PDA

View Full Version : završetak gradnje, gold potrosen objekt nije unaprijedjen



zvrndo
18.10.10, 07:27
evo i meni se dogodilo kao i jos nekima da sam zavrsio gradnju proizvodnje resa sa zlatom, i zlato je uredno smanjeno, lvli proizvodnje resa ostali isti, a kolicina ressa u skladistima i zitnici smanjena za cijenu izgradnje, i nakon par ulazaka i izlazak iz igre situacija ne promjenjena, vjerojatno neka greška pa molim da se navedeno ispita
problem je na s3

grille
18.10.10, 08:29
Eto i meni se to upravo dogodilo. Server 3 je u pitanju.

doci
18.10.10, 11:41
Eto i meni se to upravo dogodilo. Server 3 je u pitanju.

Znači nisam ja jedina? Zapravo, isto se desilo i meni u subotu, isto na s3, a danas ujutro i mom kolegi u savezu.

Prijavila sam podršci i evo odgovora:

Pozdrav,

do sada niko nije imao ovaj problem pa nam je malo tesko poverovati da je u pitanju greska, ukoliko imate neki dokaz ili se problem ponovi molimo Vas da nas obavestite.

Ono usta sumnjamo jeste zlatni klub, kada aktivirate zlatni klub mozete staviti gradjevine na cekanje ukoliko nemate dovoljno resursa ili se trenutno grade gradjevine, aktivranjem opcije za trenutno izgradnju ne mozete aktivirati gradjevine koje su na cekanju.


S Poštovanjem,
Travian Tim

I još mi spominje Zlatni klub a u pitanju je samo brzi završetak gradnje. Meni je progutalo 2 golda i 43 kile resa sam tak...

grille
18.10.10, 11:45
I još mi spominje Zlatni klub a u pitanju je samo brzi završetak gradnje. Meni je progutalo 2 golda i 43 kile resa sam tak...

Da, meni nije toliko bitno tih 2 zlata koliko ressi sto su nestali. Tu smo negdje po gubitku u ressima.
Pomalo frustrirajuce.

Dodatno, sad ti budi hrabar pa koristi brzu izgradnju, pa da ti opet mozda pojede resse...

EDIT: mala nadopuna, s obzirom na ono sto sam stavio raditi, nestalo mi je ravno 38480 ressa. Tek toliko da ima negdje pribiljezeno :D

drogan
18.10.10, 11:49
Znači nisam ja jedina? Zapravo, isto se desilo i meni u subotu, isto na s3, a danas ujutro i mom kolegi u savezu.

Prijavila sam podršci i evo odgovora:

Pozdrav,

do sada niko nije imao ovaj problem pa nam je malo tesko poverovati da je u pitanju greska, ukoliko imate neki dokaz ili se problem ponovi molimo Vas da nas obavestite.

Ono usta sumnjamo jeste zlatni klub, kada aktivirate zlatni klub mozete staviti gradjevine na cekanje ukoliko nemate dovoljno resursa ili se trenutno grade gradjevine, aktivranjem opcije za trenutno izgradnju ne mozete aktivirati gradjevine koje su na cekanju.


S Poštovanjem,
Travian Tim

I još mi spominje Zlatni klub a u pitanju je samo brzi završetak gradnje. Meni je progutalo 2 golda i 43 kile resa sam tak...

a meni veli da napravim screan shoot pa da posaljem supportu na mail, ali mi nekako zao ponovo trositi resse, zlato jos nekako, ali treba nagrabljati opet rese , pa riskirati gubitak istih

grille
18.10.10, 12:02
a meni veli da napravim screan shoot pa da posaljem supportu na mail, ali mi nekako zao ponovo trositi resse, zlato jos nekako, ali treba nagrabljati opet rese , pa riskirati gubitak istih

Procitao sam ovo sto si napisao i probao naravno potrositi 2 zlata da nesto ubrzam.
Naravno skidao sam sshotove i kliknuo brzu izgradnju.
Sve normalno.

Razlika je u tome sto sam u probi stavio samo jednu izgradnju na ubrzanje, dok su pri gubitku ressa u pitanju bile 3. Dakle sad bih trebao svaki put kad idem na ubrzanje skidati sshotove i cekati da se ponovi?

Sto ako se ne ponovi, sto onda sa mojih 38k ressa i 2 zlata?

doci
18.10.10, 12:11
Procitao sam ovo sto si napisao i probao naravno potrositi 2 zlata da nesto ubrzam.
Naravno skidao sam sshotove i kliknuo brzu izgradnju.
Sve normalno.

Razlika je u tome sto sam u probi stavio samo jednu izgradnju na ubrzanje, dok su pri gubitku ressa u pitanju bile 3. Dakle sad bih trebao svaki put kad idem na ubrzanje skidati sshotove i cekati da se ponovi?

Sto ako se ne ponovi, sto onda sa mojih 38k ressa i 2 zlata?

