PDA

View Full Version : Ako napravim rezidenciju nemogu napravit dvarac?



deja3n9
01.09.07, 13:54
zanima me jel to tocno...

i sta je bolje napravit ako je to tocno?

hvala!

ostacro
01.09.07, 14:48
da.pa ti odluči sam šta je bolje.

dvorac može pravit settelere/senatore na lvl 10,15,20.možeš ga napravit samo u jednom gradu,a taj grad postaje CAPITAL CITY.u tom gradu možeš expandirat polja sa resima sve do 100 lvla.grad ti nitko ne može oduzet.

rezidencija može pravit settelere/senatore na lvl 10,20.i sve je normalno.(grad ti može oduzet svatko,polja sa resima možeš gradit do lvla 10,itd..)

AlcOs
01.09.07, 17:47
da.pa ti odluči sam šta je bolje.

dvorac može pravit settelere/senatore na lvl 10,15,20.možeš ga napravit samo u jednom gradu,a taj grad postaje CAPITAL CITY.u tom gradu možeš expandirat polja sa resima sve do 100 lvla.grad ti nitko ne može oduzet.

rezidencija može pravit settelere/senatore na lvl 10,20.i sve je normalno.(grad ti može oduzet svatko,polja sa resima možeš gradit do lvla 10,itd..)


Ovo ti nije točno kolko ja znam. Kako mozes nadograđivat polja s ressima do levela 100 kad u skinu postoje brojevi do 25 :rolleyes:

Marvex
01.09.07, 20:01
Ja neznam koja je razlika!
Pa za rezidenciju ti treba manje resursa i krace se radi.Preporucam;)
PS. Kaj moram imati dvorac da bih mogao imati senatora?

xivan
01.09.07, 20:14
ajde nemoj gluposti lupetat ako ne znaš marvex!!!

Ako hoćeš da ti naselje bude glavni grad onda izgradi dvorac

ako nećeš da ti budde izgradi rezedenciju

mariik
02.09.07, 19:14
dvorac ne mora bit u glavnom gradu, ali samo ono selo u kojem imaš dvorac moreš pritvorit u glavni grad(i poslje toga moreš i srušit dvorac i ponovo napravit rezidenciju, a dvorac u drugom selu....)