PDA

View Full Version : Greška na s1



Bedo
01.02.10, 15:30
Da li je i vama na s1 kada uđete u neku zgradu ili resursno polje da se ono ne pojavljuje
s desne strane nego poviše naziva.
Također u izvještajima nema onih sličica više.
Pogledao sam na s4 i sve je normalno.

mesy
01.02.10, 15:35
Da li je i vama na s1 kada uđete u neku zgradu ili resursno polje da se ono ne pojavljuje
s desne strane nego poviše naziva.
Također u izvještajima nema onih sličica više.
Pogledao sam na s4 i sve je normalno.

ne kužim koje, jel mislis na sličicu od zgrade?

Schokolade
01.02.10, 15:38
Daj nam screenshot...:)

Bedo
01.02.10, 15:40
ne kužim koje, jel mislis na sličicu od zgrade?

e da sličica id npr.sličica akademije mi je iznad nje a trebala bi biti desno.
ni kod napada nema ono pobjedio kao branitelj...
edit:evo ss


http://www.imagesforme.com/show.php/949495_Untitled1.png

koki
01.02.10, 16:44
to je isto meni na hrx u

Bedo
01.02.10, 22:19
sada je sve u redu.
može lock