike Tyson
26.02.10, 01:47
kako ide ekipa :D

slamnati vitez
26.02.10, 06:55
bile neki dan kod tebe :) jesi bas tu noc mora napasti...a mogli smo i nas dvojica u hof rubriku :D a ako nis...makar vise oni sivi ne debljaju doma :D

p.s. kod vas stvarno sarolikog drustva...jedni kulturni i za zezanciju...dok za one druge...bolje ne trositi rijeci... :)

ma kod mene je bilo samo 100 komada a lijepo sam napisao 1000 :narf: gdje je nestala ova jedna 0 ;)

:pivo:

disco ninja
26.02.10, 08:08
Ma kakav je to frend, kad neče ni pivo platit ccc



hehe...em lažeš,em bi pivo...priznaj ljudima kako skrivaš tu strašnu tajnu,razbojniče i zlikovče..tako bi i ja znao igrat,al da znaš da če te kad tad skužit....:zeko:

At Strašnomlat-
26.02.10, 08:10
hehe...em lažeš,em bi pivo...priznaj ljudima kako skrivaš tu strašnu tajnu,razbojniče i zlikovče..tako bi i ja znao igrat,al da znaš da če te kad tad skužit....:zeko:

zaboravi sittanje danas, nedaš rese, nedaš pivo :wanted: , skatat ču te da se ljudi više ne zbunjuju sa ovim crticama :pivo:

disco ninja
26.02.10, 08:17
[QUOTE=At Strašnomlat-;816533]zaboravi sittanje danas, nedaš rese, nedaš pivo :wanted: , skatat ču te da se ljudi više ne zbunjuju sa ovim crticama :pivo:[/QUOT

:pčelica: zzzzzz...vidim ja da tebi fali ljubavi:lovju:...agresivan si malo...hihihi

At Strašnomlat-
26.02.10, 08:20
[/QUOTE] :pčelica: zzzzzz...vidim ja da tebi fali ljubavi:lovju:...agresivan si malo...hihihi[/QUOTE]

:daje cvijet: :air kiss:

Summoning
26.02.10, 11:47
p.s. kod vas stvarno sarolikog drustva...jedni kulturni i za zezanciju...dok za one druge...bolje ne trositi rijeci... :)

Ah, ima nas svakakvih :D. Trebaš samo vidjeti skype chat sobu clown

Superhik
26.02.10, 12:22
Ah, ima nas svakakvih :D. Trebaš samo vidjeti skype chat sobu clown

Vidjet ćemo u subotu kakvi ste :P

lvan
26.02.10, 12:51
Vidjet ćemo u subotu kakvi ste :P

Hoćeš opet napravit filmić u kojem ste vi jadni mali a pola servera se bori protiv vas?

Jež
26.02.10, 13:06
Baš lijepo, bliži se vikend, kruže neke glasine da bi moglo bit veselo.... :sjekiraš:

Norad III
26.02.10, 13:07
Opet će bit hof :D

dadyo
26.02.10, 13:08
Hoćeš opet napravit filmić u kojem ste vi jadni mali a pola servera se bori protiv vas?

...dok nisam vidio filimć kod ValeRossi nisam ni znao da je MNJAG bio u pobjedničkoj koaliciji...:lol2:

Summoning
26.02.10, 13:12
Vidjet ćemo u subotu kakvi ste :P
:dance: i :pivo: Vidjet ćemo i mi vas :P


Baš lijepo, bliži se vikend, kruže neke glasine da bi moglo bit veselo.... :sjekiraš:
Pa ja sam isto čuo nešto da će biti veselo, neka piva se spominje i party do ranih jutarnjih sati, al živi bili pa vidjeli :D

Superhik
26.02.10, 13:55
Hoćeš opet napravit filmić u kojem ste vi jadni mali a pola servera se bori protiv vas?


...dok nisam vidio filimć kod ValeRossi nisam ni znao da je MNJAG bio u pobjedničkoj koaliciji...:lol2:

Tema CHATA nije prošli s4 stoga nemojte spamati o njemu. Ovo je javna opomena za sve.



Lp
Valeossi

nazguls
26.02.10, 15:21
:dance: i :pivo: Vidjet ćemo i mi vas :P


bili mi i prošli put al opet bilo prazno selo
:)

klaustrofobija
26.02.10, 15:48
:dance: i :pivo: Vidjet ćemo i mi vas :P


Pa ja sam isto čuo nešto da će biti veselo, neka piva se spominje i party do ranih jutarnjih sati, al živi bili pa vidjeli :D

Zar opet opijanje, summo rekli smo da nećemo više...a kad je ono okupljanje, staro mjesto ili nešto novo....?

Zadnji put kad mi se dragi vratio s tog okupljanja imao je čudnu boju noktiju,pa me strah kaj bi ga moglo ovaj put dočekat, najbolje da idem s njim tak bum mirnija :pije kavu:

da bude u skladu sa chat temom o s4, kaj se dešava, nisam baš u toku zadnjih dana, a ne da mi se vračat milijun stranica natrag ukratko tko, koga, zašto, s čime, kako itd???

Summoning
26.02.10, 16:04
bili mi i prošli put al opet bilo prazno selo
:)

a gle, kad slamnati nešto organizira uvijek je sve prazno :to victory: Ovaj puta garantiram da barem ja budem tamo( i ovaj puta imate čak puni broj pa ak nema nikoga zovite) :pije kavu:


Zar opet opijanje, summo rekli smo da nećemo više...a kad je ono okupljanje, staro mjesto ili nešto novo....?

Zadnji put kad mi se dragi vratio s tog okupljanja imao je čudnu boju noktiju,pa me strah kaj bi ga moglo ovaj put dočekat, najbolje da idem s njim tak bum mirnija :pije kavu:

da bude u skladu sa chat temom o s4, kaj se dešava, nisam baš u toku zadnjih dana, a ne da mi se vračat milijun stranica natrag ukratko tko, koga, zašto, s čime, kako itd???

Dragi ti je sam izrazio želju da bude barbie i mi smo mu želju ispunili :lol2:
Mjesto je staro, ekipa valjda bude i nova i stara.
Ukratko Norad priča po forumu, nitko ga ne sluša, ratuje se tu i tamo, čini se da je vrijeme branja cvijeća i simcittanja gotovo :kid:

slamnati vitez
26.02.10, 16:05
Zar opet opijanje, summo rekli smo da nećemo više...a kad je ono okupljanje, staro mjesto ili nešto novo....?

Zadnji put kad mi se dragi vratio s tog okupljanja imao je čudnu boju noktiju,pa me strah kaj bi ga moglo ovaj put dočekat, najbolje da idem s njim tak bum mirnija :pije kavu:

da bude u skladu sa chat temom o s4, kaj se dešava, nisam baš u toku zadnjih dana, a ne da mi se vračat milijun stranica natrag ukratko tko, koga, zašto, s čime, kako itd???

kaj sam ja kriv kaj djeca oće nokte farbat, pa ja se pripremam za očinstvo, učim se na greškama, to je bila greška al sad znam :cvjetic:


a gle, kad slamnati nešto organizira uvijek je sve prazno Ovaj puta garantiram da barem ja budem tamo( i ovaj puta imate čak puni broj pa ak nema nikoga zovite)

da da uvijek je slamnati kriv, dat će tebi barbie po noktima, donijet ću od klaustrofobije i lak i ruž i farbu za kosu pa ćeš vidjet :party:

Superhik
26.02.10, 16:12
Khm, oćemo stat sa spamom? Molim dogovore za druženje nastavit na privat chat ili privat poruke (iako sam ja to započeo) :D



lp
Valerossi

bogi3
26.02.10, 20:49
zdrpi jel dobra čeka bila? navrati ponekad :P

blento
26.02.10, 20:54
dobra čeka složili smo se.ali možda svrati kad skupite još malo više.

lvan
26.02.10, 21:51
Khm, oćemo stat sa spamom? Molim dogovore za druženje nastavit na privat chat ili privat poruke (iako sam ja to započeo) :D



lp
Valerossi

on zapoćeo offtopic ostali nastavili:" ajmo prekinut.." opet - jer nije po njegovom

Toxic Hemlock
26.02.10, 22:04
@Ivan
Jesi čuo za "multi-quote", edit?
možda je započeo, al zašto su drugi nastavili?

Ne kužim sad ove tvoje postove, da nešto nije po njegovom pa ovo, ono.
Mislim da nisi igrao prošli server pa ne znaš.
A što se tiče tvog pitanja. Ja ću ti odgovorit.
Neće on pravit, ovaj put ću ja. Al ne neki 2-3min, nego bar 30-45min, pa da ti onda srce bude na mjestu. :D
Mogao bi i za kifliće jedan, al to ne bi trajalo ni 2 minute. :lol2:

razigrana bakterija
26.02.10, 23:53
dosta rasprave o moderatorima...

@ Ivan : ako imas prituzbu na rad nekoga od moderatora...sa argumentiranom zalbom obrati se na adresu : gabrielle.travian@gmail.com

ovdje je tema hr.s4 te bi vas zamolio da se nje i drzite...

Summoning
27.02.10, 00:30
dosta rasprave o moderatorima...

