PDA

View Full Version : greška s populacijom



_.NiX._
21.01.10, 19:18
Pogledajte ovo, u sva 3 naselja ima sveukupno 676 popa, a u profilu mu piše 1231.
Evo screenshot:
http://www.imagesforme.com/show.php/931795_untitled.bmp

Kako je to moguće?

Loftner
21.01.10, 19:22
Pogledajte ovo, u sva 3 naselja ima sveukupno 676 popa, a u profilu mu piše 1231.
Evo screenshot:
http://www.imagesforme.com/show.php/931795_untitled.bmp

Kako je to moguće?
Valjda bug ništa drugo nemože biti,pogledaj među kojima si u ranku,jesi među 1000 ili 600.

Taki65
21.01.10, 19:24
Vec je bila tema,definitvno bug.

_.NiX._
21.01.10, 19:27
Valjda bug ništa drugo nemože biti,pogledaj među kojima si u ranku,jesi među 1000 ili 600.

To nisam ja, u profilu mu piše da je 1472 po ranku.

Darxy
21.01.10, 19:35
najvjerojatnije je bug ali moze bit da mu je neko uzo naselje pa se stranica jos nije refreshala...

probaj ponovo kasnije

The Unforgiven
21.01.10, 19:48
Imene sela su ||. |||. i |V. Gdje je prvo selo? Dakle ili mu je netko uzeo selo ili SS nije potpun ;)

Shapashnik
21.01.10, 19:51
Treba nekoliko vremena da se promijeni pop nakon preuzimanja naselja.. Bar je meni tako dosada bilo..
Pogledaj opet za 10min.

$$_marcco_$$
21.01.10, 19:54
Neko mu je katao i uzeo selo ali server nije registrirao još pa je zato!

Tosho
21.01.10, 21:07
bit ce
lock