PDA

View Full Version : King of rim (SVZ) vs Jekyll & Hyde (NAV)



King123
10.07.10, 18:43
Nije nesta ali moze proc :)

http://travian-reports.net/hr/report/1056499bdcc,105651610da,105653cab88,105656275f0,10 565706b42

Uzivajte! ;)

Stone Cold
10.07.10, 21:42
fin off

BrAlO_o
10.07.10, 21:46
odlican off ,deff onako ali solidno za ovaj stupanj igre samo naprijed ;) :to victory:

Toso
10.07.10, 21:48
ocajno deffanje GGa

-Lucky-
10.07.10, 22:48
odlican off ,deff onako ali solidno za ovaj stupanj igre samo naprijed ;) :to victory:

ovaj stupanj igre??????????????pa to nije ništa pa sada će se ww počet gradit!!!!

off grozan a deff još gori

drekobran
10.07.10, 22:52
ovaj stupanj igre??????????????pa to nije ništa pa sada će se ww počet gradit!!!!

off grozan a deff još gori

potpis

~Legolas~
10.07.10, 22:57
ovaj stupanj igre??????????????pa to nije ništa pa sada će se ww počet gradit!!!!

off grozan a deff još gori

Da mu je bio kod kuce cijeli deff ehh dobio bi on report samo kad bi pitao jekylla.

Gorenje
10.07.10, 23:01
Da mu je bio kod kuce cijeli deff ehh dobio bi on report samo kad bi pitao jekylla.

off minimalan..šteta maksimalna... svaka ti dala ;)

-Lucky-
10.07.10, 23:20
Da mu je bio kod kuce cijeli deff ehh dobio bi on report samo kad bi pitao jekylla.

pa ne komentiram ja njegov deff nego report koji stoji ovdje

Hefest
10.07.10, 23:27
Upravo tako,off je minimalistički ali i s time je napravio jaaako veliku štetu,a sada da je deff bio tu bla bla bla ne pričaj tako šta,deffa nema štete ima!!

Toso
10.07.10, 23:36
Da mu je bio kod kuce cijeli deff ehh dobio bi on report samo kad bi pitao jekylla.

to je vas problem
ocajno deffanje GGa

~Legolas~
10.07.10, 23:53
Upravo tako,off je minimalistički ali i s time je napravio jaaako veliku štetu,a sada da je deff bio tu bla bla bla ne pričaj tako šta,deffa nema štete ima!!

Šteta je tako velika da se farme vrate za par sati s goldom.

asterix9
11.07.10, 00:53
lijepo taman koliko treba ;)

baka u kanalu
11.07.10, 01:15
Šteta je tako velika da se farme vrate za par sati s goldom.

da ima golda nebi na 17 bio sa farmama.kolko je sati bez golda?
mali off.....,ali tehničar.....

doci
11.07.10, 01:16
Da je ovo report nakon 2 - 3 mjeseca igre ajd...

Ovak stvarno ne znam kaj ovo dela u hofovima...:blink:

Žile
11.07.10, 01:31
Šteta je tako velika da se farme vrate za par sati s goldom.

off koma al je napravio štete i to velike

5 farmi sa 12 na 17..............10877200 skoro 11 mil resa
3 farme sa 14 na 17.............5372730 skoro 5 i pol mil resa

može i za sat vremena sve vratit ako ima 16 mil resa

tako da je off odradio vrhunski posao

-NIXON-
11.07.10, 01:32
Da je ovo report nakon 2 - 3 mjeseca igre ajd...

Ovak stvarno ne znam kaj ovo dela u hofovima...:blink:

Bitna je šteta .
A ne jel off gromada ili ofić ...
Posao je napravljen kao da je napad bio i s velikim ofom .

:101010:

doci
11.07.10, 01:46
Bitna je šteta .
A ne jel off gromada ili ofić ...
Posao je napravljen kao da je napad bio i s velikim ofom .

:101010:

Ma takvih i sličnih katanja sad ima na svakom ćošku...ljudi šalju deff u WW sela i rade novi.

Istina, J&H su vjerojatno potcijenili napad jer i fejkova ima na sve strane i tu je priča gotova.:narf:

Toso
11.07.10, 03:06
Šteta je tako velika da se farme vrate za par sati s goldom.

zato ima farme na 17 samo?

billymadafaka
11.07.10, 03:51
Bitna je šteta .
A ne jel off gromada ili ofić ...
Posao je napravljen kao da je napad bio i s velikim ofom .

