PDA

View Full Version : SEXY BV vs daki ; steta: uzimanje off sela



billymadafaka
11.06.10, 18:50
cekalo se da daki krene u napad da bi se islo u kontru, off u off selu stvara minus oko 150k po satu pa je malo nezgodno deff organizirati i tempirati(bar smo mi tako racunali)

uglavno evo reporta:

daki prvo kata winduov gg
http://travian-reports.net/hr/report/894700a0826,89479b59bbf,8948057c0b3,89481bc584b,89 4820920c2

billymadafaka probija prvi put(isao prvi da izgleda kao fejk)
http://travian-reports.net/hr/report/894714a31e5

Windu probija konjicu i rusi odanost:
http://travian-reports.net/hr/report/89474eca82d,894753ebfaa,89476a1fcec

barni dolazi na prazno selo i kupi ga:
http://travian-reports.net/hr/report/89477f81539,894784cc461

to bi bilo to.. gore se vidi off koji je nestao, iako to nije sve, daki ako zeli neka kaze sto je tocno nestalo, ako ne , ok..
ocekivali smo zabijanje, ali morali smo ici posto poto, velike probleme je radio taj off.


ps:daki nemoj se ljutiti zbog imena sela, vec je promjenjeno kad sam pravio reporte, malo je provokativno pa... :o

Hefest
12.06.10, 08:56
aimeeeeeeeeeee,mislim da je ovo najjači off za sada na serveru,dečki moji svaka vam čast na odrađenoj akciji,čudi me samo kako je malo imao deffa.Neću sada pametovati kuži i sam čovjek da je to greška bila,vjerovatno je i enorman minus igrao ulogu ali ovako lako prepustiti protivniku selo.mogu samo reći dečki koji su organizirali akciju :101010::101010::101010::pivo:

seek
12.06.10, 09:23
svaka čast napadačima,vidi se da je to stara garda traviana.odlično odrađeno
a što se tiče dakija...pa dosta je medalja nakupio...šala mala:D
šteta offa samo nemoj sada odustajati.drži se

offčina je mrak ,šteta što nije negdje zakucana jer bi dobio još jednu medalju :D
moram malo zezati,ne zamjeri daki:staklenka:

DAKI
12.06.10, 10:50
Evo da se i tu javim..
Ovo nije bio cjeli off bilo je ukupno preko 2k ovnova i skoro 4 i pol k kata, a minus koga je volja nek računa.. Uglavnom nije nam se spavalo..
Čestitke na akciji.. :pivo:

billymadafaka
12.06.10, 11:14
svaka čast napadačima,vidi se da je to stara garda traviana.odlično odrađeno
a što se tiče dakija...pa dosta je medalja nakupio...šala mala:D
šteta offa samo nemoj sada odustajati.drži se

offčina je mrak ,šteta što nije negdje zakucana jer bi dobio još jednu medalju :D
moram malo zezati,ne zamjeri daki:staklenka:

nije mogla zakucati, kad je sav deff bjezao pred njenom vojskom :D
koliko god se mi trudili zadrzati deff, on sav utekne kad ona krene :D

histerian
12.06.10, 11:48
nije mogla zakucati, kad je sav deff bjezao pred njenom vojskom :D
koliko god se mi trudili zadrzati deff, on sav utekne kad ona krene :D

ma dečki išli na pivu

:nema odmora:

-NIXON-
12.06.10, 11:48
Evo da se i tu javim..
Ovo nije bio cjeli off bilo je ukupno preko 2k ovnova i skoro 4 i pol k kata, a minus koga je volja nek računa.. Uglavnom nije nam se spavalo..
Čestitke na akciji.. :pivo:

Jedno oko -60 000 , mislim da nije više .
I to nije tak strašno prehranjivati . Bez frke pukneš jednom npc i miran si bar preko 10 h . Naravno s velikim žitnicama , ne znam dal ste ih vi imali . Ako niste onda svaka čast .

Čestitam na akciji , jako lijepo odrađeno . :101010:

EDIT

Ah ,da pardon ... to je bilo off selo , onda duplo veća brojka minusa :)

billymadafaka
12.06.10, 11:51
Jedno oko -60 000 , mislim da nije više .
I to nije tak strašno prehranjivati . Bez frke pukneš jednom npc i miran si bar preko 10 h . Naravno s velikim žitnicama , ne znam dal ste ih vi imali . Ako niste onda svaka čast .

Čestitam na akciji , jako lijepo odrađeno . :101010:

losa ti racunica... ajde vec kad smo kod minusa od offa, recimo da selo proizvodi hrane 4000 po satu, pop trosi 1000, znaci 58k trose imperiani, 90k trose caesarisi, 7,5k trose ovce i 25k trose kate, pa zbrojimo : ukupno, ako je sve u pokretu minus u selu je bio oko 180 000 po satu... :S

-NIXON-
12.06.10, 11:56
losa ti racunica... ajde vec kad smo kod minusa od offa, recimo da selo proizvodi hrane 4000 po satu, pop trosi 1000, znaci 58k trose imperiani, 90k trose caesarisi, 7,5k trose ovce i 25k trose kate, pa zbrojimo : ukupno, ako je sve u pokretu minus u selu je bio oko 180 000 po satu... :S

Da , ma zabrijao sam da je u GG off .
Poslje tek skužio :D

Yep , lošija mi je strana matematike hehe
Baš mi se ne mozga :pivo: :pivo:

billymadafaka
12.06.10, 11:58
Da , ma zabrijao sam da je u GG off .
Poslje tek skužio :D

Yep , lošija mi je strana matematike hehe
Baš mi se ne mozga :pivo: :pivo:

ma to ti je od pive, moras malo smanjiti cuganje, otic ce ti jetra... hehe zivio spaam :D

©RO_Konavle
12.06.10, 12:42
strava off... :vampire:
najljapiši dio....ubijeni cezari u obrani...ah koliko je samo to off bodova :cvijece i proljece:

billymadafaka
12.06.10, 14:04
strava off... :vampire:
najljapiši dio....ubijeni cezari u obrani...ah koliko je samo to off bodova :cvijece i proljece:

92 k killa :D

Axe Effect
12.06.10, 14:16
strava off... :vampire:
najljapiši dio....ubijeni cezari u obrani...ah koliko je samo to off bodova :cvijece i proljece:

Cezari ostavljeni kao potez očajnika :D Kad nemamo deffa, jbg :D

Čestitke na akciji.

billymadafaka
12.06.10, 14:22
Cezari ostavljeni kao potez očajnika :D Kad nemamo deffa, jbg :D

Čestitke na akciji.

da... ajde bar neka steta je napravljena... nego nikako da te pitam?? kako si dozvolio da ti se off uhvati na spavanju?? nisi vidio napad ili?? jeste da je manji bio ali opet....

juco
12.06.10, 14:25
Cezari ostavljeni kao potez očajnika :D Kad nemamo deffa, jbg :D

Čestitke na akciji.

steta sto nije cijel osto...mozda nebi probili...:(

P.S.
kapa dolje do poda na offu...bio bi 150 kila na kraju...:(

billymadafaka
12.06.10, 14:28
steta sto nije cijel osto...mozda nebi probili...:(

P.S.
kapa dolje do poda na offu...bio bi 150 kila na kraju...:(

probilo bi se i da je cijeli bio ali uz dosta vece gubitke...

juco
12.06.10, 14:32
probilo bi se i da je cijeli bio ali uz dosta vece gubitke...

ak sam dobro izracuno ostalo bi 500 jedinica...hehe

billymadafaka
12.06.10, 14:34
ak sam dobro izracuno ostalo bi 500 jedinica...hehe

lose si izracunao :D gubitci bi bili napadaca oko 60-70%

baka u kanalu
12.06.10, 16:50
losa ti racunica... ajde vec kad smo kod minusa od offa, recimo da selo proizvodi hrane 4000 po satu, pop trosi 1000, znaci 58k trose imperiani, 90k trose caesarisi, 7,5k trose ovce i 25k trose kate, pa zbrojimo : ukupno, ako je sve u pokretu minus u selu je bio oko 180 000 po satu... :S

šta se nije moglo pojilo napraviti?...to je 48k po satu manja potrošnja hrane hrane

billymadafaka
12.06.10, 16:52
šta se nije moglo pojilo napraviti?...to je 48k po satu manja potrošnja hrane hrane

racunajuci pojilo... je 180k minus, bez njega minus je 210k(ako sam sve dobro sracunao)

Axe Effect
12.06.10, 17:38
da... ajde bar neka steta je napravljena... nego nikako da te pitam?? kako si dozvolio da ti se off uhvati na spavanju?? nisi vidio napad ili?? jeste da je manji bio ali opet....

Tog jutra sam zaspao, nisam stigao upaliti komp uopće jer sam kasnio. Tak da zasluge preuzima dual, koji je bio online u vrijeme napada ali se nije udostojio pogledat acc, bow. :luvz:


steta sto nije cijel osto...mozda nebi probili...:(

P.S.
kapa dolje do poda na offu...bio bi 150 kila na kraju...:(

Ne bi bilo toliko do kraja, jer bi ekipa s daki acca to već negdje zabila, pa makar morali slati impa po impa...:D bili su već pri kraju s živcima :)

billymadafaka
12.06.10, 17:56
Tog jutra sam zaspao, nisam stigao upaliti komp uopće jer sam kasnio. Tak da zasluge preuzima dual, koji je bio online u vrijeme napada ali se nije udostojio pogledat acc, bow. :luvz:


hehehe bas nitko to nije ocekivao, nismo ni znali da je isao napad, samo smo vidjeli nekih nabijanja off bodova, pa se pola sata kopalo ko je napravio killove i gdje :D