PDA

View Full Version : Skrovišta/pojačanja



hzg
03.09.07, 20:40
1. O skrovistu resursa, dali ono npr. na lvl1 skriva po sto od svakog resursa ili ukupno 100 resursa?

2. Sto se dogodi ako nekome posaljes pojacanje i onda ga ti i napadnes, dali se tvoja vojska poubija?

3. Ako nekome posaljes svoje pojacanje dali ga on moze vratiti ili ga samo ti mozes pozvati nazad?

Mislio sam jos nesto pitati,a li se nemogu sada sjetiti :)

hzg
03.09.07, 22:24
Evo sjetio sam se, na koliku razinu je moguce (u praksi) dici farmu hrane, i koliko bi ona na tom nivou proizvodila hrane?

Tak da mogu izracunati koliko bi maksimalno davao 15cropper.
Znam da mora biti glavni grad :)

shaggy
03.09.07, 22:31
eh,u teoriji neograniceno,ali mislim da sam procitao lvl 17,nemoj me uzeti za rijec,ali mislim da je

ali koliko bi hrane proizvodila neznam,pogledaj prema kojem omjeru rastu do lvl-a 10 i onda tako nastavi do 17

hzg
03.09.07, 23:04
A ja sam cuo da moze do lvl19 i to samo zato sto nemozes vise izgraditi skladista da mozes drzati dovoljno resa.

Deviant
04.09.07, 01:56
Evo sjetio sam se, na koliku razinu je moguce (u praksi) dici farmu hrane, i koliko bi ona na tom nivou proizvodila hrane?

Tak da mogu izracunati koliko bi maksimalno davao 15cropper.
Znam da mora biti glavni grad :)

potrazi na ovom forumu Travian.com (http://forum.travian.com)
znam da sam negdje vidjela poprilicna objasnjenja, ukljucujuci oaze, mlin, pekaru i plus

Hans
04.09.07, 02:04
I don't understand everything but I think that You are talking about the highest lvl of crop field.

Check this
http://forum.travian.interia.pl/showthread.php?p=132297#post132297

Normally You can't build crop field over 19 lvl, but there was a bug and ppl built them at 21 lvl, but bugs are usually on polish servers. Bad that this ppl didn't put screenshot of this bug.

EDIT:
On normal server friends have crop production about 90k per hour.

Tomislav
04.09.07, 07:28
Kada gali mogu početi raditi (graditi) dva posla istovremeno ?

Aleks
04.09.07, 10:26
Ne možeš. Uvijek možeš raditi samo jedan posao, osim kad radiš vojnike, onda možeš više različitih vojnika
trenirati u isto vrijeme.

Možeš uzeti travian plus (15 zlata) i onda postoji mogućnost da dok gradiš jednu zgradu, druga ti je na čekanju
(pod uvjetom da imaš doboljno resursa za oba dvije zgrade). Kad završi prvu zgradu onda za 60 sekundi
počinje sa izgradjom druge.

hzg
04.09.07, 11:07
Evo jos, ako imam dva sela, dali u obadva moram raditi akademiju i istrazivati nove vojnike ili je dovoljno da ih istrazim u prvome?

Dali se bonus iz oruzarnice broji za vojnike proizvedene u tom selu gdje je istrazen ili za sve?

shaggy
04.09.07, 11:21
svako selo je posebno,dakle sva istrazivanja i u akademiji i oruzja se moraju raditi posebno

Tomislav
04.09.07, 11:42
Ne možeš. Uvijek možeš raditi samo jedan posao, osim kad radiš vojnike, onda možeš više različitih vojnika
trenirati u isto vrijeme.

Možeš uzeti travian plus (15 zlata) i onda postoji mogućnost da dok gradiš jednu zgradu, druga ti je na čekanju
(pod uvjetom da imaš doboljno resursa za oba dvije zgrade). Kad završi prvu zgradu onda za 60 sekundi
počinje sa izgradjom druge.

Kada sam napisao izgradnju mislio sam jedno polje resursa i jedna zgrada ne dvije zgrade odjednom..

shaggy
04.09.07, 11:47
ma nemozes,to je specijalnost rimljana,gali i teutonci to nikada nemogu,oni imaju svoje bolje strane,dvostruka gradnja je rimska boljka

hzg
04.09.07, 11:47
@Tomislav

Gali nemogu graditi dvije stvari od jednom, niti farmu i zgradu.
To mogu samo rimljani.

Marvex
04.09.07, 12:10
Zato sam ja uzeo rimljane, hehehe...;)