3. gradnju koja je na čekanju mislim da ne završava, ali ja sam stavila 2 gradnje i jedan razvoj, što je do sada uredno završavalo.
Jel to znači da ti trebaju 2 golda za jednu gradnju završiti ili ostaneš bez svih resa? Jer i meni je u nedjelju 2 gradnje uredno završilo i ne bi se opterećivala s tim uopće da se mom kolegi iz saveza nije jutros desilo isto:narf:

Ajmo šefovi, gdje ste sada???

drogan
18.10.10, 12:17
Procitao sam ovo sto si napisao i probao naravno potrositi 2 zlata da nesto ubrzam.
Naravno skidao sam sshotove i kliknuo brzu izgradnju.
Sve normalno.

Razlika je u tome sto sam u probi stavio samo jednu izgradnju na ubrzanje, dok su pri gubitku ressa u pitanju bile 3. Dakle sad bih trebao svaki put kad idem na ubrzanje skidati sshotove i cekati da se ponovi?

Sto ako se ne ponovi, sto onda sa mojih 38k ressa i 2 zlata?

probao sam i ja za gradnju unutarnjih objekata i tu sve stima, ali budem ponovio veceras gradnju istih rudnika, pa cu vidjeti da li ce se opet isto dogoditi

grille
18.10.10, 12:42
3. gradnju koja je na čekanju mislim da ne završava, ali ja sam stavila 2 gradnje i jedan razvoj, što je do sada uredno završavalo.

Rimljanin, plus racun, 3 gradnje zavrsava bez problema, barem je dosad. U pitanju je bilo jedan rudnik i dvije zgrade (jedna se radi a druga na cekanju).


probao sam i ja za gradnju unutarnjih objekata i tu sve stima, ali budem ponovio veceras gradnju istih rudnika, pa cu vidjeti da li ce se opet isto dogoditi

Nastojati cu i ja staviti opet gradnju identicnih stvari.
Znam da cu se ponoviti, al eto...
Sto ako se ne ponovi, sto onda sa mojih 38k ressa i 2 zlata?

EDIT: ulovio sam ga, i spremio sshotove, slijedi mail podrsci

drogan
18.10.10, 12:48
Rimljanin, plus racun, 3 gradnje zavrsava bez problema, barem je dosad. U pitanju je bilo jedan rudnik i dvije zgrade (jedna se radi a druga na cekanju).



Nastojati cu i ja staviti opet gradnju identicnih stvari.
Znam da cu se ponoviti, al eto...
Sto ako se ne ponovi, sto onda sa mojih 38k ressa i 2 zlata?

EDIT: ulovio sam ga, i spremio sshotove, slijedi mail podrsci

znaci ne stima samo na izradi rudnika?

grille
18.10.10, 12:55
Za probu sam stavio rudnik zeljeza, zitnicu i zitni mlin. Kliknuo na brzu izgradnju i naravno propalo.
Imam shotove sad se spremam poslat.

EDIT: onaj moj prvi test sto sam probao je bio jedan rudnik i to je proslo ok

doci
18.10.10, 13:31
znaci ne stima samo na izradi rudnika?


Izgleda da ne štima ako staviš nešto 3. , onda proguta rese, gold i poništi sve...

CM Marko
18.10.10, 14:04
Zamolio svakog ko ima ovaj problem da posalje email na support@travian.com.hr kako bi mogli da problem prosledimo tehnickoj podrsci.

Ono sto sam za sad dobio od njih kao odgovor jeste da ne misle da je u pitanju nikakva greska jer bi se zalili i igraci iz celog sveta.

PS. kada saljete email navedite Vase ime u igri, u kojem selu Vam se desio problem i sto tacnije vreme ukoliko ne znate tacno vreme.

PS2. Sinoc kao i danas sam testirao ovu opciju na racunu Multihunter-a kao i Podrske sigurno preko 40x i nijednom nisam uspeo da napravim ovu gresku.

I jos jedna stvar za kraj, navedite i podatak gde ste kliknuli na instant gradju u plus opcijama ili na malom saticu pored imena gradjevine koja se gradi.

---
Kada budem imao vise informacija bicete obavesteni naravno ;)
---
Edit: Samo da dodam da su svi igraci koji su se javili sa problem prosledjeni programerima, kada budem dobio vise informacija bicete obavestni.

doci
18.10.10, 19:50
Z
PS2. Sinoc kao i danas sam testirao ovu opciju na racunu Multihunter-a kao i Podrske sigurno preko 40x i nijednom nisam uspeo da napravim ovu gresku.
[/I]

Po svemu gore navedenom ispada da je problem 3. gradnja, pa pitam jesi li probao staviti 3 gradnje ( Rimljani) ili 2 gradnje + razvoj (druge rase) ?

A podatke ćemo ti dostaviti sigurno..:D

grille
18.10.10, 19:53
Po svemu gore navedenom ispada da je problem 3. gradnja, pa pitam jesi li probao staviti 3 gradnje ( Rimljani) ili 2 gradnje + razvoj (druge rase) ?

A podatke ćemo ti dostaviti sigurno..:D

Čini mi se da se ista stvar dogodila na računu koji sittam, galski acc, dvije gradnje su bile u pitanju.
Ali nisam pobliže obraćao pozornost :D

Inače prije koji sat sam opet probao identičnu situaciju od jutros, kad sam pogubio onih 38k ressa i ovaj put je sve prošlo ok.

Horall
18.10.10, 22:09
Marko vam je dao odgovor i mislim da je dosta spamanja.

lock

~Horall