PDA

View Full Version : T4



exAzriel
06.03.11, 14:04
lijepo molim da mi se objasni kako na T4 otvoriti veliku mapu!
naime imam IE7 zaštičen na poslu od raznih sranja, i jednostavno nemam opciju za otvaranje velike mape.
Igrati bez velike mape je imbicilno, a otključavati sigurnosne opcije na IE nije ništa pametnije zbog nekog seronje koji je na šrotao na T4 neke pizdarije.
Jel nije normalnije da se mapa vidi ko i do sada?
Dakle zanima me kako riješiti taj problem
hvala!

CM Marko
06.03.11, 16:19
Treavian je predviđen za igranje na standardnim web browserima koji nisu dodatno modifikovani.

Svaka dodatna modifikacija može pored smetnji u igri da aktivira i captcha sistem.

umbacano
06.03.11, 17:24
Treavian je predviđen za igranje na standardnim web browserima koji nisu dodatno modifikovani.

Svaka dodatna modifikacija može pored smetnji u igri da aktivira i captcha sistem.
Pa kako ce onda otvoriti veliku mapu na IE :stupid: , covjek igra s posla, ne moze bas previse supat po kompu

exAzriel
06.03.11, 19:08
Treavian je predviđen za igranje na standardnim web browserima koji nisu dodatno modifikovani.

Svaka dodatna modifikacija može pored smetnji u igri da aktivira i captcha sistem.

ma nije IE modificiran, nego mu je securitiy na višem levelu, dajte to shvatite.
Automatski su tom imbicilnošču onemogučili masi ljudi da igraju.
Umjesto da mi tu objašnjavaš kako je i što je, pošalji onim biserima njemcima, da je određeni dio ljudi naprosto izbačen iz ove igre zbog njihovih pizdarija.. Neki admini na mrežama jednostavno ne dozvoljavaju flash animcije....
Ne samo da nemogu do velike karte, nego nemogu ništa ni sa malom kartom....... i čemu onda igra?
Za koga?

Munjar
07.03.11, 16:28
ma nije IE modificiran, nego mu je securitiy na višem levelu, dajte to shvatite.
Automatski su tom imbicilnošču onemogučili masi ljudi da igraju.
Umjesto da mi tu objašnjavaš kako je i što je, pošalji onim biserima njemcima, da je određeni dio ljudi naprosto izbačen iz ove igre zbog njihovih pizdarija.. Neki admini na mrežama jednostavno ne dozvoljavaju flash animcije....
Ne samo da nemogu do velike karte, nego nemogu ništa ni sa malom kartom....... i čemu onda igra?
Za koga?

skini si google chrome, instalacija je moguća čak i u guest programu ;)

exAzriel
07.03.11, 17:19
skini si google chrome, instalacija je moguća čak i u guest programu ;)

ma nije u tome bit.......

CM Marko
07.03.11, 23:40
ma nije IE modificiran, nego mu je securitiy na višem levelu, dajte to shvatite.
Automatski su tom imbicilnošču onemogučili masi ljudi da igraju.
Umjesto da mi tu objašnjavaš kako je i što je, pošalji onim biserima njemcima, da je određeni dio ljudi naprosto izbačen iz ove igre zbog njihovih pizdarija.. Neki admini na mrežama jednostavno ne dozvoljavaju flash animcije....
Ne samo da nemogu do velike karte, nego nemogu ništa ni sa malom kartom....... i čemu onda igra?
Za koga?
Jednostavno ako želite da igrate Treavian, igrajte ga iz browsera koji ima standardna podešavanja. Ne možete zahtevati od programera da menjaju igru jer ste je Vi podešavanjima Vašeg browsera onemogućili.

Kao kada bi ste Antivirusni program podesili da blokira neki sajt a onda od vlasnika sajta zahtevali da Vam omogući pristup.

exAzriel
08.03.11, 08:09
ne nego postoje neki standardi u programiranju, radi kompaktibilnosti sa platformama...
I usporedba sa antivirusom je smješna...
Nema veze, uživajte u crtićima i barbikama
Vrijeme će pokazati tko je u pravu, ekipa koja njurga, ili oni koji9 su opd igre napravili teletabise.....

WoltLab
08.03.11, 22:28
ne nego postoje neki standardi u programiranju, radi kompaktibilnosti sa platformama...
I usporedba sa antivirusom je smješna...
Nema veze, uživajte u crtićima i barbikama
Vrijeme će pokazati tko je u pravu, ekipa koja njurga, ili oni koji9 su opd igre napravili teletabise.....

Dobro si me nasmijo ;)

Slusaj, imas posao, znas kako idu pare.. RADOM!
Oni su napravili novu verziju (bogu hvala!) da bi profitirali. I dosta dobro im ide sve vise igraca vidim.
Jednostavno nemoguce je napraviti to sta ti trazis, ja sa bavim programiranjem i bio sam u timu koji je radio browser igrice bas kao travian i bitefight, a tvoj zahtjev bi napravio mnogo posla. Onaj tko oce igrat Travian, lako ce stavit na nizi level sigurnosti u IE postavkama. Ti si jedan od 1% igraca kojima se to desava, a '99%' od tih '1%' ce uskladit svoje postavke kako bi mogli vidjeti mapu.

Ako ti ne pase, odi igrat sah. Tamo imas lijepo 8x8 vidis sve bez problema.

- IE-najbolji browser za skidanje boljih browsera ^^

-WoltLab

mathura
12.03.11, 08:26
primjetio sam na t4

poslao sam
20 vojnika
09 zarobljeno
sve oslobodjeno
a vracaju mi se samo 18 vojnika

gdje je nestalo 2 vojnika

moj prijatelj ima isto iskustvo gdje mu je nestalo 5 vojnika


btw.. manjakvost flasha je to sto nemogu otvoriti u new tab ili u new windows

inace pozdrav svima :D

e da, super mi je to sto se iskustvo heroja moze kupiti svitcima, tako je trenutno 1 heroj na serveru na 10 lvl a ima samo 12 bodova napada :bruka: bwaa hahaha!!!

novac cini cuda,... :cvijece i proljece::S


hahah, dobra fora,,, samo naprijed :blink::tough:

Moira
12.03.11, 08:42
25% oslobođenih vojnika iz zamki pogine pritom :)

exAzriel
14.03.11, 21:25
Dobro si me nasmijo ;)

Slusaj, imas posao, znas kako idu pare.. RADOM!
Oni su napravili novu verziju (bogu hvala!) da bi profitirali. I dosta dobro im ide sve vise igraca vidim.
Jednostavno nemoguce je napraviti to sta ti trazis, ja sa bavim programiranjem i bio sam u timu koji je radio browser igrice bas kao travian i bitefight, a tvoj zahtjev bi napravio mnogo posla. Onaj tko oce igrat Travian, lako ce stavit na nizi level sigurnosti u IE postavkama. Ti si jedan od 1% igraca kojima se to desava, a '99%' od tih '1%' ce uskladit svoje postavke kako bi mogli vidjeti mapu.

Ako ti ne pase, odi igrat sah. Tamo imas lijepo 8x8 vidis sve bez problema.

- IE-najbolji browser za skidanje boljih browsera ^^

-WoltLab
a mora se pojaviti uvjek neki pametnjaković, nevjerovatno...
Prvo tvoja browser igrica je ziher bila popularna ko travian, jel da da je 8)
drugo, probaj igrati T4 na mobitelu:gamer:

Superhik
14.03.11, 21:52
a mora se pojaviti uvjek neki pametnjaković, nevjerovatno...
Prvo tvoja browser igrica je ziher bila popularna ko travian, jel da da je 8)
drugo, probaj igrati T4 na mobitelu:gamer:

T4 igrat na mobitelu je ravno samoubojstvu :brukica::brukica:http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_5376

eXcentrik
14.03.11, 22:20
T4 igrat na mobitelu je ravno samoubojstvu :brukica::brukica:http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_5376

Pa sa iphonea se u slabijoj verziji sasvim lijepo da igrat. Pri logiranja imas lijepo oznacit za losiju mapu i problem rijesen. Inace se novi travian bez novca nikako ne moze igrat. Postala su tipicna kapitalisticka dubrad. Nesto kao Activision sa CoDom

exAzriel
15.03.11, 01:52
T4 igrat na mobitelu je ravno samoubojstvu :brukica::brukica:http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_5376

je pa znam, nemožeš se ni logirati....
zato i kažem da im nevalja posao....

WoltLab
16.03.11, 18:50
a mora se pojaviti uvjek neki pametnjaković, nevjerovatno...
Prvo tvoja browser igrica je ziher bila popularna ko travian, jel da da je 8)
drugo, probaj igrati T4 na mobitelu:gamer:

mozda nije bila popularna kao travian, ali puno 'kompliciranija' za napravit.

HotShotGG
17.03.11, 10:20
T4 igrat na mobitelu je ravno samoubojstvu :brukica::brukica:http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_5376

Ja mogu igrati na mobitelu...
Imam LG gt 450 , na njemu instaliran Dolphin Browser, i fino mogu se ulogirati bez problema, imam zoomin-zoomout, tako da na mobitelu nije samoubojstvo :pčelica:
Naravno da je lakše igrati na kompu ili laptopu, ali samo kažem da se i na NEKIM mobitelima može igrat bez problema