PDA

View Full Version : zamke



illblader
30.12.09, 21:02
Ne znam je li bug ili je tako nova 3.5 verzija napravljena, ali gal sam i zarobio sam vojnike iako nemam zgradu zamki
Igram s1

problem je opisan ovdje
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?p=777884#post777884

Hvala!

svenki
30.12.09, 21:07
Ne znam je li bug ili je tako nova 3.5 verzija napravljena, ali gal sam i zarobio sam vojnike iako nemam zgradu zamki
Igram s1

problem je opisan ovdje
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?p=777884#post777884

Hvala!

vjerovatno si imo zgradu zamka ali si ju srusio i zamke su ostale

illblader
30.12.09, 21:09
Pa to sam i ja pretpostavio, ali me zanima je li bug ili to stvarno i sluzbeno tako treba biti, jer ako je to normalno, onda znam vrlo dobrih nacina za to iskoristiti.

svenki
30.12.09, 21:12
Pa to sam i ja pretpostavio, ali me zanima je li bug ili to stvarno i sluzbeno tako treba biti, jer ako je to normalno, onda znam vrlo dobrih nacina za to iskoristiti.

tako bude

Zvjer
30.12.09, 21:12
Pa to sam i ja pretpostavio, ali me zanima je li bug ili to stvarno i sluzbeno tako treba biti, jer ako je to normalno, onda znam vrlo dobrih nacina za to iskoristiti.

tako je normalno i stvarno :D

Darxy
30.12.09, 21:19
vjerovatno si imo zgradu zamka ali si ju srusio i zamke su ostale

ovo je tocno sto posto to se i meni dogadalo...

illblader
30.12.09, 21:55
Fino, fino, sad svasta smisljam kako to iskoristiti :)