@ Ivan : ako imas prituzbu na rad nekoga od moderatora...sa argumentiranom zalbom obrati se na adresu : gabrielle.travian@gmail.com

ovdje je tema hr.s4 te bi vas zamolio da se nje i drzite...

uuu, opasan nešto večeras :goodpost:. Why so serious :P

Inače, what's cookin doc ? Ima što večeras na programu? :gamer s mišem:

Socius
27.02.10, 10:05
Pitao sam MH za promjenu imena, no on me uputio adminu. Poslao sam poruku u smjeru admin, ali očito nije odaslana jer ne stoji u mojim poslanim porukama. Pitanje dakle glasi: Kako se obratiti adminu igre na s4?
Hvala

Anđeo s greškom
27.02.10, 21:45
Pitao sam MH za promjenu imena, no on me uputio adminu. Poslao sam poruku u smjeru admin, ali očito nije odaslana jer ne stoji u mojim poslanim porukama. Pitanje dakle glasi: Kako se obratiti adminu igre na s4?
Hvala

na mail.... admin@travian.com.hr

Toso
28.02.10, 19:03
adios svima

was nice playing with you guys

Zirnitra
28.02.10, 19:05
dičš , alo Tosho !!?

Toso
28.02.10, 19:28
penzija time :dance:

Toxic Hemlock
28.02.10, 20:21
ahahahhaha, sad bjež... ahahhhahahaha
adio kiflo, možeš sad na hr2, povedi još koju sa sobom.
ahahahahhahahaahaha

Toso
28.02.10, 20:27
ahahahhaha, sad bjež... ahahhhahahaha
adio kiflo, možeš sad na hr2, povedi još koju sa sobom.
ahahahahhahahaahaha


smisljao si taj comment 5 dana?
da, fakat je inteligentan

Toxic Hemlock
28.02.10, 20:39
ma kojih 5 dana. kaj ti je.
smišljao sam ga od početka servera.
ahahhahahaaha

Toso
28.02.10, 21:11
ko mi je i zasto edito post :stupid:

ah, sad se i sjetim kak je lijepo bilo ne biti ovdje par dana
cia :lol2:

Mr AlcoHell
01.03.10, 14:26
kaj se nebi mh i moderator trebali voljeti? ili je to priča iz lažnih magazina?

ili je to novi update na s4?

:vampire:

Prime
01.03.10, 14:38
kaj se nebi mh i moderator trebali voljeti? ili je to priča iz lažnih magazina?

ili je to novi update na s4?

:vampire:

Ne ako igraju u zaracenim savezima,jos i to 3-4 moda protiv 1 mh.

lord07
01.03.10, 15:22
nebi covjek povjerovao kako je krvava noc bila uffffff.
nista,,idemo dalje za iste pare:zeko:

The Unforgiven
01.03.10, 15:27
Ne ako igraju u zaracenim savezima,jos i to 3-4 moda protiv 1 mh.

3-4? :D Mislim da nas je malo više

bogi3
01.03.10, 15:31
neki rimski offovi old time-a su pali sinoc a nitko se ne hvali 8)

lord07
01.03.10, 15:37
neki rimski offovi old time-a su pali sinoc a nitko se ne hvali 8)

svakavi offovi su pali,sela srusena,deffovi probijeni,uleti u ceke i opet malo rusenja itd itd bar na +/- :D

bogi3
01.03.10, 16:10
svakavi offovi su pali,sela srusena,deffovi probijeni,uleti u ceke i opet malo rusenja itd itd bar na +/- :D

heh, ja pricam o +/+
kad ce reporti?

Prime
01.03.10, 22:00
3-4? :D Mislim da nas je malo više

Jos i bolje bit ce vise drame na forumu.

knez_Borna
01.03.10, 22:57
heh, ja pricam o +/+
kad ce reporti?

nece reporti :P ko vam kriv sta niste dosli na +/+ znali bi ste o kakvim akcijama je rijec :P

Ciganin
02.03.10, 15:20
nece reporti :P ko vam kriv sta niste dosli na +/+ znali bi ste o kakvim akcijama je rijec :P

jao borna iznenađuješ sam sebe :P
zna on o kakvim je reportima riječ vidio ih je, samo pita kad će te ih objaviti :pije kavu:

Anđeo s greškom
02.03.10, 23:04
jao jao jao jao

NAPOMINJEM DA OVO PISEM KAO IGRAC

jao jao jao jao

stani malo sto je ovo, cuda da se dese.... pogled opet.... hmmmmmmmmmmm

ajme pa zar i kifle aka azre aka A&K aka K&A ne znaju da nije dobro toliko razmisljati o PCu jer kad tad igraci pozele poblize upoznat te idole, pa prelaze njima

eeee losa vam je ta politika temeljena na ljubavi

http://www.youtube.com/watch?v=hVwdnUWh3Kw

hihiihihihihi najdrazoj kifli od srca :cvjetic:

TaraT
03.03.10, 00:36
nije samo kod vas veselo
i na -/+ se igra
dark je krenuo u off
ok, mozda bi to bilo zgodnije zvati u zakucavanja (opet!)
:D

hzg
03.03.10, 00:59
hehe, iscekujemo reporte sto prije.
A i ona napucavanja na +/+ izgledaju zabavno :D

samo nek se igra :fajter:

TaraT
03.03.10, 10:30
ja bas nisam ovlasten stavljati reporte
ali mogu ovo reci:

Napadač (100%) Branitelj (1.6%)
:D

ahh,skoro da sam zaboravio, to je kod naseg igraca uma thurman
za kojeg se ( po darku) prica da je na izdisaju i da samo ssto ne padne i ne obrise se
iako, ako se ne varam, upravo on brise gradove drugih igraca i ostaju samo ?
:)
uglavnom, nadam se da ce uskoro biti reporti
red lijepih akcija (naravno, s nase strane)
red placa i smjeha (naravno, od strane darka)

PROJEKT
03.03.10, 13:21
pozz svima,vidim da niko ne zapocinje temu otpisanih,pa bum ja par rijeci.

po mojim saznanjima dosta igraca iz dark koalicije su izbaceni nakon katanja od strane Đ koalicije,da ih ne navodim sve,evo par nickova:Lino lada,G.I.Joe i Timucua.igraci sa od 3 do 5 sela,aktivni sve do trenutka katanja.jednostavno ne mogu vjerovati da im savez nije htio pomoci u takvoj grdoj situaciji,te su bili prepušteni sami sebi i jasno na taj nacin nisu mogli dugo.neki su se vec i zgasili.volio bih cuti objašnjenja odgovornih???

mimi8
03.03.10, 14:14
mimi,hvala na cestitkama!!!niste meni dužni polagati racune,međutim dobivam dosta poruka od igraca iz darka,kojima isto nije jasno kaj se dešava,pa eto zbog njih objasni,jer izgleda da im je lakše pitati mene nego tebe,a moram priznati da vidim i zašto.(možda ste se ipak trebali zvati- dictat :P )

molim i drugi put.........ja njima objasnim bez problema ali isto to bi se moglo reći i za vaše igrače jer mi se javljaju igrači da dobivaju smješne poruke od vaših igrača.....eto.....a dark ostaje dark i još nešto
http://travian-reports.net/hr/report/200332898db

znate i vi napadati deffom tako da smo kvit ;)

Mr AlcoHell
03.03.10, 14:58
ja bas nisam ovlasten stavljati reporte
ali mogu ovo reci:

Napadač (100%) Branitelj (1.6%)
:D

ahh,skoro da sam zaboravio, to je kod naseg igraca uma thurman
za kojeg se ( po darku) prica da je na izdisaju i da samo ssto ne padne i ne obrise se
iako, ako se ne varam, upravo on brise gradove drugih igraca i ostaju samo ?
:)
uglavnom, nadam se da ce uskoro biti reporti
red lijepih akcija (naravno, s nase strane)
red placa i smjeha (naravno, od strane darka)

dark je hrabar što uopće dolazi na -/+

al sve će biti deja vu il kako se već piše :D

baysa
03.03.10, 16:25
te smiješne poruke koje dobivaju tvoji igrači su u biti šifrirane poruke i trebate ih odgonetnuti :D
mogao bi se okladiti da ih pišu ljudi iz nightridersa ;)

TaraT
03.03.10, 19:35
dark je hrabar što uopće dolazi na -/+

al sve će biti deja vu il kako se već piše :D

ma,bas smo nesto racunali
previse je to igraca (kojih je vise od pola farmi jer jednostavno ih nisu uputili kako igrati)
a i oni koji znaju igrati, nakon prvih poteskoca, ako nisu dio onog uzeg vodstva budu izbaceni
primjer igraca Timuca
koji je bio aktivan, nikad mu nisam ni ressa uspio uzeti, imao cca 1,5k deffa (jos pred nekih mjesec dana), 3-4 grada, i nakon katanja, bio ostavljen na milost i nemilost, te se pobrisao
nazalost, dobri igraci,koji udju u krivi savez, kasnije ne zele mjenjati stranu iz osjecja pripadnosti tako zavrsavaju
oni ostali se i dalje skrivaju, vodstvo se gradi pushevima, manji se zastrasuju
takav savez ni ne moze opstati

i iako ce biti neslaganja s ovim gore iznesenim, mozda bi se u darku trebali zapitati ssto ne valja, kad na svakom serveru budu pobrisani nakon pocetnih par mjeseci

Superhik
03.03.10, 23:32
Zamolio bih da predstavnik KIA koalicije (znači saveza i svih saveznika) mi se javi na pp vezano uz neka pitanja. A ovdje postavljam tu molbu jer neznam tko je točno predstavnik.

