PDA

View Full Version : hr2 greske



sauhea
29.04.10, 15:52
Samo da kazem kako smo ja i moja ekipa primjetili kako na s2 ima greski....

Kao npr. poslao sam 5 napada u sec i prvi je trebao ic sa herojem i cijelim offom a drugi napadi u toj sec su trebali ic iza tog napada a bilo je obratno, prvo je isao drugi napad u toj sec pa tek onda prvi koji je bio glavni off i heroj...
da pojasnim npr. poslao sam 1k offa, kate i heroja i iza njega jos 4 napada sa po amo rec 100 offa i kate...
i tako je i trebalo ic al nije, nego je prvo isao napad od 100 offa pa tek iza njega 1k offa, kate i heroj

To je 1 greska na serveru, a druga je:

Igraci koji su slali isto tako vise napada u sec svaki taj napad u toj sec bi bio docekan sa istim brojem deffa bez obzira sto je taj isti deff ubijen u prvom napadu...

Report nazalost nemam...

Lidija S2
29.04.10, 22:12
http://travian-reports.net/hr/report/595777d7b65,595782a23ec

evo ... nemam dozvolu za pokazivati detalje ali i ovo je dovoljno

R.K.O
30.04.10, 08:39
http://travian-reports.net/hr/report/595777d7b65,595782a23ec

evo ... nemam dozvolu za pokazivati detalje ali i ovo je dovoljno

bug ili nesto update-uju :)

ShadowMatriarch
30.04.10, 10:07
Samo da kazem kako smo ja i moja ekipa primjetili kako na s2 ima greski....

Kao npr. poslao sam 5 napada u sec i prvi je trebao ic sa herojem i cijelim offom a drugi napadi u toj sec su trebali ic iza tog napada a bilo je obratno, prvo je isao drugi napad u toj sec pa tek onda prvi koji je bio glavni off i heroj...
da pojasnim npr. poslao sam 1k offa, kate i heroja i iza njega jos 4 napada sa po amo rec 100 offa i kate...
i tako je i trebalo ic al nije, nego je prvo isao napad od 100 offa pa tek iza njega 1k offa, kate i heroj

To je 1 greska na serveru, a druga je:

Igraci koji su slali isto tako vise napada u sec svaki taj napad u toj sec bi bio docekan sa istim brojem deffa bez obzira sto je taj isti deff ubijen u prvom napadu...

Report nazalost nemam...

Također primjećene obje greške...
Nadam se da će se to brzo ispraviti :tough:

guest
08.05.10, 20:40
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=47343
i ovdje smo nešto pisali o tome ali očigledno da ne znaju kako i zašto se to dešava pa nitko ništa ne odgovara..

z00ey
13.05.10, 10:08
Jos jedna greska (ili sam ja bedast pa ne razumijem novi update):

Sittam gala. Fejka ga rimljanin jednim legionarom. Gal je prije imao zamke u selu, no od tad je srusio zgradu, znaci nema zamki (niti na mapi sela niti se vide zamke kroz glavnu zgradu - znaci 100% nema zamki)

A legionar upadne u zamku - kak to?

metalmania
13.05.10, 10:44
Jos jedna greska (ili sam ja bedast pa ne razumijem novi update):

Sittam gala. Fejka ga rimljanin jednim legionarom. Gal je prije imao zamke u selu, no od tad je srusio zgradu, znaci nema zamki (niti na mapi sela niti se vide zamke kroz glavnu zgradu - znaci 100% nema zamki)

A legionar upadne u zamku - kak to?



to se dogadalo i na proslom hrx. nezz kako ali ocito postoji bug. na s1 kada sam preuzimao art uzeo sa ga od gala i on je imao ranije zamke i srusio ih je, ali je igra zapamtila da su tamo zamke i heroj i nesto vojske upalo je u zamku.

z00ey
13.05.10, 10:51
tnx metalmania, upravo je to bilo, znaci jest bug i ja nisam chorav :)

metalmania
13.05.10, 11:14
tnx metalmania, upravo je to bilo, znaci jest bug i ja nisam chorav :)

no problem. ;)

jesi poslao poruku svabama???

z00ey
13.05.10, 13:31
iskreno, nemam pojma kud da saljem :)

osim an admin@travian.hr, a oni takitak citaju ovaj forum :):):)

arhimond
13.05.10, 15:17
Jos jedna greska (ili sam ja bedast pa ne razumijem novi update):

Sittam gala. Fejka ga rimljanin jednim legionarom. Gal je prije imao zamke u selu, no od tad je srusio zgradu, znaci nema zamki (niti na mapi sela niti se vide zamke kroz glavnu zgradu - znaci 100% nema zamki)

A legionar upadne u zamku - kak to?

Nije bug, zamke ostaju ako srušiš sa gz zgradu zamki. Znam da sam ih imao dosta na prošlom s2 u GG-u. ( 2 zgrade zami) i kad sam srušio zgrade zamki zamke koje su se napravile u njima
ostale su. ( bilo je zajebano poslije seliti art, jer se taj broj mijenjao). Daklem, nije bug.

z00ey
14.05.10, 10:19
Nije bug, zamke ostaju ako srušiš sa gz zgradu zamki. Znam da sam ih imao dosta na prošlom s2 u GG-u. ( 2 zgrade zami) i kad sam srušio zgrade zamki zamke koje su se napravile u njima
ostale su. ( bilo je zajebano poslije seliti art, jer se taj broj mijenjao). Daklem, nije bug.

da, bas to mi je rekao jedan gal na privat :) znaci nije bug, dok se ne ispotrose te zamke postoje i dalje...

sto moze zbilja biti zeznuto ak si imao 800 zamki :) - 400, 200, 100, 50, 25, 13, 7, 4, 2, 1...

dok se ne zatvore sve prodje 10 napada i pustanja :)