:101010:

potpisujem ovo... u ovom hofu je upravo bit malog offa , da je nanijeo takvu stetu u gg... ukupno resa ne vrijedi off i deff kad se zbroje kao farme sto su porusene :)

tabletomann
11.07.10, 04:20
zato ima farme na 17 samo?

pa sta ako ima farme na 17? sta s tim hoces reci, da nema pojma?
ratovao sam u nekim bitkama protiv njega ovaj server jos tamo pa recimo otprilike sredinom servera je to negdje bilo dok je bio stacioniran u mojoj blizini i siguran sam da J&H spada medju ponajbolje igrace na ovom serveru...
covjek je doslovno izgubio cijeli acc s kojim se odlicno drzao i borio i nakon vise od pola servera prakticki zapoceo iz pocetka cime je pokazao i karakter i upornost te od nule izgradio ponovno sasvim solidan acc, a siguran sam i da radi prilicno vojske cime si onda nije lako prikupiti rese za 18, 19 farme...

dadozg
11.07.10, 06:21
ocajno deffanje GGa

pih...u ovom stadiju igre kad je velika večina deffa u WW selu lako sad izigravat mangu..taj king of rim nije apsolutno ništa napravio na serveru,uvijek je u akcijama išao na katanje suporta,dosta puta uhvačen....

stavite rađe hoffove od rica i pande ;)

p.s. čestitka naravno na "hrabrosti" na katanju GG-a :p:p:p ...ali i ja kao i doci stvarno neznamo kaj ovo radi i HoF selekciji..prije 6-7 mjeseci da,ali sad je to smijeh...

Svatko
11.07.10, 08:47
A jesi ga našo bez deffa :D
Ajde sa tim offom napadni ww selo :cerek:

King123
11.07.10, 10:01
pih...u ovom stadiju igre kad je velika večina deffa u WW selu lako sad izigravat mangu..taj king of rim nije apsolutno ništa napravio na serveru,uvijek je u akcijama išao na katanje suporta,dosta puta uhvačen....

stavite rađe hoffove od rica i pande ;)

p.s. čestitka naravno na "hrabrosti" na katanju GG-a :p:p:p ...ali i ja kao i doci stvarno neznamo kaj ovo radi i HoF selekciji..prije 6-7 mjeseci da,ali sad je to smijeh...

hahah, dado niste vi meni ni jednom uhvatili off ;)ali dobri ste bili ste medu jacim na pocetku vas je samo zeznulo slabo deff-anje :) ali opet svaka cast, vi ste svi dbri iz LZN-a najvise poznajem meduzu i umornog


A jesi ga našo bez deffa :D
Ajde sa tim offom napadni ww selo :cerek:

uskoro cu i WW dam ti report kad se zakucam ;)

doci
11.07.10, 11:56
pa sta ako ima farme na 17? sta s tim hoces reci, da nema pojma?
ratovao sam u nekim bitkama protiv njega ovaj server jos tamo pa recimo otprilike sredinom servera je to negdje bilo dok je bio stacioniran u mojoj blizini i siguran sam da J&H spada medju ponajbolje igrace na ovom serveru...
covjek je doslovno izgubio cijeli acc s kojim se odlicno drzao i borio i nakon vise od pola servera prakticki zapoceo iz pocetka cime je pokazao i karakter i upornost te od nule izgradio ponovno sasvim solidan acc, a siguran sam i da radi prilicno vojske cime si onda nije lako prikupiti rese za 18, 19 farme...

Svaka čast, ovim je sve rečeno...:master:

-NIXON-
11.07.10, 13:43
Uvijek sve morate popljuvat ...
Aj jednom čestitajte kak spada . Čovjek je napravio posao i stavio rep ,da svi vidimo . Ak vam je to presmješno ,onda nemojte ni komentirat .
Meni je ovo baš lijepo bilo vidjet kak i mali off može bit dobro iskorišten .

ode art @
- što ste poslali sav deff u WW :P
Sad i je fora u tome da nekome zezneš ofčinu , preoreš naselje koje je gradio cijelu godinu .

Gorenje
11.07.10, 14:30
dado...kažeš ricov report...pa u tom reportu je spustio smizli 15 farmi ;)

dadozg
11.07.10, 14:34
ode art @
- što ste poslali sav deff u WW :P
Sad i je fora u tome da nekome zezneš ofčinu , preoreš naselje koje je gradio cijelu godinu .
stvar je u tome da ima takvih reporta koliko očeš,npr.fuki je napao i probio GG od igrača long(graditelja WW) pa nismo kačili report jer nema smisla...meduzac ruje ww suporte 3X dnevno sa 50 mačeva i 50 kata....kaj bi i to trebali staviti??
nije sav deff u ww selu,ali velika večina je jer se zna da nas je malo i to je to....

dado...kažeš ricov report...pa u tom reportu je spustio smizli 15 farmi ;)

je,ali je izgubio pola offa..cca 10K sjekira...a išao je lešinariti jer se panda zakucao sa offom preko 20K pješaka...pa je ric izgubio pola offa....kažem,stavite te reporte...to ima smisla....

ovaj report je imao smisao prije 6-7 mjeseci....u svakom slućaju još jednom čestitam na "hrabrosti" napadača,a sve kaj je trebalo reč rekao je prepelica o đekiju kakav je igrač :)

Hefest
11.07.10, 14:41
Gle dado svi ovdje govore kako fali hofova i komentiranja,čovjek je jednostavno htio staviti riport da ljudi komentiraju,niko nije branio da vi stavite isto tako...pa dajte nemoramo se odmah klati,svaka čast na katanju longova gg,objesite niko neče zamjeriti pa zar svaki put moramo krenuti i neke svađe,ja vam čestitam dečko je izvukao off iz off sela pozamašni iznenadio nas skatao je malo ali bože moj katao je...

dadozg
11.07.10, 14:53
Gle dado svi ovdje govore kako fali hofova i komentiranja,čovjek je jednostavno htio staviti riport da ljudi komentiraju,niko nije branio da vi stavite isto tako...pa dajte nemoramo se odmah klati,svaka čast na katanju longova gg,objesite niko neče zamjeriti pa zar svaki put moramo krenuti i neke svađe,ja vam čestitam dečko je izvukao off iz off sela pozamašni iznenadio nas skatao je malo ali bože moj katao je...

pa frende nije tu odmah klanje...čestitao sam mu na hrabrosti kaj nisam ? :)

samo kaj mi nema smisla u ovom tijeku servera kačiti ovakve hofove,ali ajde valjda mu je to vrh vrhova na ovom serveru pa je dečec sretan ;)

razočarali ste i mene i fukija...čovjek se oče zakucat,a vi tako ga propuštate kroz GG od graditelja ww-a hihihi...moral bum drugi put dat drugu metu ...npr. od neke glavešine kaj si čuvaju gg ;)

Toso
11.07.10, 15:03
pa sta ako ima farme na 17? sta s tim hoces reci, da nema pojma?
ratovao sam u nekim bitkama protiv njega ovaj server jos tamo pa recimo otprilike sredinom servera je to negdje bilo dok je bio stacioniran u mojoj blizini i siguran sam da J&H spada medju ponajbolje igrace na ovom serveru...
covjek je doslovno izgubio cijeli acc s kojim se odlicno drzao i borio i nakon vise od pola servera prakticki zapoceo iz pocetka cime je pokazao i karakter i upornost te od nule izgradio ponovno sasvim solidan acc, a siguran sam i da radi prilicno vojske cime si onda nije lako prikupiti rese za 18, 19 farme...

ne,fulao si poantu.
rekao je da za par sati vrati s goldom farme, sto nemoze bit istina, ako u ovom stupnju ima 17ice.
nisam mislio nista o igri jer neznam,ali price da ce vratit kroz par sati uz gold su ocito glupost ako nije imao veci lvl u trenutku rusenja.
ocito ce trebati duzi period,nista vise



pih...u ovom stadiju igre kad je velika večina deffa u WW selu lako sad izigravat mangu..taj king of rim nije apsolutno ništa napravio na serveru,uvijek je u akcijama išao na katanje suporta,dosta puta uhvačen....

stavite rađe hoffove od rica i pande ;)

p.s. čestitka naravno na "hrabrosti" na katanju GG-a :p:p:p ...ali i ja kao i doci stvarno neznamo kaj ovo radi i HoF selekciji..prije 6-7 mjeseci da,ali sad je to smijeh...


sav deff u WW se salje tek na krjau igre kad znas da ti idu rusit ga.
inace se mora dobar dio deffa drzat u selima, pa ako krenu na WW lako ga dovuces,ako ne deffas GGe.
Dapace, hof je jer je katanje necijeg GGa i spustanje farmi lvl 17 na 0 il kojivec lvl da ne gledam.
Vasa neopreznost, on je iskoristio i skatao vam GG igraca.

Katanje GGa i farmi je pohvalno staviti, jerbo se ipak napravi neka steta

dadozg
11.07.10, 15:12
sav deff u WW se salje tek na krjau igre kad znas da ti idu rusit ga.
inace se mora dobar dio deffa drzat u selima, pa ako krenu na WW lako ga dovuces,ako ne deffas GGe.
Dapace, hof je jer je katanje necijeg GGa i spustanje farmi lvl 17 na 0 il kojivec lvl da ne gledam.
Vasa neopreznost, on je iskoristio i skatao vam GG igraca.

Katanje GGa i farmi je pohvalno staviti, jerbo se ipak napravi neka steta

je,slažem se...na kraju ide deff u ww...kad ga imaš...ali mi smo ratovali cijeli server te smo pregaženi,poraženi itd. kako kažu protivnici tako da u biti nemamo deffa to je prava istina...imamo u ww selu neku siću i to je sve :)

doci
11.07.10, 15:31
sav deff u WW se salje tek na kraju igre kad znas da ti idu rusit ga.
inace se mora dobar dio deffa drzat u selima, pa ako krenu na WW lako ga dovuces,ako ne deffas GGe.


Meta: *Burek je zakon* (139|164)
Igrač: JKM
D&B Pojačanje za *Burek je zakon*
Vojska 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Dolazak
za 24:10:18 sata
oko 14:32:20 sati

lako?? ak bi mene WW čekao, ne bi mu bilo spasa...:blackeye::D

no stvarno nije bit u tome, deff je otišao u pomoć na drugu stranu procjenivši da je ovo fejk, greška u koracima..:offtopic:

over&out

casa nostra
11.07.10, 16:23
Uvijek sve morate popljuvat ...
Aj jednom čestitajte kak spada . Čovjek je napravio posao i stavio rep ,da svi vidimo . Ak vam je to presmješno ,onda nemojte ni komentirat .
Meni je ovo baš lijepo bilo vidjet kak i mali off može bit dobro iskorišten .

ode art @
- što ste poslali sav deff u WW :P
Sad i je fora u tome da nekome zezneš ofčinu , preoreš naselje koje je gradio cijelu godinu .

:goodpost::goodpost::goodpost::goodpost:

treba malo vise uposlit ovih malih offova ;) ocito su jako podcijenjeni ;)

SHARKY31
11.07.10, 16:25
:goodpost::goodpost::goodpost::goodpost:

treba malo vise uposlit ovih malih offova ;) ocito su jako podcijenjeni ;)

Istina slažem se stobom :goodpost::goodpost::fajter:

long
11.07.10, 16:33
stvar je u tome da ima takvih reporta koliko očeš,npr.fuki je napao i probio GG od igrača long(graditelja WW) pa nismo kačili report jer nema smisla...meduzac ruje ww suporte 3X dnevno sa 50 mačeva i 50 kata....kaj bi i to trebali staviti??
nije sav deff u ww selu,ali velika večina je jer se zna da nas je malo i to je to....



istina zaboravio sam cestitat fukiju na njegovu uletu tako dado ako zelis vješaj report meni to ne smeta nek ljudi gledaju i komentiraju ;)

mozda nisi vidio da sam u ta dva tjedna dobio neke medaljice za deffanje mozda sam deffao nesto drugo misleci da je bitnije ali ko ce ga znati uglavnom lik se okusao prošao i preživio i zato moja cestitka njemu...