Unaprijed zahvaljujem

Lp
Valerossi

cossorre
04.03.10, 09:22
ma,bas smo nesto racunali
previse je to igraca (kojih je vise od pola farmi jer jednostavno ih nisu uputili kako igrati)
a i oni koji znaju igrati, nakon prvih poteskoca, ako nisu dio onog uzeg vodstva budu izbaceni
primjer igraca Timuca
koji je bio aktivan, nikad mu nisam ni ressa uspio uzeti, imao cca 1,5k deffa (jos pred nekih mjesec dana), 3-4 grada, i nakon katanja, bio ostavljen na milost i nemilost, te se pobrisao
nazalost, dobri igraci,koji udju u krivi savez, kasnije ne zele mjenjati stranu iz osjecja pripadnosti tako zavrsavaju
oni ostali se i dalje skrivaju, vodstvo se gradi pushevima, manji se zastrasuju
takav savez ni ne moze opstati

i iako ce biti neslaganja s ovim gore iznesenim, mozda bi se u darku trebali zapitati ssto ne valja, kad na svakom serveru budu pobrisani nakon pocetnih par mjeseci

kao što sami navode- to je stil života:D
10. DARK NIJE SAMO SAVEZ, TO JE STIL ŽIVOTA.....:))

mimi8
04.03.10, 14:27
kao što sami navode- to je stil života:D
10. DARK NIJE SAMO SAVEZ, TO JE STIL ŽIVOTA.....:))

ha ha ha jako si smješan.......a đ-ovce i ostale bih zamolio da igraju svoju igru i da se kane ćoravog posla........šta vas briga za nas

smragad
04.03.10, 16:33
ha ha ha jako si smješan.......a đ-ovce i ostale bih zamolio da igraju svoju igru i da se kane ćoravog posla........šta vas briga za nas

Kako se nebi brinuli mimice dragi, se igramo na istoj livadi ili ne ?
:daje cvijet:

mimi8
04.03.10, 16:48
Kako se nebi brinuli mimice dragi, se igramo na istoj livadi ili ne ?
:daje cvijet:

:brukica:

Prime
04.03.10, 17:16
Neznam meni je drag dark jos s s3.nadam se da ce te prezivit

TaraT
04.03.10, 20:29
Neznam meni je drag dark jos s s3.nadam se da ce te prezivit

u ovom obliku i obimu u kakvom jesu, sumnjam
mozda svega par igraca koji zaista nesto vrijede, a ne dolaze do izrazaja zbog svega ssto ostatak radi
jel se moze otvoriti kladionica ovdje koliko ce dark prezivjeti?
:D

mozda ce zvucati prepotentno, ali sve dosad vidjeno na -/+ nisu neke organizirane akcije usmjerene na rusenje darka
uglavnom su to samostalne akcije ili cisto iz dosade po par ljudi rjesava susjedstva, i daleko manje problema dark ima nego ssto bi mogao imati

Pera2001
04.03.10, 20:32
Jedina dozvoljena chat tema za hrvatski server 4


Moderatori podforuma su Anđeo s greškom (http://forum.travian.com.hr/member.php?u=11322) i ValeRossi (http://forum.travian.com.hr/member.php?u=11423)

Supermoderatori zaduženi za ovaj podforum su hzg (http://forum.travian.com.hr/member.php?u=380) i Archangel (http://forum.travian.com.hr/member.php?u=9472).

Ako imate problema na ovom pdf-u pokušajte riješiti sa moderatorima preko privatnih poruka.
Ukoliko vam moderator ne može pomoći ili imate problema sa moderatorima javite se preko PP jednom od dva supermoderatora.


Nadam se da ćete se svi slagati i da će se komunikacija odvijati na normalan način.
UŽIVAJTE U IGRI NA S4 HRVATSKOM SERVERU!!!


Tema će biti otvorena uskoro!
znamo

mimi8
04.03.10, 20:59
u ovom obliku i obimu u kakvom jesu, sumnjam
mozda svega par igraca koji zaista nesto vrijede, a ne dolaze do izrazaja zbog svega ssto ostatak radi
jel se moze otvoriti kladionica ovdje koliko ce dark prezivjeti?
:D

mozda ce zvucati prepotentno, ali sve dosad vidjeno na -/+ nisu neke organizirane akcije usmjerene na rusenje darka
uglavnom su to samostalne akcije ili cisto iz dosade po par ljudi rjesava susjedstva, i daleko manje problema dark ima nego ssto bi mogao imati
ma prepotenti ste vi svi i rekao sam vam kanite se ćoravog posla............

Neznam meni je drag dark jos s s3.nadam se da ce te prezivit

hvala prvi na forumu kojemu je dark drag......ali nema koristi to se samo ja mogu svađati sa cijelim forumom i ne mogu mi ništa....

cossorre
04.03.10, 21:34
ma prepotenti ste vi svi i rekao sam vam kanite se ćoravog posla............


hvala prvi na forumu kojemu je dark drag......ali nema koristi to se samo ja mogu svađati sa cijelim forumom i ne mogu mi ništa....

pa svi mi volimo dark, ali on uništi sam sebe ionak. Rok trajanja ko svježa jaja:cvijece i proljece:

Prime
04.03.10, 21:35
Ne zelim zauzimat nicije strane ali otpisivat nekog nakon sto server jos nije pravo ni poceo i sto se jos 100 stvari moze promjenit u toku trajanja istog mi se cini malo prepotentno.I savez protiv kojeg se moj bori mi se ne cini kao sto su govorili da je bio dobar ali mogu se ja saliti o njima ali podcjenjivanja nema.

mimi8
04.03.10, 21:41
pa svi mi volimo dark, ali on uništi sam sebe ionak. Rok trajanja ko svježa jaja:cvijece i proljece:
ma voliš ti da ne velim kaj

Ne zelim zauzimat nicije strane ali otpisivat nekog nakon sto server jos nije pravo ni poceo i sto se jos 100 stvari moze promjenit u toku trajanja istog mi se cini malo prepotentno.I savez protiv kojeg se moj bori mi se ne cini kao sto su govorili da je bio dobar ali mogu se ja saliti o njima ali podcjenjivanja nema.

e vidiš......možda jesu jači od nas ali nas podcjenjuju,i pošto mi moderator neda da se tak izražavam ukrasiti ću to,puni su sebe.....što im po meni kvari dojam ;)

cossorre
04.03.10, 21:50
ma voliš ti da ne velim kaj


e vidiš......možda jesu jači od nas ali nas podcjenjuju,i pošto mi meoderator neda da se tak izražavam ukratiti ću to,puni su sebe.....što im po meni kvari dojam ;)

ta nepristojnost je također stil života ili?:cvijece i proljece:

TaraT
04.03.10, 22:45
ma voliš ti da ne velim kaj


e vidiš......možda jesu jači od nas ali nas podcjenjuju,i pošto mi meoderator neda da se tak izražavam ukratiti ću to,puni su sebe.....što im po meni kvari dojam ;)


rekao sam vec negdje
cast izuzecima u darku koji znaju igrati
igrati, a ne zivjeti na pushu saveza i malih, koje kasnije otpisuju samo da bi prezivjeli
takvi, koji to rade nikad nece imati moje postovanje
oni koji sami rade svoj off-deff, koji se trude, svaka im cast, ali mislim da se oni ni nece naci prozvani u mojim postovima

mimi8
04.03.10, 22:51
ta nepristojnost je također stil života ili?:cvijece i proljece:


rekao sam vec negdje
cast izuzecima u darku koji znaju igrati
igrati, a ne zivjeti na pushu saveza i malih, koje kasnije otpisuju samo da bi prezivjeli
takvi, koji to rade nikad nece imati moje postovanje
oni koji sami rade svoj off-deff, koji se trude, svaka im cast, ali mislim da se oni ni nece naci prozvani u mojim postovima

ja tebi neću polagati račune niti ti ih moram ove što si prozvao među njima se na nalazim jer me moj savez uopće nije ni zašto pushao.......a i nikog drugog nisu pushali....ako imaš doakze,pokaži ih ovako optužuješ bez dokaza isto bi ja tako mogao reći da su i tebe i ostalepushali za off....ali neću optuživati nekoga kada neznam

TaraT
04.03.10, 23:10
ja tebi neću polagati račune niti ti ih moram ove što si prozvao među njima se na nalazim jer me moj savez uopće nije ni zašto pushao.......a i nikog drugog nisu pushali....ako imaš doakze,pokaži ih ovako optužuješ bez dokaza isto bi ja tako mogao reći da su i tebe i ostalepushali za off....ali neću optuživati nekoga kada neznam

hahahahha
da u darku ne ide push za off i za deff
ofkors
mali tip: pokusajte pushati aktivne katane igrace za oporavak, mozda ce vam bolje ici

mene mozes naci medju pljackasima,pa ce ti biti jasno zasto imam off
a tvoji clanovi se nama zale na vas odnos
ovdje se ne smiju iznositi igm
ali i ti i ja znamo kako oni glase
nema spija, samo vasih igraca kojima je vec dosta svega, koji su se nasli izmedju 2 vatre, nas i vas vodstva

mimi8
04.03.10, 23:14
hahahahha
da u darku ne ide push za off i za deff
ofkors
mali tip: pokusajte pushati aktivne katane igrace za oporavak, mozda ce vam bolje ici

mene mozes naci medju pljackasima,pa ce ti biti jasno zasto imam off
a tvoji clanovi se nama zale na vas odnos
ovdje se ne smiju iznositi igm
ali i ti i ja znamo kako oni glase
nema spija, samo vasih igraca kojima je vec dosta svega, koji su se nasli izmedju 2 vatre, nas i vas vodstva

ti si jedan običan izmišljator...........pošalji mi na igm poruke kada se ne usudiš ovdje........neznam kaj bi ti čovijek rekao svašta ali se mora suzdržati

TaraT
04.03.10, 23:31
ti si jedan običan izmišljator...........pošalji mi na igm poruke kada se ne usudiš ovdje........neznam kaj bi ti čovijek rekao svašta ali se mora suzdržati

gluma za :101010:
ili ne citas savezne mm-ove
znas, ono o tome kako znas da imate spije, kako ide jedan dan push za off, drugi dan za deff
zacudo i off i deff radi bas vodstvo
ili bi se to moglo zvati: cuvanjem svoje... EDIT :D

Hells
04.03.10, 23:52
h
nema spija, samo vasih igraca kojima je vec dosta svega, koji su se nasli izmedju 2 vatre, nas i vas vodstva


.......

