PDA

View Full Version : Travian Classic Server



EmilCRO1
31.12.08, 15:40
Znam da je bilo vec 100 puta ali nikad tocan odgovor, poceo sam igrati madarski ovaj novi clasic i vidim ima golda svi su govorili da tamo nema golda pa sam i ja tako odgovarao ali ovo sada ne kuzim

noc
31.12.08, 15:42
Na clasic serverima nema oaza :)

Anti Natar
31.12.08, 15:44
ima ja igram na com piš server3 classic i ima golda i oazaa

EmilCRO1
31.12.08, 15:49
kako se zoves na tom serveru??

pa emilcro za oaze znam njih kao ima ali nemozes kliknuti na njih i znam isto i za heroja ali uvijek svi govore nema golda a ima ga

yeo
31.12.08, 15:52
ima oaza al ih nemozes koristiti a za gold neznam, mislim da ima


nema heroja ni zamki

fuzbaleri
31.12.08, 16:00
oaze su sam ucrtane al nemrem te stisnut na njih jer igram pa sam vidiu

Dr_Evil
31.12.08, 16:00
Golda ima u classicu..
Na non gold serverima nema golda...

KILJO11
31.12.08, 16:08
na classic serveru ti nema heroja,oaza,zamki,dvorca heroja

oaze su ti na karti ali ih nemozes osvojiti
a za zlato neznam



P.S:dr_evil gdje ima non gold servera

cannonball
31.12.08, 16:28
P.S:dr_evil gdje ima non gold servera

to i mene zanima

EmilCRO1
31.12.08, 16:32
pa pogledaj na travian -UTILSU

DeX
28.03.09, 19:59
zanima me ako neki znaju po čemu se razlikuju classic serveri od normalnih?? Te servere viđam na drugim svjetovima a neznak sta znači!

yeo
28.03.09, 20:03
nemaju oaze, heroje i zamke
oaze imaju al se snjima nemoze nista
i na tim serverima ima golda!!!

OpenGL
15.08.10, 15:26
Zna li itko hoce li i kada ce doci Travian classic server?

Sensei
15.08.10, 16:12
Njih već ima nekoliko, npr. http://welt8.travian.de/anmelden.php

Prođi neke veće domene, siguran sam da ćeš ih naći još :)

pro player
12.09.10, 11:26
na classic serverima se ne mogu uzet oaze?

zašto onda postoje?

kako napravit dobar off?

LP

FaQ
12.09.10, 11:47
Tamo ni nemaš oaze...
Off se normalno radi, samo nemožeš ga imat toliko kso ns normalnom serveru...

pro player
12.09.10, 11:50
Tamo ni nemaš oaze...

imaš!

regao sam se na talijanski server3 clasic, ima oaza ali ne možeš kliknit na njih...

onda ww puno duže traje kad su manji ofovi

8)

-Lucky-
12.09.10, 12:22
ima oaza ali ih nemožeš koristiti više služe kao ukras8)

tonibahi
22.09.10, 15:17
koji su to calsic serveri ? ja na hr4 sam uzo oazu ... btw. odg tu ali i u inbox jer se necu sjetit pogledat xDD :D TY :D :postcount: