PDA

View Full Version : Žitni Mlin



Perry Rhodan
09.03.10, 11:01
Mlin mi ne povecava hranu za 5%. Pop mi je 129, hranu imam 174, i proizvodnja je 45 po satu. 5% od 174 hrane je oko 9.
e sad, moze objasnjenje ?
Tha:blink:

Voodoo
09.03.10, 11:03
Mlin mi ne povecava hranu za 5%. Pop mi je 129, hranu imam 174, i proizvodnja je 45 po satu. 5% od 174 hrane je oko 9.
e sad, moze objasnjenje ?
Tha:blink:

Jel si poslije mlina odma sagradio još nešto pa ti je to uzelo hrane???

krov
09.03.10, 11:06
mmožda ako si vojsku gradio ili ako si nadograđivao nešto u gradu pa ti se smanjila proizvodnja hrane

Bobo999
09.03.10, 11:26
mmožda ako si vojsku gradio ili ako si nadograđivao nešto u gradu pa ti se smanjila proizvodnja hrane

Da,ili si možda radio vojsku

Perry Rhodan
09.03.10, 11:32
cemu sluzi mlin ak ne poveca hranu. Pa i ako gradim nesto, to nebi trebalo imati vezu. OK, raste mi populacija, raste potrosnja, ali proizvodnja hrane je tolika koliko imam polja, odnosno levela, ne.
ne kuzim, 174 je proivodnja, imam 3xlvl5 i 3xlvl4 hrane. Mlin bi to trebao povecat bez obzira koliko gradim, inace nema smisla.
Pop mi je 129, proizvodjna je 45. Mora biti neki bug
nemam vojsku, niti nisam gradio

Voodoo
09.03.10, 11:37
cemu sluzi mlin ak ne poveca hranu. Pa i ako gradim nesto, to nebi trebalo imati vezu. OK, raste mi populacija, raste potrosnja, ali proizvodnja hrane je tolika koliko imam polja, odnosno levela, ne.
ne kuzim, 174 je proivodnja, imam 3xlvl5 i 3xlvl4 hrane. Mlin bi to trebao povecat bez obzira koliko gradim, inace nema smisla.
Pop mi je 129, proizvodjna je 45. Mora biti neki bug
nemam vojsku, niti nisam gradio

sad kad ga budeš dizao na sljedeću razinu pogledaj za koliko će ti se povećati hrana...ako se ne digne za ništa onda stvarno nešta nije uredu...ovo za 5% ti nije tako strašno ali ako ti se sad na 2 razini ne digne za 10& onda stvarno nešto ne valja...

Zirnitra
09.03.10, 19:40
Bugovi se događaju izminno rijetko, ali ipak dogode se ponekad prilikom zagušenja servera (pa Vam server ne prepozna novonastale vrijednosti na acc) U skoro 3 godine na travianu 2x sam doživio bug na svojim acc-ima i 2x na savezničkim.

Kako ga riješiti?

Najučinkovitije ti je poslati napad ili pojačanje jednim npr. pješakom na naselje koje ima bug.
Server će nakon toga prepoznati novu vrijednost.
Možda upali i ako napraviš jednog novog vojnika u tom naselju (za slučaj da ti je jedino naselje), ali to ne garantiram - nisam probao.

Ako ni to ne pomogne, provjeri još jednom koliko ti vojska i građevine uzimaju hrane i tek potom ako si i dalje uvjeren u bug piši adminu igre na mail (MH ti nema ovlasti raditi promjene na acc-u uslijed bug-a u igri) ;)