PDA

View Full Version : Skrovište Resursa Greška



Lukx_07
04.03.10, 18:58
naime imam ovaj problem,
nemogu izgraditi drugo skrovište resursa
jednostavno ga nema u izborniku za graditi -.-

Naselje: http://slike.hr/slike/hr41_4a166.jpg.html

Izbornik: http://slike.hr/slike/hr42_94fe9.jpg.html

igram s4 i teut sam

R.K.O
04.03.10, 19:02
Da bi izgradio drugo skroviste moras imati jedno na lv 10

twx
04.03.10, 19:02
pojaviti če se tek kada se prvo napravi na 10

EDIT:u isto vrijeme

tomy_15
04.03.10, 19:03
pričekaj da se skrovište reursa na lvl 10 potpuno izgradi,onda će ti biti dostupno drugo skrovište resursa.

Lukx_07
04.03.10, 19:05
hvala, to je neko novo pravilo ili?

The Unforgiven
04.03.10, 19:08
Ne, tako je od kad ja igram Travian :D

Lukx_07
04.03.10, 19:36
Ne, tako je od kad ja igram Travian :D

a ajde ok, valjda zbog teuta, jer sam ja uvjek igro sa galima :D

modovi može lock?