PDA

View Full Version : Simulator bitke



Barthezz
24.06.10, 23:06
Što je sa simulatorom bitke?
Ne daje izbor na početku ko napada i koga (pleme)!

Solid Snake
24.06.10, 23:14
http://travian.kirilloid.ru/warsim.php

koristi ovoga, kvalitetniji ti je ;)

Barthezz
24.06.10, 23:24
http://travian.kirilloid.ru/warsim.php

koristi ovoga, kvalitetniji ti je ;)

Sve ok, tnx, al nešto nije ok sa ovim od traviana, pa nek pogledaju nadređeni!

asterix9
24.06.10, 23:32
na hrx-u je sve u redu za ostale servere neznam

Barthezz
24.06.10, 23:50
O HrS4 govorim, al vidim da i na HrS2 isto ne štima!

Solid Snake
25.06.10, 00:19
O HrS4 govorim, al vidim da i na HrS2 isto ne štima!

takodjer, nije do tebe jer i meni na hr4 simulator ne radi kako bi trebao

DestinyKing
25.06.10, 09:44
takodjer, nije do tebe jer i meni na hr4 simulator ne radi kako bi trebao

meni na s4 sve uredu radi....

lil
25.06.10, 10:03
Da ne radi , kako je uvijek radio . sada moram prvo ukucati jedinicu s onim što je ponuđeno kod otvaranja, pa pogledati , pa tek onda prihvatiti jedno od plemena i onda ukucati jedinice .

Trilithon
25.06.10, 10:51
Vjerojatno su u tijeku neki radovi, mozda ubacivanje novih stvarni na server, pa zato te sa linka Simulator bitke odmah baca na onaj dio gdje upisujes vojsku.

Sa vremenom će se to popravit.

Autor teme, trazi lock

Barthezz
25.06.10, 11:07
Vjerojatno su u tijeku neki radovi, mozda ubacivanje novih stvarni na server, pa zato te sa linka Simulator bitke odmah baca na onaj dio gdje upisujes vojsku.

Sa vremenom će se to popravit.

Autor teme, trazi lock

Evo, autor teme traži lock! :lock:

:pizza: