PDA

View Full Version : TRIUMPH vs DUNE šteta velika



Helsinki
03.08.10, 10:22
TRIUMPH izlazi iz 9. mjesečne sjene ganjanja popa, sa nezavidnim znanjem pravila osvajanja naselja....


Komedija godine : Demonstracija osvajanja naselja by Triumph off direktor Zrix (režiser, producent i glavni glumac)
neki statisti nisu preživjeli.

Kako 2. igrač servera (poper Zrix) osvaja selo:

1. Dolazi obrana sa 2 admina, iako i nije bilo neke obrane ipak se nisu vratili

http://travian-reports.net/hr/report/1179100bbe4

2. Još 2 admina za slučaj da su se prvi vratili

http://travian-reports.net/hr/report/117911b6d69

3. Onda ono što je trebalo bit prvo ali bez kati i rušenja reze

http://travian-reports.net/hr/report/11791781832

4. Piknik za još 2 admina, zafalilo im kata

http://travian-reports.net/hr/report/117919bcb45


Jadan Zrix 9 mjeseci je bio u grmlju skrivo se, ganjo pop, gradio off, a nije pročito pravila, šmrc....



Onda imamo sljedeće:

Igrač „Ona“ po uzoru na svog off direktora Zrixa napada obrnutim redosljedom:

1. kate vjerojatno off level 20

http://travian-reports.net/hr/report/1179205fe9f

2. još kata

http://travian-reports.net/hr/report/1179216e098

3. ima se kata

http://travian-reports.net/hr/report/11792391a47

4. i sad ono što se je trebalo zvati čišćenje ali i da je bilo pravim redosljedom nebi imalo efekta, ovako nas je „Ona“ dobro nasmijao/la. Hvala

http://travian-reports.net/hr/report/1179243a28e

5. bilo je još 230 kata al ne želim više stavljat da ne ispadne provokacija, vjerojatno je išo/la na sve ili ništa. ispalo je ništa.


S obzirom da je Triumph 10 puta jači savez i da će se nakon ovih izvještaja zainatit i možda nas uništit neće mi bit žao jer su nas stvarno nasmijali ko nikad prije. Siguran sam da će toga biti još jer su igrači iz grmlja stvarno bili tolko nestrpljivi da su sve zeznuli a i još će.

Post premješten i nova tema otvorena
by
Superhik

presretac
03.08.10, 11:12
hahahha hahhah BAS ZANIMLJIVO ovu taktiku zbunjivanja protivnika:tough::tough::tough: dugo nisam vidio:tough::tough::tough:

i zanima me jedna stvar vidi se da uz galski deff ima jedna kata pa mi se cini da je taj deff dosao iz jednog grada(ILI BAREM VELIKA VECINA)
a ta kata ga usporava da dojde bas prije napada da nebi trosili previse hranu

Helsinki
03.08.10, 11:22
hahahha hahhah BAS ZANIMLJIVO ovu taktiku zbunjivanja protivnika:tough::tough::tough: dugo nisam vidio:tough::tough::tough:

i zanima me jedna stvar vidi se da uz galski deff ima jedna kata pa mi se cini da je taj deff dosao iz jednog grada(ILI BAREM VELIKA VECINA)
a ta kata ga usporava da dojde bas prije napada da nebi trosili previse hranu

je, kata je tome poslužila jer napad je bio u 5 ujutro pa da se deff može poslat prije spavanja, ipak smo radni ljudi. ali radni dani su nam fenomenalni i jako dobro ih podnosimo uz ovakve komedije. samo da je toga još. Ako je Zrix off direktor i po mojem prilično vodi u utrci za Oscara vjerojatno ima još kandidata za komediju godine... ali oni to rade polako ali sigurno. I dobar zaheb se treba dugo planirati, ne vjerujem da ga Zrix nije planiro. Možda su mu neki gradovi u drugoj vremenskoj zoni tipa GMT-1 pa je i bilo teško za isprogramirat.

zaokonj
03.08.10, 11:32
a i danas ocito svako moze biti drugi igrac servera :lol2:

Izgleda da je klikanje kucica puno lakse, treba bi se drzati toga :cerek:

jerezam
03.08.10, 11:44
taj deff izgleda nije ni trebao kako su ovi napadali samo za zadnji val

vibro maser
03.08.10, 13:14
Ako je zrixu ovo sav off bolje da ugasi račun:pece palacinke:

Valentino Rossi
03.08.10, 13:14
Po meni ocajan deff.

DukySt
03.08.10, 13:44
Po meni ocajan deff.

Ocajan deff hahaha ali ocito dovoljno dobar da ubije 1000 kata 800 ovaca i 8500 offa nemislis li tako ;)

Deff nije toliko los koliko je off i koordinacija napada :P

Helsinki
03.08.10, 14:07
Po meni ocajan deff.

Deff je bio raspoređen jer je bilo i fejkova, ali ovaj topic nije pitanje deffa nego amaterskih napada.

TaraT
03.08.10, 14:26
Deff je bio raspoređen jer je bilo i fejkova, ali ovaj topic nije pitanje deffa nego amaterskih napada.

topic je sve ssto je postano, tj. ssto se vidi u reportu
ne samo ono ssto nekome odgovara
:P

zrix,...ssto reci
stvarno sam vise ocekivao
off osrednji
i jos sfusano u slanju
pretpostavljam da kako je slano iz vise gradova, da su kate kasnile
pa se islo spasavati admine, pa se opet kasnilo
:)
nedobro

a Ona, mislim da bi se trebala uhvatiti i raditi deff
:D


deff, neizbalansiran
ali, odradio posao
ipak ga je bilo 10x


sve u svemu, nikakva posebna steta, par admina i jedan omanji off

guest
03.08.10, 14:29
predobro, čista :101010::lol2:



...
Možda su mu neki gradovi u drugoj vremenskoj zoni tipa GMT-1 pa je i bilo teško za isprogramirat.
:lol2:

Helsinki
03.08.10, 14:35
Danas je tiho, a to mi govori da se koordinacije plana napada ipak uzima neko iz Đ-a naravno i uz njihovu pomoć , ipak Triumph je samo okićen popom, slabo iskustvom, nejde bez Đ ništa pa čak niti protiv jednog prosječnog saveza, pitam se dal je profiće iz Đa malo sram Triumpha

Superhik
03.08.10, 15:03
Danas je tiho, a to mi govori da se koordinacije plana napada ipak uzima neko iz Đ-a naravno i uz njihovu pomoć , ipak Triumph je samo okićen popom, slabo iskustvom, nejde bez Đ ništa pa čak niti protiv jednog prosječnog saveza, pitam se dal je profiće iz Đa malo sram Triumpha

Nekim igračima u triumphu je ovo minimalno 4. server tak da se ne može govorida nemaju iskustva već je problem u nečem drugom :)

arhimond
03.08.10, 15:15
Nekim igračima u triumphu je ovo minimalno 4. server tak da se ne može govorida nemaju iskustva već je problem u nečem drugom :)

alkohol,droga, začin ?

@baš čitam frenka H. odlično štivo, evo par neuspješnih napada i savez DUNE se proslavio :luvz:
go go Atreidi :pije kavu: nadam se da nemaju pustinjske crve u zamkama

Helsinki
03.08.10, 15:20
Nekim igračima u triumphu je ovo minimalno 4. server tak da se ne može govorida nemaju iskustva već je problem u nečem drugom :)

slabo je samo pridjev, a i nemožeš se vrijeđat jer ih uspoređujem sa Đ koje smatram profesionalnijima, tako da je Triumph obzirom na pop i na njihove partnere slab iskustvom jer očito ima iskusnijih, a svaka čast tim pojedincima sa 4. serverom, ali jedna lasta ne čini proljeće. Savez gledam u globalu, mislim da bi se svaki savez posramio ovakve predstave.

Daj kad si se već raspiso ja sam znatiželjan a i neiskusan, a što bi to drugo moglo biti problem???

Superhik
03.08.10, 16:21
slabo je samo pridjev, a i nemožeš se vrijeđat jer ih uspoređujem sa Đ koje smatram profesionalnijima, tako da je Triumph obzirom na pop i na njihove partnere slab iskustvom jer očito ima iskusnijih, a svaka čast tim pojedincima sa 4. serverom, ali jedna lasta ne čini proljeće. Savez gledam u globalu, mislim da bi se svaki savez posramio ovakve predstave.

Daj kad si se već raspiso ja sam znatiželjan a i neiskusan, a što bi to drugo moglo biti problem???

Ne vrijeđam se jer nisam triumphovac niti imam vese s tim kvadrantom ;) Samo sam rekao da igrač koji sudjeluje u napadu je odigrao bar 4 servera i sumnjam da je neiskustv problem a šta je ne bih znao :) Možda jednostavno pop im ide bolje od napadanja :)

da boss
03.08.10, 16:51
PAŽNJA DUNEovci!

Ovakvi igrači sasvim bez problema mogu ovo šta su skucali skucati, samo da se vi opustite, pogotovo kada se počnete deffati opušteno :)

I da nisu namjerno ovo napravili, pa valjda si malo rđav nakon 9 mjeseci bez napadanja... tonus mišiča se ne vrača u jednoj akciji ;)

Troki
03.08.10, 17:04
očajan napad

u stilu Monty Python ekipe

Helsinki
03.08.10, 17:32
PAŽNJA DUNEovci!

Ovakvi igrači sasvim bez problema mogu ovo šta su skucali skucati, samo da se vi opustite, pogotovo kada se počnete deffati opušteno :)

I da nisu namjerno ovo napravili, pa valjda si malo rđav nakon 9 mjeseci bez napadanja... tonus mišiča se ne vrača u jednoj akciji ;)

Napisao sam da je Triumph objektivno 10 puta jači bez obzira na njihove bedastoće, tako da nam je sve jasno u vezi pažnje.

Al svejedno morat će zvat upomoć, barem u dijelu planiranja. Mislim njihovo planiranje mi govori da i nisu baš u nekoj komunikaciji. Treba to poboljšati, naša Jaca bi rekla da će iz ovoga izvući neku konstruktivnu pouku.

A glede opuštanja, ljeto je, godišnji su, ekipa je vani kroz dan do navečer, teško je i deff složit u ovo vrijeme.

da boss
03.08.10, 17:41
a da je njihov "loš plan", dio plana?

sema_
03.08.10, 19:37
a da je njihov "loš plan", dio plana?

to iz iskustva sa H-F?

sstipo
03.08.10, 19:43
@Helsinki,
ako vec stavljas HOF napada Triumph-a na DUNE, zasto ne stavis sve.
Koliko znam tri/cetiri igraca su prosla, no te reporte ne vidim ovdje.

Sto se tice ismijavanja Zrix, zbilja nije u redu, jer ne poznajete covjeka.
Covjek ima vise znanja i iskustva od svih vas zajedno u savezu.
Mislim da "stariji" igraci znaju o cemu govorim.
Kad imas obitelj ponekad je tesko isplanirano provesti, pogotovo ako zelis da bude savrseno, a da si pogledao malo vremena napada i da znas igrati travian skuzio bi u cemu je bio problem.

Nasoj mezimici "Ona", je ovo prvi puta da igra travian, te obzirom na tu cinjenicu njezin pop i njezin off govori da to ipak bolje razumije od vecine igraca vaseg saveza.

A sto se tice vjerodostojnosti saveza DUNE, najbolje govori vrijedjanja koje dobivamo na igm ukoliko vas kojim slucajem farmamo, sto mislim da si i potvrdio sa ovakvim, podrugljivim, postom.

No, kako bilo, ovakvi postovi nas samo dodatno motiviraju :tough:

ZappB
03.08.10, 20:11
@Helsinki,
ako vec stavljas HOF napada Triumph-a na DUNE, zasto ne stavis sve.
Koliko znam tri/cetiri igraca su prosla, no te reporte ne vidim ovdje.

Sto se tice ismijavanja Zrix, zbilja nije u redu, jer ne poznajete covjeka.
Covjek ima vise znanja i iskustva od svih vas zajedno u savezu.
Mislim da "stariji" igraci znaju o cemu govorim.
Kad imas obitelj ponekad je tesko isplanirano provesti, pogotovo ako zelis da bude savrseno, a da si pogledao malo vremena napada i da znas igrati travian skuzio bi u cemu je bio problem.

Nasoj mezimici "Ona", je ovo prvi puta da igra travian, te obzirom na tu cinjenicu njezin pop i njezin off govori da to ipak bolje razumije od vecine igraca vaseg saveza.

A sto se tice vjerodostojnosti saveza DUNE, najbolje govori vrijedjanja koje dobivamo na igm ukoliko vas kojim slucajem farmamo, sto mislim da si i potvrdio sa ovakvim, podrugljivim, postom.

No, kako bilo, ovakvi postovi nas samo dodatno motiviraju :tough:


pa tu nitko ne osporava ničije ni znanje ni vještinu, pa ekipa iz DUNA je lijepo napisala da je TRIUMPH naspram njih nekoliko puta jači/veći/bolji/šta ja znam. vidi se da je napad poslan u kategoriji "shit happens" i da se ti gubici nadoknađuju sa dva klika. no, zanimljivo je kad se tako šta desi i nitko neće krepat od malo šale na svoj račun.

takva skakanja na zadnje noge nisam vidio još od doba USB-a, nije ni čudo da se je -/+ skompao s njima hehe

bambam
03.08.10, 20:18
pa tu nitko ne osporava ničije ni znanje ni vještinu, pa ekipa iz DUNA je lijepo napisala da je TRIUMPH naspram njih nekoliko puta jači/veći/bolji/šta ja znam. vidi se da je napad poslan u kategoriji "shit happens" i da se ti gubici nadoknađuju sa dva klika. no, zanimljivo je kad se tako šta desi i nitko neće krepat od malo šale na svoj račun.

takva skakanja na zadnje noge nisam vidio još od doba USB-a, nije ni čudo da se je -/+ skompao s njima hehe

komedija :D triumph :DDDDD

zrix
03.08.10, 20:19
Čitam ovaj post i linkove koje ste stavili :) Pa se moram i ja sam nasmijati na sve skupa, naravno bez ikakve ljutnje :D Čak mi je drago da se svi ovako lijepo smiju i zabavljaju, zato ovo i jest igrica...
Puno sreće svima u nastavku!

zrix :vampire:

sstipo
03.08.10, 20:43
pa tu nitko ne osporava ničije ni znanje ni vještinu, pa ekipa iz DUNA je lijepo napisala da je TRIUMPH naspram njih nekoliko puta jači/veći/bolji/šta ja znam. vidi se da je napad poslan u kategoriji "shit happens" i da se ti gubici nadoknađuju sa dva klika. no, zanimljivo je kad se tako šta desi i nitko neće krepat od malo šale na svoj račun.

takva skakanja na zadnje noge nisam vidio još od doba USB-a, nije ni čudo da se je -/+ skompao s njima hehe

@ZappB,

da je to bilo to drugi napisao, bio bih ravnodosuan i shvatio bih kao salu. Ipak je ovo sve samo dobra zabava. Sto je Zrix i pokazao svojim postom.

No od saveza koji salje uvredljive poruke ako ih se kojim slucajem pljacka ili ne daj boze kata, to ne toleriram.

da boss
03.08.10, 21:10
to iz iskustva sa H-F?

šta je to H-F , neka loša šala možda? :P

Helsinki
03.08.10, 21:36
Čitam ovaj post i linkove koje ste stavili :) Pa se moram i ja sam nasmijati na sve skupa, naravno bez ikakve ljutnje :D Čak mi je drago da se svi ovako lijepo smiju i zabavljaju, zato ovo i jest igrica...
Puno sreće svima u nastavku!

zrix :vampire:

Zrix ovime si dokazao kolko si zapravo Veliki Čovjek. Rjetki su oni koji znaju primit šalu bez ljutnje.
Kažu mi iz saveza da se je sstipo jako naljutio, al meni je važno da se ti nisi. :)

Nama Zrix ništa ni ne preostaje nego da vas zezamo kad ste već 10X jači, a napadate nas. neko se bori sa 1000K offa neko propagandom i tako, nekom je zabavno, neko se ljuti, sve je to igra. Uživaj.

PS: ako već tak žarko hoćeš neko selo naći ćemo nešto i za tebe, mogo si samo reć, nisi se uopće trebo trudit, mi smo svi ljudi, razumijemo potrebe, više manje smo tu da udovoljimo za ništa, mi smo skupina altruista.

zrix
03.08.10, 22:51
Zrix ovime si dokazao kolko si zapravo Veliki Čovjek. Rjetki su oni koji znaju primit šalu bez ljutnje.
Kažu mi iz saveza da se je sstipo jako naljutio, al meni je važno da se ti nisi. :)

Nama Zrix ništa ni ne preostaje nego da vas zezamo kad ste već 10X jači, a napadate nas. neko se bori sa 1000K offa neko propagandom i tako, nekom je zabavno, neko se ljuti, sve je to igra. Uživaj.

PS: ako već tak žarko hoćeš neko selo naći ćemo nešto i za tebe, mogo si samo reć, nisi se uopće trebo trudit, mi smo svi ljudi, razumijemo potrebe, više manje smo tu da udovoljimo za ništa, mi smo skupina altruista.

Inače volim igrati šah, pa sam naučio na pogreške, propuste, poraze ali i pobjede. Tko ne može sve kontrolirati i podnijeti ne treba igrati niti jednu igricu. Za mene ni rušenje naselja, ni gubitak naselja nije poraz već igra. Tako gledam na stvari u Travianu pa mi je drago i da se ovdje šalimo i zabavljamo na forumu. Sve je to dio igre. Nije se sstipo naljutio na vas, već uvijek ima pojedinaca koji šalju razne igm poruke, pa ga razumijem. I meni ih šalju, a ja doduše takve igrače ignoriram i produžujem link Multihunteru (kad imam vremena). A kad nemam vremena ni ne pročitam ih do kraja. Drago mi je što vidim da si i ti tolerantan igrač, iako ne znam s kim razgovaram jer samo moj nick je ovdje transparentan... i nadam se da neće biti ljutnje i kad naši budući napadi budu malo uspješniji, jer iskreno, ovu akciju sam odigrao lijevom rukom. A što se tiče naselja :) Ne treba mi naselje toliko udaljeno, cilj je bio drugi :) a okolnosti slanja napada vrlo kompleksne, ali bez kompleksa :D

Anđeo s greškom
03.08.10, 23:25
ad 1. ovakvo nesto se svakom moze desit, zato pazite koliko se sprdate....

ad 2. zrix legenda si :)

ad 3. hvala.... ovo mi je jos vise uljepsalo pocetak godisnjeg

Munjar
03.08.10, 23:29
lol, oplakah od smijeha, zrix, i za neki plan žrtvuješ 4 senatora??? mislim da bi 2 bila sasvim dovoljna. no ajde dokazao si jednim prijašnjim postom dasi veliki čovjek (opet ponavaljam druge) no ajde ne trebaju vam ovakvi gubitci protiv nekog jadnog saveza kao što je dune :P

Helsinki
03.08.10, 23:45
Inače volim igrati šah, pa sam naučio na pogreške, propuste, poraze ali i pobjede. Tko ne može sve kontrolirati i podnijeti ne treba igrati niti jednu igricu. Za mene ni rušenje naselja, ni gubitak naselja nije poraz već igra. Tako gledam na stvari u Travianu pa mi je drago i da se ovdje šalimo i zabavljamo na forumu. Sve je to dio igre. Nije se sstipo naljutio na vas, već uvijek ima pojedinaca koji šalju razne igm poruke, pa ga razumijem. I meni ih šalju, a ja doduše takve igrače ignoriram i produžujem link Multihunteru (kad imam vremena). A kad nemam vremena ni ne pročitam ih do kraja. Drago mi je što vidim da si i ti tolerantan igrač, iako ne znam s kim razgovaram jer samo moj nick je ovdje transparentan... i nadam se da neće biti ljutnje i kad naši budući napadi budu malo uspješniji, jer iskreno, ovu akciju sam odigrao lijevom rukom. A što se tiče naselja :) Ne treba mi naselje toliko udaljeno, cilj je bio drugi :) a okolnosti slanja napada vrlo kompleksne, ali bez kompleksa :D

Ja sam PERSAX, a nicka nije bilo jer je reakcija na ovaj post bila očekivana (ljutnja do plafona) pa je samim time bilo i razumljivo ne predstavit se. s obzirom da me je ljutko otkrio i da nije više ljutko sad znaš ko sam, a kolko niste ljuti i isprovocirani to ćete dokazati u narednih tjedan dana.

Ares(CRO)
04.08.10, 00:46
lol, oplakah od smijeha, zrix, i za neki plan žrtvuješ 4 senatora??? mislim da bi 2 bila sasvim dovoljna. no ajde dokazao si jednim prijašnjim postom dasi veliki čovjek (opet ponavaljam druge) no ajde ne trebaju vam ovakvi gubitci protiv nekog jadnog saveza kao što je dune :P

Greske se događaju,ljudi smo :opala:

PS:Nisi mi odgovori koji ti je nick u igri posto vidim da i dalje govoris za druge da su jadni,jer stvarno mrzim igrace koji su jaki na forumima i blate tuđe napade i obrane.

Munjar
04.08.10, 11:30
ja ni za koga nisam rekao da su jadni, pogotovo ne za zrixa, zeznuo se čovjek ajd svi smo ljudi

gnjavator
04.08.10, 14:27
Čitam ovaj post i linkove koje ste stavili :) Pa se moram i ja sam nasmijati na sve skupa, naravno bez ikakve ljutnje :D Čak mi je drago da se svi ovako lijepo smiju i zabavljaju, zato ovo i jest igrica...
Puno sreće svima u nastavku!

zrix :vampire:

Zrixe legendo :D


lp periks

Helsinki
04.08.10, 17:58
Triumph se žalio da ne stavljamo sve reporte, al evo od sad ćemo sve kolko nam to vrijeme dopušta:

nisu atraktivni al treba poštivat, vjerojatno će ovaj Topic još malo pa postat zanimljiv.

Lagano zagrijavanje

http://travian-reports.net/hr/report/118505ae349

Pacijent i pol
04.08.10, 18:25
Zrix je gospodin, a i najveci grijese, jel tako bambam :nema odmora:

bambam
04.08.10, 18:29
da, ne znam bas kako je ovo tako dobro izveo, droga, alkohol?

Ciganin
11.08.10, 19:36
Ma bitno se šaliti, ukazati na pogreške, zalijepit ih vamo, da neki koji su tek počeli igrati, koji će tek početi igrati nauče nešto...
A mi koji smo već dugo vamo da se malo nasmijemo :)

Osmijeh je pola zdravlja... zato smijmo se :D

Zrix, kao Zrix... uvijek kulturan gospodin na visokom nivou :101010:

Greške se događaju :palčina:

melazutem
11.08.10, 20:20
Bok drustvo... nakon mog bezrazloznog izbjegavanja Foruma u samo nekoliko dana, koliko sam prisutan na Forumu, naucih vise nego za prethodnih 9 mjeseci... uzivam u vasim postovima!
Nego finac cuo sam da si osmislio neku packicu na moju malenkost... oci mi ispadose gledajuci ali nista ne mogu naci... sacuvaj, vjerovatno ces imati prilike da i to postavis... bas mi je zao, a ja bih to volio pogledati jer ipak si ulozio i truda i vremena!

Josip 55.D
12.08.10, 14:31
hehe, al ovo je zbilja bilo zanimljivo gledat...
možda je to ipak bila neka akcija zbunjivanja protivnika...
hehehehe, al' svejedno... skoro sam zaplako dok sam vidio kako poglavice umiru... :(
ROTFL