PDA

View Full Version : Vojni BUG



ricky_emp
05.02.10, 19:15
Bug u vojsci: Evo ovako na reportu mi pise xxx iz naselja zzz i sad: ja jos nisam razvio teut. vitezove a pise Teut. Vitezovi iz mog sela nisu pojačanja a ja ih nisam razvio?

A vojske sam imo 1000 odjednom sva ta vojska nestala a nikom nije u pojačanjima bila nit nema izvješća. Ja tu vojsku uopće nisam radio.



Možda je sitter ,ali nevjerujem jer nema reporta o gubljenju vojske nit sam je poslao ikud nit on .:blackeye::blackeye:

Horall
05.02.10, 19:25
Bug u vojsci: Evo ovako na reportu mi pise xxx iz naselja zzz i sad: ja jos nisam razvio teut. vitezove a pise Teut. Vitezovi iz mog sela nisu pojačanja a ja ih nisam razvio?

A vojske sam imo 1000 odjednom sva ta vojska nestala a nikom nije u pojačanjima bila nit nema izvješća. Ja tu vojsku uopće nisam radio.



Možda je sitter ,ali nevjerujem jer nema reporta o gubljenju vojske nit sam je poslao ikud nit on .:blackeye::blackeye:
Daj SS od ovog prvog.

ricky_emp
05.02.10, 19:32
Evo zadovoljit češ se i sa reportom
http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=74181bd6886

Horall
05.02.10, 19:41
Evo zadovoljit češ se i sa reportom
http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=74181bd6886
To može biti ili pojačanje ili bug,ako ih nisi razvio...

Shega1991
05.02.10, 19:41
netko ti je ocito poslao pojacanje...ne pise da su vitezovi u pojacanju jer je branioc isto teutonac pa se broji kao da su iz tog sela

ricky_emp
05.02.10, 19:46
Iste min kad sam to dobio sam provjerio,pojačanje nikad stiglo...


:paladinko:

The Unforgiven
05.02.10, 19:48
U okupljalištu si provjerio?

Shega1991
05.02.10, 19:51
a mozda si ti jednostavno uzeo krivi report...jer kazes da je vojska nestala i pojavila se neka druga...

Darxy
05.02.10, 20:01
ha cuj ako si dobio bolju vojsku nego sto si imo ja se ne bi zalio :D

Trilithon
05.02.10, 22:37
Ako nije nista, onda je bug. Mozda ti je sitter radio tu vojsku, poslo je nekud i kad si ti doso, vojska se vratila iz napada ili pljacke. Mozda je to.

ricky_emp
06.02.10, 09:14
Ako nije nista, onda je bug. Mozda ti je sitter radio tu vojsku, poslo je nekud i kad si ti doso, vojska se vratila iz napada ili pljacke. Mozda je to.


Nisam razvio TV-e,pojačanja nije bilo provjerio sam i u okupljalistu!

Dakle sitter nemoze radit jer nije razvio.

;)