Fuku svaka cast :palčina:

sta se meduze tice nesto mu od toga i ulovljeno ili sam krivo gledao ;)

King123
11.07.10, 17:32
:goodpost::goodpost::goodpost::goodpost:

treba malo vise uposlit ovih malih offova ;) ocito su jako podcijenjeni ;)

jesu.nije fora velicina off-a nego kako ga iskoristit :)
a vi me vode ignorirate:cry: nadam se da sam se dokazao :)moj mali hrabri offic ce uskoro biti spreman :)za novu akciju

tabletomann
11.07.10, 18:12
stavite rađe hoffove od rica i pande ;)

uvijek ti moras imati neke retardirane prigovore...jesmo mi uopce stavljali hof-ove? nismo.
ovo nije neko savezno stavljanje hof-a nego je igrac koji je napao sam okacio svoj report na sto ima potpuno pravo ako su mu ga oni koji su za to ovlasteni i odobrili ovdje...
ako ti se report ne svidja ili ga smatras nebitnim ne komentiraj ga, ali zbilja si vec svima dosadan sa svojim konstantnim prigovorima na ama bas sve...

meduzac
11.07.10, 18:54
sta se meduze tice nesto mu od toga i ulovljeno ili sam krivo gledao ;)[/QUOTE]

nisi krivo gledao.....ulovljeno je dosad 1/4 sigurno ukupno kata....ali mene raduje što su 3/4 prošle i vjeruj da mi nije žao ni jedne kate koja je uhvačena jer šteta koju sam došad napravio na ww suport selima je stvarno DIVNA na moju veliku radost....nek se nešto dešava i vjeruj da ima 100% preko 30 reporta katanja - ako ništa bar malo usporit gradnje,jer meni je i to dosta......šta ču kad volim ovu igru :fajter::fajter::fajter:

long
11.07.10, 19:27
jesu.nije fora velicina off-a nego kako ga iskoristit :)
a vi me vode ignorirate:cry: nadam se da sam se dokazao :)moj mali hrabri offic ce uskoro biti spreman :)za novu akciju

hehe to je vjecno pitanje koje dadu muci kako malog iskorisit jer oko sebe gleda samo velike i slini na njih ;)

stvarno nije pitanje velicina off-a nego kako cesto i koliko uspjesno koristis taj sta imas a off od 10k necega ako ga suparnik ne pogodi di ce moze radit isto sta i onaj od 70k tako da stancaj i trosi suparnika di god stignes :D

King123
11.07.10, 20:21
hehe to je vjecno pitanje koje dadu muci kako malog iskorisit jer oko sebe gleda samo velike i slini na njih ;)

stvarno nije pitanje velicina off-a nego kako cesto i koliko uspjesno koristis taj sta imas a off od 10k necega ako ga suparnik ne pogodi di ce moze radit isto sta i onaj od 70k tako da stancaj i trosi suparnika di god stignes :D

dobro dosta ovdje se ocjenjuje moj hof ;) a dado samo trazi da dobije opet ban :D

drekobran
12.07.10, 15:48
nije loše tako po analyzerima tražiti accaunte koji vegetiraju za nekog što se ovdje jako lijepo vidi

http://travian-utils.com/?s=hr1&archiv=320&idu=8503

netko se spaja jednom dnevno i klikne u dva sela nešto samo da acc bude aktivan i nekom koristi

tako da razbiti gg nekom neaktivcu i nije neki problem,

da je to razbijanje aktivnog igrača pa onda svaka čast .... ali ovako...

ja sam prije tjedan i pol porušio 2 gg-a bez allyanzera i izviđanja... na slijepo sam išao i fejkao još jedan support svakom od njih

dadozg
12.07.10, 15:50
dobro dosta ovdje se ocjenjuje moj hof ;) a dado samo trazi da dobije opet ban :D
aj da je bar HoF,ovo je hofić kakvih ima brdo sad na serveru,al aj veseli se ti,to ti je tak i tak krajnji domet na serveru

nije loše tako po analyzerima tražiti accaunte koji vegetiraju za nekog što se ovdje jako lijepo vidi

http://travian-utils.com/?s=hr1&archiv=320&idu=8503

netko se spaja jednom dnevno i klikne u dva sela nešto samo da acc bude aktivan i nekom koristi

tako da razbiti gg nekom neaktivcu i nije neki problem,

da je to razbijanje aktivnog igrača pa onda svaka čast .... ali ovako...
:postcount::postcount::postcount:
sve si rekao...

molim te suti samo trazite razloge da popljujete neki report
ko da ja znam jeli neaktivan a napad je dovoljno trajao da je mogao privuci deff-a koliko hoces zato dijete suti

pa daj malo pogledaj report,kakvo pljuvanje? da je taj napad bio prije 5-6 mjeseci tad bi bio HoF,ovako je samo običan smijeh,ali hvala ti uljepšao si mi dan ;)

p.s. ovo dal znaš jel aktivan ili neaktivan to ti vjerujem,ti vjerovatno nisi nikad ni čuo za analizator ;)

p.s.s. aj recite pagi da navuče deffa,želimo zakucat off od JKM-a i na kraju prođe pagu kroz GG hahahhahha i to bez fejkanja i bez konjice i bez heroja :D ....za sve koji žele report dobe na skype...zanimljiv je ;)

Toso
12.07.10, 15:54
ima brdo hofova katanja GGa?
kakogod, mal off je skatao GG i farme, vas propust, o razlozima mi se ne da =)
mislim da bi svaki ovakav hof trebao bit tu kao upozorenje da se sav deff ne salje u WW

drlja
12.07.10, 17:57
molim te suti samo trazite razloge da popljujete neki report
ko da ja znam jeli neaktivan a napad je dovoljno trajao da je mogao privuci deff-a koliko hoces zato dijete suti

pa vidiš da je neaktivan, pa ga netko koristi za nekakve razloge, ima i u drugim savezima reporta od rušenja neaktivaca, posebno takvih, i kao da je tog nekog briga za taj gg, kad se i ovako spaja jednom dnevno i klikne bilo što

a netko se koristi s njime, pa na serveru je barem 20% takvih accaunta................................

-NIXON-
12.07.10, 18:38
Koji ste vi likovi ,aj King123 javi ti modu da ovo sve obriše il nek stavi lock ...tak da ovi ne mogu više pametovat .
I onda se još čudite kako nema reportova u hof temi,kad svaki put nešto izmišljate i filozofirate , on je neaktivan ,bio je na moru , siter je zaspao ,pukao mu net ... :brukica:

tabletomann
12.07.10, 19:35
pa vidiš da je neaktivan

http://travian-reports.net/hr/report/10502991340,105030619ba

ovo je od prekjucer, a vidjao sam njegove napade i u dane prije toga tako da neaktivan nije...

©RO_Konavle
12.07.10, 20:28
ali opet svaka cast, vi ste svi dobri iz LZN-a najvise poznajem meduzu i umornog

e sad si me uvrijedio, ja sam bio uvjeren da mene poznaš najviše... ili si me zaboravio ? :P :vampire:


nije loše tako po analyzerima tražiti accaunte koji vegetiraju za nekog što se ovdje jako lijepo vidi

http://travian-utils.com/?s=hr1&archiv=320&idu=8503

netko se spaja jednom dnevno i klikne u dva sela nešto samo da acc bude aktivan i nekom koristi
tako da razbiti gg nekom neaktivcu i nije neki problem,
da je to razbijanje aktivnog igrača pa onda svaka čast .... ali ovako...

ovo uopće nemora bit mjerilo. čovjek si je digao suporte, smatra da mu netreba više žitnica, skladišta, da su mu uredi dovoljno visoko i tu je stao. Štanca deff/off, koristi ga, i igra.
Ali ne, vi idete prozjenivat ko je aktivan tko nije :S

a komentar za temu.

Mišljenja sam da hof nije vrijedan hof teme, pogotovo kad poznajem igrača, tu priča o nekakvom zakucavanju u WW selo, govori da mu komentiramo temu i tako to.
Misli da je uradio čudo što je skatao GG ----------- e sad tu dolazimo do još jedne teme ove teme :D------------ slabo deffanje GG-a ... ljudi, WW je faza, ako nema nekog značajnijeg offa, WW offa, ako ima dosta fejkova na sebe, i ako se uz sve to odlučilo deffat nešto drugo... onda stvarno ne pristaje komentar:

ocajno deffanje GGa ;)

-NIXON-
12.07.10, 20:28
http://travian-reports.net/hr/report/10502991340,105030619ba

ovo je od prekjucer, a vidjao sam njegove napade i u dane prije toga tako da neaktivan nije...

Nije neaktivan ,već čovjek štanca vojsku ...samo šta ne kuže ovi momci :blink:

drlja
12.07.10, 21:07
pa hoffovi su za komentiranje ako ih je čovjek već stavio

nekima se sviđa nekima ne, a svaka nova otvorena tema se komentira, a ako je već stavio hof neka je spreman čuti svakojake komentare i one koji mu se sviđaju i one koji mu se ne sviđaju

ako ne može podnijeti komentare bolje da ih ne stavlja