Jao totek,pa nije valjda da si ti u vodstvu darka....?
Sad mi je jasno zasto vam Đ radi to sto radi.:cerek:
Pozdravi tatu i nemoj se toliko uzrujavat. Bu ti se zdravlje pogorsalo a tak si mlad. :P

Superhik
05.03.10, 00:00
Opet po serveru kruže LAŽNE poruke:

MuItlhunter je napisao-la:

Pozdrav,
user monitor mi pokazuje povecan load s vaseg accounta. To najvjerojatnije upucuje na koristenje skripti.

Priznajete li svoju pogresku?

Koristenje skripti moze znaciti i do 35 % minus populacije.

MH

pa vas poziva da se logirate na stranicu s4-travian . com


ne nasjedajte na takve stvari, ne logirajte se na takve stranice a ako već jesteo bavezno promjenite šifru vašeg računa.

P.S. Mimi, TaraT i ostali, suzdržite se od spamanja na temu međusobnog prepucavanja i razno raznih optužbi bez dokaza. Riješavajte to privatno ili na serveru.

Lp
Valerossi

Mr AlcoHell
05.03.10, 00:15
P.S. Mimi, TaraT i ostali, suzdržite se od spamanja na temu međusobnog prepucavanja i razno raznih optužbi bez dokaza. Riješavajte to privatno ili na serveru.

Lp
Valerossi[/COLOR]

ma treba ljudima dati neka malo pišu, malo prepucavanja nikom neće škoditi i nikom nije naškodilo. to daje uostalom smisao ovom forumu i novu dimenziju igrici. kaj ćemo čitat na ovoj chat temi ako ne prepucavanja?

pa bilo bi predosadno da samo raspravljamo, obično je tih rasprava malo... :steta:
evo, samo moje mišljenje.

da se vratimo na s4, na svim kordama se nešto događa, nisam jedino upućen kakvo je stanje na +/+

ko tamo koga ****? :D:D

Superhik
05.03.10, 00:17
ma treba ljudima dati neka malo pišu, malo prepucavanja nikom neće škoditi i nikom nije naškodilo. to daje uostalom smisao ovom forumu i novu dimenziju igrici. kaj ćemo čitat na ovoj chat temi ako ne prepucavanja?

pa bilo bi predosadno da samo raspravljamo, obično je tih rasprava malo... :steta:
evo, samo moje mišljenje.

da se vratimo na s4, na svim kordama se nešto događa, nisam jedino upućen kakvo je stanje na +/+

ko tamo koga ****? :D:D

Cijelo vrijeme pratim razgovor, čak sam ga prebacio iz HoFa ovdje bez brisanja postova ali kad su počeleprivat prepucavanja tko je šta rekao i kakvu poruku poslao ili dobio je čisti spam koji nije za forum. Samo zato sam reagirao. :)

Inae prepucavanje puštam jer to daje malo vatre i na samom serveru ;)

WTF
05.03.10, 00:39
Zdravo,ja sam ovde novi i kako se ovome radi ne razumem nista zato vas pitam sta trebam da radim i ja sam ukucao forumi i izasao mi je rs ali igrao sam jednom na rs travianu i svi su me napadali pa verovatno ovde nece toliko a sto se tice foruma ukucao sam forumi i izasao mi je hr i rs i ja sam kliknuo na hr forum...

...a da i registrovao sam se malo pre na hr4 serveru tako da...

Jež
05.03.10, 00:45
ma treba ljudima dati neka malo pišu, malo prepucavanja nikom neće škoditi i nikom nije naškodilo. to daje uostalom smisao ovom forumu i novu dimenziju igrici. kaj ćemo čitat na ovoj chat temi ako ne prepucavanja?

pa bilo bi predosadno da samo raspravljamo, obično je tih rasprava malo... :steta:
evo, samo moje mišljenje.

da se vratimo na s4, na svim kordama se nešto događa, nisam jedino upućen kakvo je stanje na +/+

ko tamo koga ****? :D:D

U zadnje vrijeme strašan sim city, tu i tamo se nekaj skata i to je to....

Zacanus
05.03.10, 15:59
U zadnje vrijeme strašan sim city, tu i tamo se nekaj skata i to je to....

neznam zasto je nekima sim city u krvi,poslije kad ih napadne igrac s duplo manje popa zale se sto se nemogu obranit,nevjerojatno,a tko to simcita? :)

WTF
05.03.10, 20:14
sta se radi nista

luda lignja
06.03.10, 07:47
Alo PC!!!
Malo gledam analyzer i nigdje ne vidim osvojena naselja. Samo se gradi. Zna se kako to treba izgledati: Napraviš prva tri, a onda otimaš:cowboy:
Gradiš samo udaljene 15-ice ili croopove koje si morao srušiti tvrdoglavim likovima koji su ih proglasili za glavne gradove:cerek:
Ili ste sve susjede prebrzo asimilirali :)

nazguls
06.03.10, 10:40
Alo PC!!!
Malo gledam analyzer i nigdje ne vidim osvojena naselja. Samo se gradi. Zna se kako to treba izgledati: Napraviš prva tri, a onda otimaš:cowboy:
Gradiš samo udaljene 15-ice ili croopove koje si morao srušiti tvrdoglavim likovima koji su ih proglasili za glavne gradove:cerek:
Ili ste sve susjede prebrzo asimilirali :)

a kome da otimamo
:(
nema ničega
:(

razigrana bakterija
06.03.10, 21:38
prica se da su pacijenti na odmoru...nikoga online :D

sweeth
06.03.10, 21:41
ma treba ih sad sve skatati kad ih nema
:štemer::štemer:

The Unforgiven
06.03.10, 21:41
samo ti i ja no liferi u subotu navečer sjedimo pred kompom :D

Jež
06.03.10, 22:11
neznam zasto je nekima sim city u krvi,poslije kad ih napadne igrac s duplo manje popa zale se sto se nemogu obranit,nevjerojatno,a tko to simcita? :)

:cerek::cerek:

Evo ja sim citam, ko i skoro cijeli kvadrant, al neka, bit će tu još dosta krvi do kraja ;)

TaraT
06.03.10, 23:46
samo ti i ja no liferi u subotu navečer sjedimo pred kompom :D

1,2,3,4....ima nas jos
:D

Mr AlcoHell
07.03.10, 01:52
pa od kud mrgudu opet toliko napadačkih bodova? sigurno je probio neku čeku :cerek:

koji peh :(

TaraT
07.03.10, 10:37
pa od kud mrgudu opet toliko napadačkih bodova? sigurno je probio neku čeku :cerek:

koji peh :(

bas biste i mogli postati taj, u punom smislu rijeci hof
lijepo je za vidjeti
deff: predobar

tomo_18
07.03.10, 12:05
bas biste i mogli postati taj, u punom smislu rijeci hof
lijepo je za vidjeti
deff: predobar

pogledaj malo bolje braniteljev profil...:pivo:

TaraT
07.03.10, 14:36
pogledaj malo bolje braniteljev profil...:pivo:

da, i ???
osim ssto se te stvari ne smiju stavljati u profil, i dalje stoji: jako lijepi deff

shimzofremnik
07.03.10, 16:02
ahhh da opet dobar report, steta sto nema ih malo vise :štemer:
sim sity

tomo_18
07.03.10, 18:59
ahhh da opet dobar report, steta sto nema ih malo vise :štemer:
sim sity

ma dobro je sada samo 2-3 tjedna saveznog pusha... oped.. brzo se to vrati...

Norad III
08.03.10, 12:12
nemam me na par dana i već ste se ulijenili :P

gdje su mi pacijenti,razočaran sam hofovom... :D

Ciganin
09.03.10, 12:50
Daj što je ovo osim što se sima, čak nemate vremena ni tipkat po forumu, ma sramota... :opala:

dakle zbivanja jedino na -/- kordama, heh...

+/+ 5 saveza u savezništvu u ratu 3 saveza... reporta nema :wanted:

blah :patkica:

:blabla:

gunner
09.03.10, 13:54
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo

SWORDFISH
09.03.10, 13:59
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo
prvo znakovi nervoze

BEZ NERVOZEEEEEEEEEEEEEEEE ahhahahahahahhaha

dobro je,znaci da po danu katamo,može,da ti kažemo jos koje selo i kada napad dolazi...haha


a ovo sto kažeš da znamo samo po noci katat,a sta ces kad po danu spavamo..:)

tomo_18
09.03.10, 13:59
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo

pa nije bas da kifle napadaju u 12.00...:opala: a bas i nisam vidio previse tvojih hofova katanja itd...

Superhik
09.03.10, 14:09
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo



Molio bih da se smire tenzije, ispucajte se na serveru a ne na forumu kako bi svi mogli ugodnije se družiti ovdje.

Lp
Valerossi

zaokonj
09.03.10, 14:10
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo

:brukica:

Ja mislio da si ti OK, ali ocito je paranoja zarazna! Mozda da probate na s2, pa ce netko tamo biti blazi prema vama! :p

Ljudi salju oko 3 jel piju do tad, bili ste pozvani, ali nemate dozvolu ocito :lol2:

gunner
09.03.10, 14:22
:brukica:

Ja mislio da si ti OK, ali ocito je paranoja zarazna! Mozda da probate na s2, pa ce netko tamo biti blazi prema vama! :p

Ljudi salju oko 3 jel piju do tad, bili ste pozvani, ali nemate dozvolu ocito :lol2:

ako se prestavis mozda bi te i znal, ovako nazalost neznam te, ma nikakva paranoja bez brige, samo mi vec smijesno gledat ovo hvalisanje , al kaj ces to je nama ljudima u krvi, smijat se tudoj nesreci zato i je ovako stanje u drzavi, al dobro to sad nije bitno, tema je travian i vasa katanja, postajte samo vi to nemoze niko vam zabranit al vas molim onda bez suvisnih komentara, ako ste ljudi bit ce vam jasno na kaj mislim ako ne e tu onda nema pomoci

Mr AlcoHell
09.03.10, 14:41
ako se prestavis mozda bi te i znal, ovako nazalost neznam te, ma nikakva paranoja bez brige, samo mi vec smijesno gledat ovo hvalisanje , al kaj ces to je nama ljudima u krvi, smijat se tudoj nesreci zato i je ovako stanje u drzavi, al dobro to sad nije bitno, tema je travian i vasa katanja, postajte samo vi to nemoze niko vam zabranit al vas molim onda bez suvisnih komentara, ako ste ljudi bit ce vam jasno na kaj mislim ako ne e tu onda nema pomoci

pa lijepo je vidjet takve akcije na jednom mjestu. inače bi hof tema bila mrtvilo. a mi ostali ili sim sitamo ili ne kažemo reporte, mada ne znam zašto. mislim da je vrijeme da kontaktiram predstavnika saveza, na forumu poznat pod nickom alfa male ak se ne varam :D

razigrana bakterija
09.03.10, 16:00
da ajde jos malo provocirajte, ajde jos malo, to su te glave koje znaju samo provocirat i misle da su naj naj u svemu, ne da ste jadni nego ste prejadni s ovime, jedino kaj vi znate je katat u noci u 3 ujutro kad nikoga nema online to je ta vasa igra, travian je danas postal to da se sve svodi ko ce duze ostat budan a onda navali narode, kad svaki normalan covjek spava onda oni napadaju, onda su svi hrabri, di je ona car igre kad se lijepo ratovalo, nema toga vise sto je jako zalosno

a sad ajde jos se malo hvalite kak ste vi naj naj, bas je lijepo vas gledat, uzivajte samo

po tebi bi se trebalo katati na udaljenosti od cca 6-7 i vise sati u podne ? dok su svi online...dok i svaki pocetnik moze navuci brdo deff-a ? iako ste vec tanki sa off-ovima (citaj ili ste se zaljepili, ili su vam ulovljeni u povratku ili na spavanju...cast izuzetcima ) nisam primjetio bas ni da vi imate takve suicidalne sklonosti...i da napadate u pola dana...istina primjetio sam da su neki vasi clanovi dovoljno suicidalni da napadaju deff-om :D ali u pola dana bas i ne ;)

igra je takva da u njoj ne postoji opcija pause, niti save a koliko znam niti load da se mozes zakucati pa ako ti se ishod ne svidi ponovno ju loadati kao da nista nije bilo...to su svi znali prije nego su se regali...tako da ta izvlacenje i prozivanje jer netko napada u 3 ujutru dok vecina spava uistinu nemaju smisla...bolje sutiti nego pisati takve zalopojke...uostalom od kada se to ratuje samo za dana ? a cim sunce zade je primirje...cudni neki ti tvoji ratovi moram priznati...

gunner
09.03.10, 17:29
ma nemas brige stari, vi ste meni za 5

yYyYyYyYy
09.03.10, 18:04
ljudi morate priznati da su krenule i kacije Đ protiv Dark i Tiumph na -/+ ovih zadnjih tjedan dana xD:palčina::palčina::palčina:

jebacch
09.03.10, 18:19
igra je takva da u njoj ne postoji opcija pause, niti save a koliko znam niti load da se mozes zakucati pa ako ti se ishod ne svidi ponovno ju loadati kao da nista nije bilo....


:)

dosad definitivno najpogođenija poanta

rekao bih ahaahhahahahahahahhahahahahahahha al mi već pala opomena zbog nepreglednosti posta prilikom recenzije nadležnih organa pa neću reć aaaaaaaaaahahahahahahahahhahaha
al da se zna da mi došlo reć

Marcus Longinus
09.03.10, 19:10
ljudi, prije sat-dva mi istekla zaštita i već sam dvaput napadnut (jednom od 46 konjanika) - jel ovo normalno (i mogu očekivat da mi se i nadalje stalno događa) il je to bilo vatreno krštenje? :D


edit: prvi put igram travian :D

tomo_18
09.03.10, 19:48
ljudi, prije sat-dva mi istekla zaštita i već sam dvaput napadnut (jednom od 46 konjanika) - jel ovo normalno (i mogu očekivat da mi se i nadalje stalno događa) il je to bilo vatreno krštenje? :D


edit: prvi put igram travian :D

EDIT si dobro dosao u travian :cowboy::gamer s mišem:

Mr AlcoHell
09.03.10, 20:04
ljudi, prije sat-dva mi istekla zaštita i već sam dvaput napadnut (jednom od 46 konjanika) - jel ovo normalno (i mogu očekivat da mi se i nadalje stalno događa) il je to bilo vatreno krštenje? :D


edit: prvi put igram travian :D

ako ti uzme resurse, doći će vjerojatno po još. ako uspiješ ne ostavit im resse možda se smanje napadi ili čak prestanu, na neko vrijeme :)

TaraT
10.03.10, 10:13
oops!
i mi nocas, dok pristojni igraci spavaju, katali
sram nas bilo
mislim da bi netko trebao napisati travian bon ton
:D

mirkoželimir
10.03.10, 16:04
oops!
i mi nocas, dok pristojni igraci spavaju, katali
sram nas bilo
mislim da bi netko trebao napisati travian bon ton
:D

a bas, ko je vidio katat nocima, krajnje bezobrazno.

Ciganin
10.03.10, 18:03
prvo znakovi nervoze

BEZ NERVOZEEEEEEEEEEEEEEEE

lijepo rečeno :plesem na kisi:

čitam čitam, al kad naiđem na post od bakterije izgubim volju uvijek se mora raspisat :usisava:

headshot
10.03.10, 22:28
VAŽNO!

od danas se uveo na -/- kordinate policijski sat,ali samo za pacijente (PC) važi.U vremenu od 21.00h do 8.00h odnosno nocu,nesmiju se napadati clanovi saveza KiA i AiK,razlog ovog je primjedba jednog clana saveza KiA.Mole se pacijenti da postivaju novi zakon

Napomena:savez M može se nastaviti terorizirat:fajter:

pp44
10.03.10, 22:37
VAŽNO!

Napomena:savez M može se nastaviti terorizirat:fajter:

hahaa... šta se mora nije teško

Tome272
11.03.10, 11:18
VAŽNO!

od danas se uveo na -/- kordinate policijski sat,ali samo za pacijente (PC) važi.U vremenu od 21.00h do 8.00h odnosno nocu,nesmiju se napadati clanovi saveza KiA i AiK,razlog ovog je primjedba jednog clana saveza KiA.Mole se pacijenti da postivaju novi zakon

Napomena:savez M može se nastaviti terorizirat:fajter:

Očito te pacijenti nisu poslušali pa su se zato ovako pozabijali u naš deff. :P

Slabo vi provodite te policijske sate.:tough:

SWORDFISH
11.03.10, 11:51
Očito te pacijenti nisu poslušali pa su se zato ovako pozabijali u naš deff. :P

Slabo vi provodite te policijske sate.:tough:

ah taj sat,a uvijek bude iznimaka pa se ne pridržavaju zakona




..a nakon stalnog katanja tih igraca na kojima smo spusili ofove,bilo je vrijeme da nesta ulovite,a cekaj prosla je ta crna noc,proci ce ovaj dan,vidit cemo nocas sta ce biti,možda loše za nas,možda za vas:)

Tome272
11.03.10, 12:35
ah taj sat,a uvijek bude iznimaka pa se ne pridržavaju zakona




..a nakon stalnog katanja tih igraca na kojima smo spusili ofove,bilo je vrijeme da nesta ulovite,a cekaj prosla je ta crna noc,proci ce ovaj dan,vidit cemo nocas sta ce biti,možda loše za nas,možda za vas:)


a nismo baš nešto uhvatili.....ipak su to dva-tri jako lijepa off-a.... ;)

Ali u pravu si....noć slijedi i mislim da će biti jako zanimljiva...:pije kavu:

trebati ćete uvesti vojnu policiju da vam provodi policijski sat :tough: drugačije nema reda. :to victory:

Toso
11.03.10, 12:42
a nismo baš nešto uhvatili.....ipak su to dva-tri jako lijepa off-a.... ;)

Ali u pravu si....noć slijedi i mislim da će biti jako zanimljiva...:pije kavu:

trebati ćete uvesti vojnu policiju da vam provodi policijski sat :tough: drugačije nema reda. :to victory:


tome, vidis da nema smisla
mi neznamo igrati, PC je daleko jaci i amen :lol2:

Tome272
11.03.10, 12:57
tome, vidis da nema smisla
mi neznamo igrati, PC je daleko jaci i amen :lol2:

:cerek::cerek::cerek: ja sam isto čuo da su najjači i najbolji....tako se priča po selu.... :opala:

Toso
11.03.10, 13:00
:cerek::cerek::cerek: ja sam isto čuo da su najjači i najbolji....tako se priča po selu.... :opala:

vidis kako su fuki i ko sam ja dobro prosli sinoc :kid:

razigrana bakterija
11.03.10, 13:11
vidis kako su fuki i ko sam ja dobro prosli sinoc :kid:

fuki koji vam danima terorizira vodin gg...i ko sam ja koji je istog tog morgotha, di je ostavio off, kata vec par dana...stvarno se imate cime pohvaliti da ste ih nakon nekoliko dana svakodnevnih katanja napokon ulovili :) vidim i male stvari covika vesele :)

nazguls
11.03.10, 13:15
fuki koji vam danima terorizira vodin gg...i ko sam ja koji je istog tog morgotha, di je ostavio off, kata vec par dana...stvarno se imate cime pohvaliti da ste ih nakon nekoliko dana svakodnevnih katanja napokon ulovili :) vidim i male stvari covika vesele :)

ajde nemoj tako
ipak su lipi of uvatili i svaka čast na tome
:)

Toso
11.03.10, 13:16
fuki koji vam danima terorizira vodin gg...i ko sam ja koji je istog tog morgotha, di je ostavio off, kata vec par dana...stvarno se imate cime pohvaliti da ste ih nakon nekoliko dana svakodnevnih katanja napokon ulovili :) vidim i male stvari covika vesele :)

morgoth,pogotovo jer nije golder, se drzi vise nego dobro medu PC
da ne pricam da je steta manje vise vracena ;)


a blaž isto tako, ja samo vidim stetu od ta 2 igraca i da su se skucala
jesu ta minikatanja bila vrijedna offova, procijeni
ja ipak mislim da nisu,no aj :)

nazguls
11.03.10, 13:23
morgoth,pogotovo jer nije golder, se drzi vise nego dobro medu PC
da ne pricam da je steta manje vise vracena ;)


a blaž isto tako, ja samo vidim stetu od ta 2 igraca i da su se skucala
jesu ta minikatanja bila vrijedna offova, procijeni
ja ipak mislim da nisu,no aj :)

eh sad
ja mislim da bi bilo nabolje vas ne dirat jer se vi gasite jer nemate cajta za igru ane zbog nekakvih katanja iliti šta ti ja znam šta...

razigrana bakterija
11.03.10, 13:26
morgoth,pogotovo jer nije golder, se drzi vise nego dobro medu PC
da ne pricam da je steta manje vise vracena ;)


a blaž isto tako, ja samo vidim stetu od ta 2 igraca i da su se skucala
jesu ta minikatanja bila vrijedna offova, procijeni
ja ipak mislim da nisu,no aj :)

a cuj...gledajuci koliko su deff-a do sada odnjela ta dva off-a...i stete na gradevinama koje su do sada napravili...po kolicini ressa se isplatila da...ali vremenski gledano sigurno nije, jer jasno je da se deff i zgrade vrate brze nego off...ali ko konstantno napada, mora i ocekivati da ce prije ili kasnije naici na neki deff koji ga moze zaustaviti...hm...morgoth bez golda...a vec vise manje vratio stetu...tesko ;)

Tome272
11.03.10, 13:35
a cuj...gledajuci koliko su deff-a do sada odnjela ta dva off-a...i stete na gradevinama koje su do sada napravili...po kolicini ressa se isplatila da...ali vremenski gledano sigurno nije, jer jasno je da se deff i zgrade vrate brze nego off...ali ko konstantno napada, mora i ocekivati da ce prije ili kasnije naici na neki deff koji ga moze zaustaviti...hm...morgoth bez golda...a vec vise manje vratio stetu...tesko ;)

slažem se sa svim gore navedenim, štete ste vi nama dosta napravili (ovo za morgotha ne znam pa ne mogu komentirati).....ali opet moraš priznati da ste se malo opustili i da se niste ovome nadali. ;)

SWORDFISH
11.03.10, 14:08
a nismo baš nešto uhvatili.....ipak su to dva-tri jako lijepa off-a.... ;)

pa nisam ni mislio da su losi ofovi,eto da vam cestitam,fino ste to uhvatili:pivo:

Toso
11.03.10, 14:36
a cuj...gledajuci koliko su deff-a do sada odnjela ta dva off-a...i stete na gradevinama koje su do sada napravili...po kolicini ressa se isplatila da...ali vremenski gledano sigurno nije, jer jasno je da se deff i zgrade vrate brze nego off...ali ko konstantno napada, mora i ocekivati da ce prije ili kasnije naici na neki deff koji ga moze zaustaviti...hm...morgoth bez golda...a vec vise manje vratio stetu...tesko ;)

non gold, il zaista sitno preko moba,koliko ja znam, da
vratio je dobar dio, ne sve,ali vraca se,islo bi brze goldom ;)

Tome272
11.03.10, 15:11
pa nisam ni mislio da su losi ofovi,eto da vam cestitam,fino ste to uhvatili:pivo:

trebali bi sada uvesti policijski sat da makar mogu ovu pivu popiti :pivo:

budući da je dobar dan nek pivo bude na mene. :pivo:

okrutni
11.03.10, 23:18
majmune

okrutni
12.03.10, 08:20
papcino,opominji i brisi postove,a da ja malo s tobom obrisem pod,da si mudo ostavio bi napismeno da je bio spam,pa da to rijesimo privat,ali nisi jer si pickica koja se skriva iza jos vece pickice,pa cemo to rijesit javno.samo ti razigravaj sta hoces i koga hoces mene neces. mrš i žibje od mene.

yYyYyYyYy
12.03.10, 08:25
okrunti jesi ti cist :opala: ????

da se vratim na temu danas je bio neuspjeli pokušaj osvajanja Đ-ovog naselja od darka i umrlo 2 starješina poglavica šta su više xD:cowboy::cowboy::cowboy::cowboy::pivo::pivo::piv o:

baysa
12.03.10, 09:22
okrunti jesi ti cist :opala: ????

da se vratim na temu danas je bio neuspjeli pokušaj osvajanja Đ-ovog naselja od darka i umrlo 2 starješina poglavica šta su više xD:cowboy::cowboy::cowboy::cowboy::pivo::pivo::piv o:

to ti je mračni posao ili u prijevodu dark business :lol2:

razigrana bakterija
12.03.10, 14:15
hm...neko malo vece zakucavanje se desilo na +- ?

p.s. na -- nesto nestaju sela od kia/aik :(

baysa
12.03.10, 15:27
hm...neko malo vece zakucavanje se desilo na +- ?



malo je mrgud4 ostao bez farmi ;)

Mr AlcoHell
12.03.10, 15:45
hm...neko malo vece zakucavanje se desilo na +- ?

p.s. na -- nesto nestaju sela od kia/aik :(

valjda će se pohvalit kolege saveznici :)

al polako, sve u svoje vrijeme

razigrana bakterija
12.03.10, 15:47
malo je mrgud4 ostao bez farmi ;)

ne bi znao...ali po bodovima reklo bi se da je povukao najmanje jedan dobar off...obzirom da je mrgud hardovac...a gg (ako je u njemu ostao bez farmi) vidim i dalje stoji...hm...ne znam koliko je bilo korisno...ako igra goldom...uz push evo ga do sutra u ovo doba skoro di je i bio :)

shimzofremnik
12.03.10, 17:15
idu mrgudi :wanted: na :sleepy moon: steta sto nije bilo neke aktivnije i organiziranije ekipe u hardu, nebi ovako zavrsilo, pozdrav i sretno svima

Prime
12.03.10, 17:22
Sto vec gotovo,ekipa koja je igrala u pobjednickoj alijanci blablabla e moji TL-ovci falili smo kordinate

Mr AlcoHell
12.03.10, 18:45
idu mrgudi :wanted: na :sleepy moon: steta sto nije bilo neke aktivnije i organiziranije ekipe u hardu, nebi ovako zavrsilo, pozdrav i sretno svima

jebg stari tako je to. možda bude sad bolji push pa bolje prođe :)

Norad III
12.03.10, 19:42
idu mrgudi :wanted: na :sleepy moon: steta sto nije bilo neke aktivnije i organiziranije ekipe u hardu, nebi ovako zavrsilo, pozdrav i sretno svima

ispričajte moje neznanje i neshvaćanje al dal ovo znaći da odustajete?
Nije valjda zbog jednog probijanja

hzg
12.03.10, 20:25
norade cekamo tvoj HoF :D da vidimo kakav si to masakr napravio

Superhik
13.03.10, 11:36
Spam pobrisan. Molim nastavite rasprave vezane uz sami server. Imaginarne vojne jedinice ostavite za privat razgovore.

Lp
Valerossi

zujalica
13.03.10, 11:52
:cerek::cerek::cerek: ja sam isto čuo da su najjači i najbolji....tako se priča po selu.... :opala:

a selo ne laže... :paladinko:

Toso
13.03.10, 16:00
i ja nisam nis procito :cry:

ariac
14.03.10, 11:02
kome ti zelis prikazati lazno stanje i cime se pucas??

od crne macke selo od 750 popa zadnji zdrpijev napad ,to selo bilo katano??

ne nije nego cisti sim siti naravno da nemoze braniti pa treba naklikati 750 popa ..prema tome ako nisi upucen,nemoj ni insinuirati stvari:brukica:

Oprosti, ali s obzirom da organiziram vecinu deffova u S&T valjda sam donekle upucen u stanje stvari :)

I dalje stoji ono sto sam rekao, ali treba uzeti sve zdrpijeve napade i onda napraviti analizu, a ne izdvojiti jedan primjer i pljucati bezveze.

sweeth
14.03.10, 15:32
zašto se na nijednog igrača saveza No trato ne može poslati napad?? :blink: :blink:

SWORDFISH
14.03.10, 15:34
zašto se na sve igrače saveza No trato ne može poslati napad?? :blink: :blink:

sigurno neki bug..:)

PeaceMaker
14.03.10, 18:31
Oprosti, ali s obzirom da organiziram vecinu deffova u S&T valjda sam donekle upucen u stanje stvari :)

I dalje stoji ono sto sam rekao, ali treba uzeti sve zdrpijeve napade i onda napraviti analizu, a ne izdvojiti jedan primjer i pljucati bezveze.


mozes praviti koliko hoces ali posto covjek ne pise ja cu te podsijetitp

igrac skandal obrisan acc radi toga sto ga zdrpi rusio
igrac silent ostao bez cropa kojeg je naravnozdrpi katao...i jos jedno dva sela...igracu ravenu polupano selo...igracu crna macka isto...mozda i je tako sto ti bas vodis deff:patkica:

treba li ti napominjati vaseg kolegu koji je smijenjen a radio je kao mh...pametnije je nekad sutiti i igrati...zato suti i igraj rezultate cemo vidjeti.....

i sijeti se prve bozje zapovjedi

ariac
14.03.10, 19:10
mozes praviti koliko hoces ali posto covjek ne pise ja cu te podsijetitp

igrac skandal obrisan acc radi toga sto ga zdrpi rusio
igrac silent ostao bez cropa kojeg je naravnozdrpi katao...i jos jedno dva sela...igracu ravenu polupano selo...igracu crna macka isto...mozda i je tako sto ti bas vodis deff:patkica:

treba li ti napominjati vaseg kolegu koji je smijenjen a radio je kao mh...pametnije je nekad sutiti i igrati...zato suti i igraj rezultate cemo vidjeti.....

i sijeti se prve bozje zapovjedi

Sve ovo sta si nabrojao je tocno, a isto je tocno da su svi bili vrlo blizu zdrpija. Dakle odgovara onome sta sam napisao u postovima do sada.

Ja igram i vodim deff, neki rezultati se vide u prvom post-u ove teme.

Kakve veze ima kolega koji je (po mojim saznanjima) dao ostavku na mjesto MH-a prije nego sta je ovaj s4 uopce poceo? Ako se to odnosi na njega, za druge ne znam.

Njegov_sluga
14.03.10, 19:30
po top 10 bi rekao da mimi slavi veceras?? cekaju se hofovi :)

ZappB
14.03.10, 19:54
mozes praviti koliko hoces ali posto covjek ne pise ja cu te podsijetitp

igrac skandal obrisan acc radi toga sto ga zdrpi rusio
igrac silent ostao bez cropa kojeg je naravnozdrpi katao...i jos jedno dva sela...igracu ravenu polupano selo...igracu crna macka isto...mozda i je tako sto ti bas vodis deff:patkica:

treba li ti napominjati vaseg kolegu koji je smijenjen a radio je kao mh...pametnije je nekad sutiti i igrati...zato suti i igraj rezultate cemo vidjeti.....

i sijeti se prve bozje zapovjedi

na jedan detalj bi skrenuo pažnju širokim narodnim masama travianske s4 populacije.

Ok, ciljano mičemo igrače gdje je frka. ovo je igra i stoga želimo našim igračima omogućiti igranje dokle kod imaju želje i vremena za igrom. A isto tako koliko sam upućen i koliko pratim, poprilična svota igrača je pobjegla od vas (i to kakvih lol) na našu stranu, ne zato što vam smrde noge, već zato što se nisu osjećali djelom vašeg tima i usudim se reći tiranskog odnosa tipa "mi smo tu bogovi offeri, i vi za nas morate štancat deff"...zato i jeste ostali sami u kvadrantu...ali to je vaša stvar i vaš stil.

nama ne pada na pamet otpisivat igrače radi "stila igre" koji nama ne bi odgovarao. imam u savezu igrače sa po 3 sela i to bez kropa i rade off - pa neka rade, ljudi igraju onako kako žele i neka se igraju traviana i zabavljaju sa ekipom :)

a mi ćemo omogućiti da im igra što duže potraje.

TaraT
14.03.10, 21:04
po top 10 bi rekao da mimi slavi veceras?? cekaju se hofovi :)

skupljaju se, skupljaju
bit ce nova tema, ako nas mimi ne preduhitri
:)
bilo je poprilicno toga ovaj tjedan
i naravno, pokazat cemo i ovotjednog offera no 1

Njegov_sluga
14.03.10, 21:13
vidio sam neke reporte, ajde da se i dark jednom pohvali :) fino deffa su skupili!

TaraT
14.03.10, 21:18
vidio sam neke reporte, ajde da se i dark jednom pohvali :) fino deffa su skupili!

hof u punom smislu rijeci
(ovaj put ne povoljan za nas,nazalost)
i, naravno, cestitke darku

Njegov_sluga
14.03.10, 21:26
e moji PC, dok se ovi tamo adminima love mi tu prazna sela gadjamo, zaostali smo :)

Tome272
14.03.10, 22:09
a selo ne laže... :paladinko:

:) viditi ćemo.....:fajter:

Anđeo s greškom
14.03.10, 22:12
i'm backkkkkkkk

jel me netko trazio :)

Njegov_sluga
14.03.10, 22:17
i'm backkkkkkkk

jel me netko trazio :)

:daje cvijet:

ja te uvijek trazim :P

kad ce to 4. selo :D

TaraT
14.03.10, 23:32
i'm backkkkkkkk

jel me netko trazio :)

kad vec pitas, eto, da te odmah zaposlimo
ceka se odobrenje nove hof teme
:)

mimi8
14.03.10, 23:44
kad vec pitas, eto, da te odmah zaposlimo
ceka se odobrenje nove hof teme
:)

sve čestitke na katanju mog cropa

http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=77722783409

evo i ja čekam da gospodin mod otvori temu da i ja nešto stavim unutra a eaglewolf 1:0 za tebe ali utakmica traje 90 min :)))))

lp

TaraT
15.03.10, 15:07
nemam vise snage objasnjavati ono o 170 kata u 1 valu
ocito da blue-ov support za dark predstavlja ww
:D

Mr AlcoHell
15.03.10, 15:41
sve čestitke na katanju mog cropa

http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=77722783409

evo i ja čekam da gospodin mod otvori temu da i ja nešto stavim unutra a eaglewolf 1:0 za tebe ali utakmica traje 90 min :)))))

lp

traje 90 minuta, al se tvoje skatane farme dižu malo dulje :D:D:D

razigrana bakterija
15.03.10, 16:16
traje 90 minuta, al se tvoje skatane farme dižu malo dulje :D:D:D

ili krace ako igra s goldom i ima dovoljno svojih ressa ili prima push :)

Zacanus
15.03.10, 16:25
kako je OLD-TIME nesto napredan,hehe :gamer s mišem:


Najnapredniji tjedna
Rang Savez Pop
1. OLD-TIME 1985
2. ~PC~ 1048
3. Đ-Stars 1030
4. PC 951
5. TriumpH™ 875
6. DARK™RK 861
7. ~TL~ 838
8. DARK™F 827
9. S&T 826
10. ~HARD~ 730
1. OLD-TIME 1985

hzg
15.03.10, 16:35
simciteri :lol2:

yYyYyYyYy
15.03.10, 17:09
i enma ih ni u anpadačima braniteljima ni pljačkašima xD

knez_Borna
15.03.10, 17:18
a to je zato jer se boje stavit deff ispred nasih napada :D

Zacanus
15.03.10, 19:35
a to je zato jer se boje stavit deff ispred nasih napada :D

haha,care,pa kog da napadamo,istina,jedino da krenemo na druge koorde,do kraja tjedna cemo sigurno uci u napadace,nikad nismo bili 1. dan medu napadacima
evo nas i među pljackasima,hehe

mimi8
15.03.10, 21:26
nemam vise snage objasnjavati ono o 170 kata u 1 valu
ocito da blue-ov support za dark predstavlja ww
:D
mislim da ti je nosko to objasnio

traje 90 minuta, al se tvoje skatane farme dižu malo dulje :D:D:D

ili krace ako igra s goldom i ima dovoljno svojih ressa ili prima push :)

ma jel.......vi imate uvid u moj acc pa znate

Anđeo s greškom
15.03.10, 21:51
:daje cvijet:

ja te uvijek trazim :P

kad ce to 4. selo :D

pa moglo bi ovaj tjedan..... mislim da je papucar rekao da ce biti u srijedu... a ja mu vjerujem toliko da se vec danima nisam spojila na acc :)

nazguls
15.03.10, 23:11
šta je to bilo na +/- između PRO i TL?
vidim tamo zanimljivo...

