PDA

View Full Version : Travian Greska



NoNaMe97
21.01.10, 13:39
E ljudi, evo ja kada kliknem na oruzarnicu, da nadogradim novi lvl, ono meni skida na komp dokument file dorf2, u cemu je problem ?

dark rider
21.01.10, 13:46
E ljudi, evo ja kada kliknem na oruzarnicu, da nadogradim novi lvl, ono meni skida na komp dokument file dorf2, u cemu je problem ?

Daj SS!

NoNaMe97
21.01.10, 13:50
Daj SS!

lol al nigdje mi ne udje nego odmah ide da skida dorf2, evo ss :

http://i47.tinypic.com/fvyats.jpg

NoNaMe97
21.01.10, 14:00
evo sad radi perfekt, a neznam zasto je to bilo ? da nije kakav bug ili ??!'

Svinjko
21.01.10, 14:26
Vjerojatno bug:pece palacinke:

Trilithon
21.01.10, 14:43
imo si neke postavke na browseru da kad kliknes neki link, da ti odmah prečac stavi na desktop.

WNx
27.01.10, 11:49
nije to bug to ti je do browsera,pokusaj to uraditi sa google chromom vidjeces da radi