PDA

View Full Version : Gradnja srušenih zgrada..?



doci
26.02.10, 09:13
Evo drugi put mi se već dešava:

Nakon napada srušene su mi neke zgrade, nisu dirani resursi i ne dozvoljava mi server gradnju istih.

U zadnjem primjeru mi ne da dići gl. zgradu,osim sa graditeljem i to za dva sata!!!

Resursa ima, proizvodnja hrane nije dirnuta!!

Kad klikam po selu pada mi proizvodnja drva :narf:

Pisala sam sinoć još za prvo selo podršci, nema odgovora a sada mi se isto dešava sa drugim selom...:staklenka:

Molim pomoć HITNO!!

yYyYyYyYy
26.02.10, 09:21
ako su ti srusene neke zgrade kao glavna zgrade onda ce se sve ostalo duze graditi jer glavna zgrada ubrzava gradnenje ostalih zgrada a ovo za drvo neznam

Norad III
26.02.10, 09:45
daj nekakve scrrenshotove da bude jasnije što ti se događa

Trilithon
26.02.10, 15:25
ako su ti srusene neke zgrade kao glavna zgrade onda ce se sve ostalo duze graditi jer glavna zgrada ubrzava gradnenje ostalih zgrada a ovo za drvo neznam

Bez GZ nemozes nista gradit. Prvo moras sagradit GZ da mozes nesto drugo raditi

doci
26.02.10, 15:44
Evo ovo mi je u tom napadu srušeno:

http://travian-reports.net/hr/report/16122ce3640

na žalost nemam ostale podatke, ali sve drugo je dignuto na 10, u selu su bile dvije žitnice tako da je trebalo dići samo glavnu zgradu i skladište.

Igram sa zlatom tako da nije trebao biti nikakav problem to dići natrag. Međutim kad sam htjela kliknuti gradnju, pisalo mi je da će gradnja s graditeljem biti moguća u 10:20, napad je bio oko 6 ujutro, a ja sam se logirala oko pol 8...Napominjem da je resursa bilo dovoljno i uz padanje količine drva sa svakim klikanjem...

Pretpostavljam je u pitanju bug, sada sve normalno radi, ali mi je već dvaput prolongiralo dizanje sela za sat i pol do dva...Moja sreća da je išao samo jedan val napada, jer da je bilo ozbiljnije prošla bi loše uz sav gold koji imam..:blackeye:

Odgovora i dalje od podrške nema, a svi znate koliko je bitno čim prije selo dići nazad...

A sad nisam ni sigurna da mogu dokazati ovo...:cry:


Bez GZ nemozes nista gradit. Prvo moras sagradit GZ da mozes nesto drugo raditi

Pa kliknula sam gradnju glavne zgrade, uvjeta za nju nema, resursa je bilo i više nego dosta..:off:

Trilithon
26.02.10, 15:52
Pa kliknula sam gradnju glavne zgrade, uvjeta za nju nema, resursa je bilo i više nego dosta..:off:

Nistra drugo nepreostaje nego bug. Bilo mije da sam sa juednim klikom smanjio proizvodnju drva. Ali toje isto bio bug.

doci
26.02.10, 16:02
Nistra drugo nepreostaje nego bug. Bilo mije da sam sa juednim klikom smanjio proizvodnju drva. Ali toje isto bio bug.

Ma da, ali što da radim?

U dva dana, dvaput mi se desilo isto, a na mom serveru ratujemo, hoće li me netko porušiti dok ja čekam da mi server "dozvoli" da zgradu dignem???

Kome da se žalim, i tko će to ispraviti??

:narf:

Trilithon
26.02.10, 16:28
Ako jos nemozes sagraditi GZ, onda se zali flooshu. On je game admin i on to moze sredit. A kolika ti je proizvodnja hrane i koji je to server?

Norad III
26.02.10, 19:32
Znaci nemožeš dignuti GZ ali imaš dovoljno resursa,to je neki opaki bug

doci
26.02.10, 22:36
Ma digla sam je ja, ali srušena je u 6 ujutro, a server mi nije dozvoljavao da je dignem do pol 11..

Znači 4 i pol sata sam čekala da je mogu dići...

Dan prije nisam dva sata mogla dići skladište, a sve uvjete i resurse sam imala, u tome je problem..:bang:

tomo_18
27.02.10, 09:19
Bez GZ nemozes nista gradit. Prvo moras sagradit GZ da mozes nesto drugo raditi

od kad to molim te?

roxxx
27.02.10, 23:17
Ma digla sam je ja, ali srušena je u 6 ujutro, a server mi nije dozvoljavao da je dignem do pol 11..

Znači 4 i pol sata sam čekala da je mogu dići...

Dan prije nisam dva sata mogla dići skladište, a sve uvjete i resurse sam imala, u tome je problem..:bang:

bug ili hack,gadnoo.

zuzic
01.03.10, 00:20
Bez GZ nemozes nista gradit. Prvo moras sagradit GZ da mozes nesto drugo raditi

Ma ja nisam dugo igrao travian ali kolko se sjecam ja sam bio gradio i bez GZ, naravno gradenje je full sporo ali ipak nije nemoguce....
Neznam ako se sta mjenjalo ali kolko se ja sjecam gradenje bez GZ je moguce

Lucy_
01.03.10, 03:36
Ma ja nisam dugo igrao travian ali kolko se sjecam ja sam bio gradio i bez GZ, naravno gradenje je full sporo ali ipak nije nemoguce....
Neznam ako se sta mjenjalo ali kolko se ja sjecam gradenje bez GZ je moguce


Oh dear God!!! :brukica:

Pa skladište i silos ne možeš graditi ako nemaš glavnu zgradu na level 1, za tržnicu ti treba glavna zgrada na level 3, za veleposlanstvo ti treba na level 1 GZ, za rezidenciju na level 5 GZ, za kovačnice treba na level 3 GZ, za vojarnu također level 3 itd itd... da ne nabrajam sve zgrade koje se ne mogu graditi bez glavne zgrade

Nedim el Fatih
02.03.10, 15:56
imas sve u upustvima za zgrade njeni preduslovi to procitaj i ako ti nije jasno ponovo pisi :lock: