PDA

View Full Version : Varanje na hrani ili što??



FLiPPy
13.06.10, 19:23
Evo ovako, ovo sam već prije zamjetio, pa sam odluičio pratit i sljedeće mi se dogodilo (o s2 se radi)

Proizvodnja hrane mi je 600- kliknem radit 16 vojnika, hrana mi odma padne za 16 prije nego se vojnici izgrade, a plus uz to buduči da sam klikno 16 vojnika sa 600 mi je hrana trebala past na 584, a ne na 572 i još uz to, mislim, kako mi već na početku skine hranu čim ih kliknem, tako mi još počne gutat kad se stvore, a nikakve građevine se nisu gradile u međuvremenu, nit nemam sittera ni duala i ja sad ne znam šta je i često me tak dere za hranu, ja nemogu vjerovat sad sam baš klikno tih 16 glupih vojnika i hrana mi je sa 600 pala na 572, a niti jedna građevina se nije gradila, i evo sad se stvorio prvi vojnik i hrana je na 571 pa šta je to?!?! Sjekirama košta uzdržavanje 1 a ne 1,8 1,6 il ne znam šta već i to sam zakinut već dulje vrijeme kojih tjedan dana me tak vara...

Mar1n
13.06.10, 19:28
Heroj možda???

Trilithon
13.06.10, 19:31
Ako si heroja stavio radit, on oduzima 6 hrane

FLiPPy
13.06.10, 19:32
Nije, heroj je cijelo vrijeme u naselju, ali kužiš duplo mi krade prvo za svih 16, a onda kad se grade još će mi 16 skinut, znači 16 komada ću plačat uzdržavanjem ko da 2 hrane troše, a ne 1 a ono za 572 to mi stvarno nema nikakvog smisla

Trilithon
13.06.10, 19:36
Reci za koliko se povecala potrosnja hrane. Ako se proizvodnja hrane smanjila za 28, onda bi se trebala i potrosnja povecati za 28, a ako se povecala za 16, onda je ovo bug

FLiPPy
13.06.10, 19:40
potrošnja- 1232/1800
Hrana: 568 po satu- proizvodnja, tu se sve poklapa, ali ja stvarno ne kužim ko da su se ti vojnici odma stvorili čim sam ih klikno- a nisu, još se rade, i čim se novi stvori opet padne hrana..

asterix9
13.06.10, 19:59
potrošnja- 1232/1800
Hrana: 568 po satu- proizvodnja, tu se sve poklapa, ali ja stvarno ne kužim ko da su se ti vojnici odma stvorili čim sam ih klikno- a nisu, još se rade, i čim se novi stvori opet padne hrana..

onda je bug

Trilithon
13.06.10, 22:08
ne ne jesu to možda konji ili izviđaći jer oni 2 hrane troše

Reko je da su sjekire

Pilot boy
13.06.10, 22:08
ne ne jesu to možda konji ili izviđaći jer oni 2 hrane troše

ma stvar je tome, da u trenutku kada stavi da se prave vojnici, hrana odmah padne.. a oni još nisu ni gotovi.. a kad završe, hrana opet padne.. ako sam dobro skužio..

bio stainger1
13.06.10, 22:22
možda mu je stiglo pojačanje ili je imao vojsku u pojačanju pa je vratio pa mu se ućinilo

Pilot boy
13.06.10, 22:45
Da, ali opet on je rekao da je to zamijetio još prije, te da je odlučio testirati.. Mala je vjerovatnost da su mu pojačanja, ili nešto drugo baš u pravi trenutak došli oba puta.. :P

FLiPPy
14.06.10, 16:39
Izgleda da se sad stabiliziralo, stavio sam gradit i sve ide po PS-u valjda me neće opet počet @#$%&

nego koliko znam u pravilima stoji da zlouporaba bug-a u svoj u korist će biti kažnjena.. E sad ako je bug meni išao u "protukorist" hoću li dobiti neku odštetu?? :D (ja bi u goldu) :off:

Btw samo bi još htio znat, ako se opet to dogodi jel mi se onda najbolje MH-u javit, točnije jel može to MH riješit.
Kad dobijem odgovor smatrajte temu lockanu, ako ne budem ovdje pa da na vrijeme ne stignem offical objavit lock.

EDIT: nisu pojačanja bila u pitanju

Munjar
14.06.10, 20:36
i meni se to gdogađalo sa katame jele mi duplu potrošnji 6 dok se rade i sad kad su se napravile jedu još 6

Trofex
14.06.10, 21:31
Izgleda da se sad stabiliziralo, stavio sam gradit i sve ide po PS-u valjda me neće opet počet @#$%&

nego koliko znam u pravilima stoji da zlouporaba bug-a u svoj u korist će biti kažnjena.. E sad ako je bug meni išao u "protukorist" hoću li dobiti neku odštetu?? :D (ja bi u goldu) :off:

Btw samo bi još htio znat, ako se opet to dogodi jel mi se onda najbolje MH-u javit, točnije jel može to MH riješit.
Kad dobijem odgovor smatrajte temu lockanu, ako ne budem ovdje pa da na vrijeme ne stignem offical objavit lock.

EDIT: nisu pojačanja bila u pitanju

prijavi MH-u taj bug, a kaj se tiče odštete, to nebus doživel...haha

Trilithon
15.06.10, 19:31
Izgleda da se sad stabiliziralo, stavio sam gradit i sve ide po PS-u valjda me neće opet počet @#$%&

nego koliko znam u pravilima stoji da zlouporaba bug-a u svoj u korist će biti kažnjena.. E sad ako je bug meni išao u "protukorist" hoću li dobiti neku odštetu?? :D (ja bi u goldu) :off:

Btw samo bi još htio znat, ako se opet to dogodi jel mi se onda najbolje MH-u javit, točnije jel može to MH riješit.
Kad dobijem odgovor smatrajte temu lockanu, ako ne budem ovdje pa da na vrijeme ne stignem offical objavit lock.

EDIT: nisu pojačanja bila u pitanju

§2.8
Zabranjeno je koristiti greške u igri (tzv. bugovi) za vlastitu korist. Isto se odnosi na upotrebu skripti i botova. Igra se može igrati samo u konvencionalnom, neprilagođenom internet pregledniku.

Eto sta bi ti u goldu.