Prime
15.03.10, 23:15
Nista ti ne promakne

Alfa Male
15.03.10, 23:31
dobit ces reporte mozda vec sutra ili preksutra :)

Ciganin
17.03.10, 10:35
opet zamrla tema :P

Teuton Knight
17.03.10, 12:17
Ma bez brige...već će neko nešto napis


:štemer::štemer::štemer::štemer:at!

Berger
17.03.10, 19:12
@hzg
Ti, kao MH prodaješ priču da je pop mjerilo snage offa? :brukica:
Dalje, imam reporte katanja Lokia, koje NIGDJE NISAM OBJAVIO upravo zbog toga što i ovdje govorim - to nije nešto za pohvalit se. To sam radio jer je to logika igre. Katao sam čovjeka jer je iz neprijateljskog saveza, sa tri grada na 4-5 polja od mene. To ti čudno? I napadi na mene su savršeno ok i logični.
No, nekima pobjeda nad apsolutno nevažnim savezima očito jest veeeliki uspjeh...
Još jednom - sve 5, napad štimaju, ništa se ne bunim... ali HoF sigurno nije. Bahaćenje sigurno jest.

P.S. Još gore po mene, prije ovog sam bio sam i 50. ili tu neki, na serveru. Ah, ah... E da, još igraš u PC-u ili sam krivo informiran..? :)

jebacch
17.03.10, 19:15
opet zamrla tema :P

kako neće zamrijet tema kad nikom nesmijem reć da je papak

zakaj bi se uopće i dizao po noći klat nekom off il sastavljat čeku ako mu sutra nesmijem usred krčme reć paaaaaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ahhahahahah

a u tom je cijela poanta hehe

hzg
17.03.10, 19:17
MH nisam nikad bio na hr serverima :) pop je najvazniji :p

Hrpa reporta je objavljena kao HoF, a napadi spadaju u HoF jel se vidi reakcija saveza. :D
Trebao bi imati malo bolje misljenje o svom savezu :blackeye:

Ma tko ce igrati s tim likovima, da se bar oce okupiti, popiti nesto :lol2:

Sharafciger (kifla brate)
17.03.10, 19:19
za razliku od vas mi smo ugasili nekih 40-50 accounta :D a vi doslovno 0 clown uzivaj i uci se ;)

u mom savezu jos svi accounti stoje :)

hzg
17.03.10, 19:23
u mom savezu jos svi accounti stoje :)

:p bar jedan ce past :lol2:
Napravi mjesta za deff medalju, cujem da voljeni voda planira akciju kodnog naziva "fejk meta je prava meta" :D


ma, u biti - http://www.youtube.com/watch?v=xZUtB_pvueA
:)

Bravo! ;)
Vidis da je lakse ne pricati s njima :) ja sam odavno odustao.

Sharafciger (kifla brate)
17.03.10, 19:26
:p bar jedan ce past :lol2:
Napravi mjesta za deff medalju, cujem da voljeni voda planira akciju kodnog naziva "fejk meta je prava meta" :D


Vidis da je lakse ne pricati s njima :) ja sam odavno odustao.

znam ja da je strah velik :D ali ja vas uvjeravam da su mi sela prazna :)

hzg
17.03.10, 19:27
Ma nema straha! Nema se offa, ja ima rekao na zadnjem okupljanju da skupe 3-4 solidna offa i da se spucaju, bilo bi bolje nego na nekim lijevim selima ostavljati off :p

Znam da nema nista, spija mi javila :lol2:

Berger
17.03.10, 19:30
Vidis da je lakse ne pricati s njima :) ja sam odavno odustao.
ma vidiš da nemam iskustva na forumu. ;)


Trebao bi imati malo bolje misljenje o svom savezu.
Naš savez je super. Ali ovo što sam rekao (nevažan savez) stoji jer smo okruženi sa PC-ima, Đ, kiflama i Darkom. A ni s kim u savezu. Do jedan je jači od nas jer smo veliki ko PC-ev najmanji savez. U tom kontekstu, sigurno smo sitna riba.

Sharafciger (kifla brate)
17.03.10, 19:32
Ma nema straha! Nema se offa, ja ima rekao na zadnjem okupljanju da skupe 3-4 solidna offa i da se spucaju, bilo bi bolje nego na nekim lijevim selima ostavljati off :p

Znam da nema nista, spija mi javila :lol2:

m**** mu i spiji, sumnjam na jednoga..ak je taj ima cijela armija da ga k*** :D

Superhik
17.03.10, 19:43
kako neće zamrijet tema kad nikom nesmijem reć da je papak

zakaj bi se uopće i dizao po noći klat nekom off il sastavljat čeku ako mu sutra nesmijem usred krčme reć paaaaaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ahhahahahah

a u tom je cijela poanta hehe

Za svaku sankciju tvog posta dobio si objašnjenje ali ako je potebno mogu ti nacrtat i u tri tople boje ;)

Znači budite kulturni, civilizirani, poštujte pravila foruma i pod svaku cijenu izbjegavajte spam ;)

Ah da, i trudite se da su vam postovi pregledni, čitljivi i razumljivi :)


EDIT: ispravljena pogreška ukazana od strane jebacch-a. Zahvaljujem :D

jebacch
17.03.10, 20:12
Za svaku sankciju tvog posta dobio si objašnjenje ali ako je potebno mogu ti nacrtat i u tri tople boje ;)

Znači budite kulturni, civilizirani, poštujte pravila foruma i pod svaku cijenu izbjegavajte spam ;)

Ak da, i trudite se da su vam postovi pregledni, čitljivi i razumljivi :)

"ak da" mi nije uopće razumljivo ahahahaha

možda ste htjeli reć "ah da" ili "ako da,"

:P

vidiš da je lako bit picajzla hehe





EDIT: ispravljena pogreška ukazana od strane jebacch-a. Zahvaljujem :D

hehe jesmo kompići il nismo :lovju:

Mr AlcoHell
17.03.10, 23:30
"ak da" mi nije uopće razumljivo ahahahaha

možda ste htjeli reć "ah da" ili "ako da,"

:P

vidiš da je lako bit picajzla hehe



hehe jesmo kompići il nismo :lovju:

sve 5 majstore al ovaj tvoj post nema blage veze sa serverom :)

bit će ovo duga noć :)

Toso
17.03.10, 23:47
einstein je stvarno pametan bio,mora da je i igrao travian kad je rekao da je jedino ljudska glupost uz svemir neizmjerna, a to nam tipovi poput ovog iznad wannabe CLF (pa nek si misli sta je to :lol2:) prodaju price

covjece,naporan si,il kataj il pricaj, a ne spamat ko balavi klinac :stupid:


erm da, mene stalno s jednim izvidnikom napadaju, jel i to HOF?
jer ocito PCu treba objesnit znacenje rijeci fame :cerek:

gildor
17.03.10, 23:48
naravno...sve sto vam je katano su bila nebitna i napustena sela...ne, uopce se nije solidan dio kia/aik igraca obrisao zato jer su im sva sela demolirana...sva su im ona bila nevazna i napustena...ipak ljudi nisu imali vremena za igru...samo nisam znao da je padrino napustio gg...zanimljivo...jel ni on vise nema vremena ? ili mu je to samo napusteno selo bilo skatano ? ono nepokoreno ?

p.s. srecom pa niste pobigli na -150/-150 :)


Zašto nisam ni sumnjao da će se veseli stafilokok prvi uzjogunit :D

Gdje sam ja koga imenovao?i zbog čega?hm?hm?

Get a life,or a sink,or wc board,or what ever you want ;)

SWORDFISH
18.03.10, 00:18
Zašto nisam ni sumnjao da će se veseli stafilokok prvi uzjogunit :D

Gdje sam ja koga imenovao?i zbog čega?hm?hm?

Get a life,or a sink,or wc board,or what ever you want ;)

e gildor,nisam bas vas obožavatelj ali imam respekta prema vasim igracima koji su katani od strane pc,znas zasto,zato jer nisu kukavice kao ti da pobjegnu na kordinate Bogu iza nogu.ostali su na vrpi i hrabro pali,nebi se trebao javljati i komentirat akcije pc,pa cak i akcije kia,ovo travian,a ti ocito to neigras

do sljedeceg javljanja

PS. igraj farmu na fejsu

Toso
18.03.10, 00:20
e gildor,nisam bas vas obožavatelj ali imam respekta vasim igracima koji su katani od strane pc,znas zasto,zato jer nisu kukavice kao ti da pobjegnu na kordinate Bogu iza nogu.ostali su na vrpi i hrabro pali i ti bi komentirao,nebi se trebao javljati i komentirat akcije pc,pa cak i akcije kia,jer je ovo travian,a ti ocito te neigras

do sljedeceg javljanja

PS. igraj farmu na fejsu

a mozda neki nemaju vremena za aktivnu igru i ovo je takticki najbolje? :opala: