PDA

View Full Version : Problemi s T4 verzijom // Jedina dozvoljena tema!



TiM_duh_13
01.05.11, 18:03
jućerašnju temu je mod zakljućao

danas je opet nedostupan server

zanima me današnja isprika


---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------

Svaka dodatna tema o problemima sa T4 verzijom bit će izbrisana, a autor će snositi posnjedice.

~Horall

dadozg
01.05.11, 18:04
ovo više stvarno nema smisla....igrati travian se više ne može...

TiM_duh_13
01.05.11, 18:17
jućer sam poslao poruku podršci da me upute gdje mogu dobiti povrat uloženih eura u njihov poluproizvod

dobio sam odgovor isti kao i ovdje na forumu da je server bio nedostupan zbog...
i da povrat nije moguć

na ponovnu poruku da tražim povrat jer nisu dali adekvatnu uslugu nisam niti dobio odgovor

za ovakvo stanje na serveru osjećam se prevarenim i sutra ću potražiti pomoć kod udruge potrošač

pa da vidim oće li biti što od toga ili ne

poslje jućerašnje uspostave servera nastavio sam igru

napravio i naselje

potrošio još 1 kantu i skoro 100 pomasti

sada više neću niti igrati

ali neću niti gasiti acc

samo mi je žao što neznam toliko dobro niti njemaćki niti engleski pa da se obratim direktno u njemačku

CM Marko
01.05.11, 19:38
Kao i u predhodnoj temi (link (http://forum.travian.com.hr/showthread.php?51378-Server-4-Problem))...
Niko ne može predvideti kada će server prestati da radi i samim tim na žalost ne može sprečiti problem prenego isti nastane. Nadam se da će sistem administratori sutra izdvojiti malo više vremena kako bi stabilizovali stanje na našem serveru 4 kao i par servera drugih zemalja.

Ono što ja trenutno mogu jeste da se još jednom izvinim svim igračima zbog nastalih neprijatnosti usled problema na serveru 4.

TiM_duh_13
01.05.11, 19:55
Primatelj:
Support
Predmet
RE: [20110501/04/2781896] Re: Support - Greška u igri
Poslano:
danas 18:51
i do kada će to tako????

ponavljam

ovo mi je 6. srever

na ostalih 5 nisam imao toliko niti takvih problema kao u ovih cca 60 dana ovdje

tražim objašnjenje zašto se to ovdje događa toliko ćesto
____________

ovo je kopija poruke

a osim isprika nedobijam nikakvo smisleno objašnjenje

ako i pada server što je sa ostalim bugovima u samoj igri????

TiM_duh_13
08.05.11, 11:06
taman mislio da se stanje popravilo i krenuo uplatiti zlato kad ono...

Maintenance work

please wait

i sad mi još piše da je ime nepostojeće

asterix3
08.05.11, 11:13
taman mislio da se stanje popravilo i krenuo uplatiti zlato kad ono...

Maintenance work

please wait

i sad mi još piše da je ime nepostojeće

da tako je i meni, zanima me koliko ce otprilike ovo jos trajati.
hvala

CM Marko
08.05.11, 11:44
Da, kao što ste i primetili server 4 je opet imao problema u radu. Verovatno vam neće značiti puno ali ono što mogu da kažem ovaj put se neće razlikovati od odgovora od pre nekoliko dana kada je server 4 imao problem tj. da mi je žao zbog ne prijatnosti i da se nadam da će već jednom problem sa serverom 4 biti rešen (trajno).

Socius
10.05.11, 20:26
nestali su mi svi predmeti kod Heroja, ali kd idem na prodaj predmete onda ih vidim. Dakle ne mogu koristiti predmete..

CM Marko
10.05.11, 20:36
Pokušajte da obrišete kolačiće i pvrivremene datoteke (temp fajlove) na Vašem browseru.
Takođe možete pokušati i da igri pristupite iz nekog drugog web browsera.

dadozg
11.05.11, 07:27
jučer je opet pao server na nekoliko minuta..čak što više čitajuči skype chat nekoj ekipi je radio,a neka nije mogla izaći iz shire :D

edit da ne bi bio multy post:

Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500.

opet je pao server....

TiM_duh_13
11.05.11, 19:15
502 Bad Gateway
nginx


evo sada opet

a bilo je i juće

a dokle?????

a ide i novi server u T4 verziji

oće li biti isti ko i ovaj što se padova tiće????

ovako se stvarno neda igrati

TiM_duh_13
11.05.11, 19:18
sada je proradio ali...


ućitavanje je jako sporo

dadozg
12.05.11, 20:31
ovo je katastrofa..Marko ja te molim u ime svih nas koji se patimo na s4 da urigiraš jer ovo više nema smisla...ja i buraz smo do sad ubacili sigurno 10K golda u ovo,a dobijamo koma uslugu-sporo,slabo učitava i pada svaki dan...oče to tak do kraja servera? da znamo da ne ulažemo više novac....

Barthezz
13.05.11, 12:10
Katastrofa, pada još, opet spominjanje Shira 500


ovo je katastrofa..Marko ja te molim u ime svih nas koji se patimo na s4 da urigiraš jer ovo više nema smisla...ja i buraz smo do sad ubacili sigurno 10K golda u ovo,a dobijamo koma uslugu-sporo,slabo učitava i pada svaki dan...oče to tak do kraja servera? da znamo da ne ulažemo više novac....
PODRŽAVAM

TiM_duh_13
13.05.11, 18:14
a sada još i mame sa 30% više golda

uzeti ili ne???

uzeti - povoljno ali trošiti na ovakav server???

ne - i ovako sam na kraju živaca i gašenja acc-a

dadozg
17.05.11, 07:47
Ime je nepostojeće

aj supać sad se promijenila obavijest,ali sve ostalo po starom...ima li nade za s4??? ili da svi gasimo....

qwertz
17.05.11, 07:55
Ime je nepostojeće
ima nas jos sa takvom porukom

Barthezz
17.05.11, 14:17
Opet server katastrofa radi....
Bitno da smo gold pokupovali na akcijama....

TiM_duh_13
17.05.11, 23:13
sada opet nešto štekalo kod slanja poruke

jednostavno je nije poslalo

dadozg
31.05.11, 15:27
evo da opet oživimo ovu temu ;)

Ne možete napustiti Shire!
Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500.


jest da idem na službeni put sutra i da vjerovatno radi mene če blokat server do nedjelje :D:D ali kaj je preveč preveč je :(

TiM_duh_13
03.06.11, 20:19
502 Bad Gateway
nginx


nebrinite

ovo nije sa S4

nego sa S2

isti program

iste nevolje

samo što se za S2 ne brinem toliko jer sam samo kontrolor

:)

i molio bih nadležne da ovu sobu malo preimenuje u:

Problemi - T4 servera // Jedina dozvoljena tema!

jer koliko vidim na 2 servera ista stvar

to samo potvrđuje moju teoriju da je nešto krivo sa programom a ne sa samim serverom

sada S4 radi dok u isto vrijeme S2 ne






- Promjenjen naslov, hvala na obavijesti ~Horall

Tox
03.06.11, 20:28
Nemogu se povezati na server 2, nemogu doći ni do login screena, kada otiđem na prijavu i stisnem server 2 izbaci


Povezivanje nije moguće

Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja s ts2.travian.com.hr.

Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
trenutaka.
Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
vašeg računala.
Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
Firefox dozvolu pristupiti Internetu.

[POKUŠAJ PONOVO]

Šta da radim? Malo radi malo ne, čak i ako se ulogiram izbaci me van u roku 10 sec, ja mislim da je do servera a ne do mene.
Probao sam različite browsere, čistio ih, različite kompjutere, sve ali ništa...

Moira
03.06.11, 22:56
piše da je server nedostupan, dakle postoje problemi sa serverom... jedini lijek je čekati da prođu.

TiM_duh_13
04.06.11, 18:31
S2

Ne možete napustiti Shire!
Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500.

upravo sada

S2

Ne možete napustiti Shire!
Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500.

opet

TiM_duh_13
06.06.11, 07:28
S2

The connection was reset







The connection to the server was reset while the page was loading.





The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

i molim da se postovi ne spajaju zbog datuma i vremena posta

TiM_duh_13
07.06.11, 19:35
S2

Ne možete napustiti Shire!
Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500.


nebi želio ureknuti ali na S4 nisam naišao na probleme u zadnje vrijeme

nardev
15.06.11, 17:58
ne mogu se ulogirat na s2 :(

KKKondarun
15.06.11, 18:52
Opet se nije moguće ulogirati na S2

Dokad?

TiM_duh_13
15.06.11, 19:05
OK

neka mi netko objasni koji ku::: je taj Shire 500 ????

pojavi mi se barem 5 puta na dan (na S2)

a i danas se nisam mogao spojiti na S2 od 17:20 pa skoro do 17:40 a od spajanja je užasno spor i stalno izbaciva taj Shire 500

onda napravim reset stranice pa onda je sve OK

koliko može biti

nije do kompa jer S4 radi bez problema

hbudimir
16.06.11, 02:03
OK

neka mi netko objasni koji ku::: je taj Shire 500 ????

pojavi mi se barem 5 puta na dan (na S2)

a i danas se nisam mogao spojiti na S2 od 17:20 pa skoro do 17:40 a od spajanja je užasno spor i stalno izbaciva taj Shire 500

onda napravim reset stranice pa onda je sve OK

koliko može biti

nije do kompa jer S4 radi bez problema

Shire je grad iz gospodara prstenova :D

A sad ozbiljno:
Travian u principu za svaki pokusaj ulaska na stanicu koja se ne moze otvoriti iz nekih razloga ima gresku iz gospodara prstenova. Greska Shire 500 znaci da server nije uspio ispuniti zahtjev koji je naizgled valjan i upucuje na problem na serveru. Znaci nije problem u tebi ni u tvom kompu.

E sad, zašto se ta greška javlja,... nemam uvid u sve podatke da bi ti mogao odgovorit na to pitanje

TiM_duh_13
17.06.11, 17:16
znaći ovako

upravo sada pokušavam (na S2 ) potrošiti nešto zlata (tj srebra ) na aukcijama

i što mi se događa

nakon 99% klikova mišem imam ućitavanje.....

pa taj Shire 500

pa reset stranice

pa klik mišem

pa ućitavanje................

pa

neda mi se više pisati nego ćitajte poruku ponovo i oper ponovo itd

pokušavam kupiti cca 5 stvari na aukciji

jućer sam na 10 klikova mišem da produžim travian plus i 25% za svaki resurs izgubio

5 MINUTA

da dobro ste proćitali

10 klikova mišem na S2 = 5 (pet) minuta

i to da potrošite zlato

napominjem i to da u isto vrijeme S4 radi na istom kompu bar 5 puta brže što je opet 5 puta sporije od bosanske T4 verzije

ako i pošaljem nešto podršci dobijem poruku u stilu

to je u postupku i (ili) to će se riješiti

KADA????

stvarno ću se obratiti udruzi potrošać i ako treba uložiti tužbu protiv travian zbog prijevare jer ovo je besmisleno igrati

hbudimir
17.06.11, 18:39
...
Potpuno razumijem tvoju ljutnju zbog svega sto se događa
Al ponekad jednostavno moraš prihvatit da je trenutno stanje takvo kakvo je
T4 je nešto novo kod nas, i jednostavno nekad se sranja događaju
Nastao je ocigledno neki problem u vezi između koda i servera, al kao što je podrška rekla, riješenje postupka je u tijeku
Ne možeš ocekivat da se svaki problem riješi preko noci

U svijetu je sad aktivna Eserihija Coli, od koje je vec podosta ljudi umrlo, više tisuca se razbolilo. Pa opet, iako svi stručnjaci s tog područja iz cijelog svijeta rade na tom problemu, lijek se još uvijek nije našao. Suluda usporedba, al isto je i s travianom. Jednostavno je potrebno neko vrijeme dok se otkrije uopce uzrok problema, a onda i da se riješi.

TiM_duh_13
17.06.11, 19:20
ali kako to da na bosanskom nema problema

nisam imao acc na bosni ali sam bio kao dual nako vrijeme

nikakvih problema sa ućitavanjem i S500

a na hr serverima problem na problemu

bugovi, spora ućitavanja, S500, nedostupnost, ....

i sve ostalo što nas prati na S4 i S2

što je najbolje T4 verzija je veliki potrošać zlata ako želiš biti u koraku sa ostalima

meni se čini da je hrvatska verzija T4 zaražena nakakvom "E. Coli" od samoga poćetka i ćini mi se da to baš i nije prema onim pravilima igre koje smo prihvatili

naravno da je to teško dokazati i da će jednog jutra sve biti OK je će se neko cjepivo pronaći

samo se nadam da će to biti što prije da se igra može nastaviti kako treba

ja znam da je moj komp stara kanta i da sam ga trebao promjeniti odavno ali zanima me nešto:

koliko Vama treba vermrna da pošaljete 5 pojačanja iz jednog u drugo naselje u sekundi???

Ok

znam ćudno pitanje ali probajte umjesto da nekoga napadnete poslati 5 ili više pojaćanja (makar 1 jedinicu) u svoje drugo naselje i to da bude u 1 (jednu) sekundu

dali je to uopće moguće ili moj komp stvarno za otpad???

ali na T3,6 verziji šalje 3 napada u sec

hbudimir
18.06.11, 01:48
...

Nisam bas razumio tvoje pitanje vezano za napade u sekundi. Ne igram t4, na t3,6 max sam poslao 8 napada u istoj sec. Vjerujem da t4 zbog bolje grafike nesto sporije ucitava stranice, al vjerujem da je 5 napada jos i dalje moguce poslat. Naravno, sto je komp lošiji i što je veza sporija, to sve teže i teže ide. Nadalje, bitan je tajming kada šalješ (znaci da pocmes slat na pocetku sekunde, a ne u pola,... jer logicno, vise napada stane u 1 sekundu nego u pola sekunde). Al dobro, nebitno.

Htio sam se još nadovezat na razgovor o ba serverima.
Pa to je logično, drugi server, drugi problemi. Kao što sam rekao, nije problem u samom kodu traviana ver 4, jer se onda takva verzija nikad nebi pustila u pogon (znaš i sam da je bilo testnih verzija, i da ima određen broj ljudi (kao i u svakoj drugoj tvrtci) koji to testira prije nego se pusti u pogon).
Sad, zašto se na hr verzijama problemi javljaju tocno? E to se tek treba utvrdit ;)

zbog svih vas modnih stilista koji volite uređivat svoje heroje :D nadam se da ce problemi bit uklonjeni u jako kratkom vremenu

LP

KKKondarun
18.06.11, 17:40
Shire je grad iz gospodara prstenova :D
Samo mala ispravka, Shire je okrug, ne grad iz Gospodara Prstenova. Kao što je i Yorkshire okrug u pravom svitu.

I jedno pitanje... Kad devovi misle riješiti probleme s t4 verzijom?

TiM_duh_13
25.06.11, 15:39
na S2

u lijevoj ruci heroja piše da ima malu kartu

ali je ruka prazna

na profilu se karta vidi

bez obzira što se ne vidi ima učinak

TiM_duh_13
27.06.11, 20:33
opet već 2 sata vodim borbu sa S500 i 502 bad geta... na S2

DOKLE????????????????????????????????????????????? ????

već mi pun ku....

sutra zovem udrugu "potrošač" jer ovo više stvarno nema smisla

pa kada se oni regaju neka vide dali je ta usluga u skladu sa potpisanim pravilima igre

trošim gold

a na sporoću ućitavanja i S500 problema i vojsku jer nemogu poslati niti 2 napada kako treba

npr:

legići idu u napad cca 30 min

heroj treba cca 9 min

pošaljem heroja da stigne 30 sec ranije

pa onda ućitavanje

pa S500

pa ponovo

i heroj stiže sa minutom zaostatka

DALI JE TO U SKLADU SA PRAVILIMA IGRE?????

bela7
01.07.11, 01:00
Ok,ne želim biti grub niti nagao,ali ovo je već stvarno previše.Evo server 2 već šteka dobih pola sata.Izgubio sam svu vojsku,sve resurse.Nisam ništa stigao maknuti zato što server šteka.Pa jel to normalno???kupujem zlato pokušavam igrati kao i svi drugi,i on mi se to sve s*ebe u par min zato što šteka server.Ajde razumim još ono kada zašteka na minutu dvije,ali pola sata ljudi??????pola sata??? pa ja tu više neznam ko koga...?

Znam da radite sve šta možete da to popravite,ali neznam zašto ne uspjevati.Uglavnom server je katastrofa.Kako com i us rade lijepo bez toga??

Nisu više male vojske na serveru i pljačkice,sada se već ozbiljno igra,a ja nemogu izmaknuti vojsku i napraviti protunapad zašt što server šteka već pola sata i još se nije dobio -.-

dadozg
04.07.11, 17:43
pitanje,zakaj se više ne vidi u okupljalištu kod vojske koja se vrača opljačkani resursi??? bug ili nova glupost?

Karlo22
08.07.11, 10:49
pitanje,zakaj se više ne vidi u okupljalištu kod vojske koja se vrača opljačkani resursi??? bug ili nova glupost?

Imam osjećaj da će se to dodatno naplačivati :brukica:


A ima i taj shire pozitivnih stvari, bar se malo odmaknem od kompa :gamer::gamer::gamer:

Sharafciger (kifla brate)
11.07.11, 13:23
decki, ovo s "odrzavanjem" mi polako ide na onu stvar...jel danas utorak? jel sad 15 sati, nije niti jedno niti drugo, stoga najavljenog "odrzavanja" nema. Bilo bi od vas totalno posteno i kulturno da pocnete objavljivat kada server stvarno nece radit. Shvacam ja da se moze desit nenajavljeni pad, ali brat bratu, necemo si lagat, nije nenajavljenih padova bilo 10,15, koliko je bilo vaseg "odrzavanja"

cakani
11.07.11, 13:43
katastrofa....a da ne pričam kako nisu obavjestili da se natari više ne banaju u t4 verziji.:banned:

Sharafciger (kifla brate)
11.07.11, 14:11
oh, danas ipak je utorak, i ipak je 15 sati, pa se vrsi prebacivanje hardvera, odlicno, nisam znao da trebam pomciati sate, dane na kalendaru...
takoder, nisam znao da 1 sat traje zapravo jedan ipo sat..a tko zna koliko to najvise traje 1h kod vas..

dudek1
11.07.11, 14:33
stari kaj svabo zna nase dane i nase sate on se ravna kak je u svabiji

__hak__
11.07.11, 16:30
radi super. treba 5 min da okrene stranicu. užasno!!!

edit: nije 13.30 već 15.30

slavko
11.07.11, 16:46
suuuper. ovo neće samo tako proći. ipak lijepe pare dobijaju od nas

groto
11.07.11, 17:28
16:30 još uvijek je server u zastoju, pokazuje 0:00:00 h !!

slavko
11.07.11, 17:31
morat će vratiti server u stanje kakvo je bilo danas u podne ili u koliko je već sati počelo održavanje. sve ostalo bi bilo krajnje bezobrazno

Sharafciger (kifla brate)
11.07.11, 17:39
morat će vratiti server u stanje kakvo je bilo danas u podne ili u koliko je već sati počelo održavanje. sve ostalo bi bilo krajnje bezobrazno

tek to bi bilo krajnje bezobrazno...1000 golda svakome!

slavko
11.07.11, 17:42
zašto bi to bilo bezobrazno? ima nas koji smo gotovo 80 000 minusa u hrani, tako da očekujem da nam vrate svu vojsku koja je pocrkala i još uvijek crkava

Prime
11.07.11, 17:52
Povratak vojske u 00.00?,dolazak resa u 00.00? koji je ovo k?i tako stoji cijelo vrijeme,sto se tice rollbacka ne dolazi u obzir neki od nas su imali jutros uspjesne napade.

Sharafciger (kifla brate)
11.07.11, 17:54
zašto bi to bilo bezobrazno? ima nas koji smo gotovo 80 000 minusa u hrani, tako da očekujem da nam vrate svu vojsku koja je pocrkala i još uvijek crkava

a takoder ima nas koji smo skatali par gradova, uzeli arte, uzeli sela...jel bi bilo fer prema nama da nam poniste napravljeno?

slavko
11.07.11, 17:56
vau, imali smo i mi u tome i jest problem jer nam je sva vojska u pokretu i sad je ne možemo hraniti, jel? ;) kad mislim na vraćanje, mislim na vrijeme u trenutku kad je počelo održavanje

Sharafciger (kifla brate)
11.07.11, 18:04
slazem se s tobom u rolbeku uvijek netko dobije, a netko izgubi, a na kraju nas sve ponize s 20 golda koje nam bace pod noge...

takoder, pitanje je od kojeg vremena imaju bekap, ako su imalo pametni, onda su ga napravili prije prtljanja sa serverom....

cakani
11.07.11, 18:08
treba vratit server u ono vrijeme kad je prekinut...jer ovo je zbilja krajnje bezobrazno..
A i kome da se čovjek obrati...ima nas ohoho ..kaj nam je pocrkalo vojske.

cakani
11.07.11, 18:42
Mislim da bi se trebao netko iz travian tima oglasiti i reći jasno i glasno što će biti sa ovim igračima..kojima je bez razloga pocrkalo puno vojske, itd..
Jer ovo šta su oni danas napravili to još nisam dugo vidio.
Sramota.

__hak__
11.07.11, 19:00
Ne možete napustiti Shire!
Mislim da se dogodila pogreška pri napuštanju Shire 500

dadozg
11.07.11, 21:09
ja vas ne kuzim,meni radi perfektno...evo pljackam na veliko i dizem kucice olalala

black adder
11.07.11, 21:52
ja vas ne kuzim,meni radi perfektno...evo pljackam na veliko i dizem kucice olalala

Vidim, prvi si na listi pljačkaša:D:D

Brain Killer
12.07.11, 09:56
A ko vam kriv kaj imaate puno vojske pa su minusi i crkava, ja i dado s tim nemamo problema nikakvih, kučice se i dalje daju klikat i nikam nisu ošle ;)

damon666hill
12.07.11, 10:14
Izgleda da njima nije baš jasno da kada se kaže da se mjenja hardware, da se očekuje da stvar radi bolje, ne lošije. Kata-fu*king-strofa. Dobro meni ništa ne crkava niti se ne preljeva, pa namam šta kukati, ali ima mnogo njih koji su ludi.

damon666hill
12.07.11, 10:19
Hahaha, upravo sam saznao da se ne može napraviti roleback jer je backup a starom hardware-u :D:D:D:D.

slavko
12.07.11, 11:00
Hahaha, upravo sam saznao da se ne može napraviti roleback jer je backup a starom hardware-u :D:D:D:D.

suuuper. bolje da se šale. ja kad nešto platim pa to ne dobijem očekujem povrat novca, tako to ide. ako ne naprave roleback ne namjeravam nastaviti igrat, al bogami će mi vratiti sve pare koje sam uzalud spiskao do sada

damon666hill
12.07.11, 12:11
Good luck s time.... Znaš da je nadležan sud negdje u njemačkoj? Misliš si platiti njemačkog odvjetnika?

Paul Muaddib
12.07.11, 14:10
Stvar je definitivno ispala brezveze...

Jedan naš je popušio selo jerbo se ljudi nisu mogli spajati i slati def.

Jednostavno je bilo nemoguće reagirati.
Kad je sve počelo raditi kako tako, def je stizao/stigao kasno.
Dapače, stigao je kao pojačanje protivniku...

I kaj sad...

groto
12.07.11, 14:22
prošlo je gotovo 24 sata , a server je još uvijek u banani( čak i većoj nego prije održavanja)!!!!!!!!!

cakani
12.07.11, 14:30
samo da velim da žalba vezana za probleme zbog prelazak na drugi hardwer više ne postoji na forumu...
I da velim da nemojte se puno žalit podršci..jer je već desetak igrača banano navodno zbog prigovora na rad tt_a

slavko
12.07.11, 14:38
tu ti je tema http://forum.travian.com.hr/showthread.php?51957-%C5%BDALBA-u-svezi-nenajavljenog-preseljenja-servera-na-drugi-hardver

black adder
16.07.11, 15:58
vidim da još uvijek povremeno dođe do zastoja, pred par minuta mi se pojavile nule i upitnik kod vraćanja vojske, a što se tiče slanja vojske, bojim se da napadi u sekundi nisu mogući

dadozg
21.07.11, 08:37
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?52051-Promocija-zlata-na-T4-serverima&p=945981#post945981

jel to kao nadoknada za sve kaj se desilo? ako je..onda bi trebalo biti plus 100% zlata....

zvrkica
21.07.11, 11:22
baš lijepo, švabi nam daju da kupujemo 30% više zlata kao isprika za sve ove gluposti koje moramo svakodnevno prolazit, znači taktika je ajmo im uvalit zlato ionak budale puno troše pa nema veze što igra šteka, nema veze što ona karta izaziva psihičke probleme kod igrača, jer nakon par klikova lijevo ili desno se smrzne pa mi dođe da susjedu koji cijeli dan buši zidove nabijem tu bušilicu u nezgodno mjesto jer se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme....

ali nema veze, nije to vaš problem, problem je u nama što si dopuštamo takvo ponašanje, jer vjerovali ili ne neki čak i vole igrati ovo...iako se moj susjed neće složiti s time...pa me zamolio da par dana ne otvaram kartu.....

Poštovani Marko,

vjerujem da ste primili hrpe pritužbi ( sigurno nisu bile hvalospjevi) pa mene onako usput interesira, kad će službeno očitovanje o šteti koju smo zaprimili zbog nepotrebnog trošenja zlata...ovih 30% koje njemci daju je sramotno jer opet moramo potrošit naš nova, naše živce, naše vrijeme na igru koja nije popravljena, koja šteka svako jutro....

Pa onako usput pitam.... iako znam da odgovor neću dobit, jer je svima lakše nas ignorirati nego se založit za nas budale i probat saznat kad će to sve biti riješeno i kad će nam biti nadoknađeno izgubljeno....

ta fora sa 30% više zlata uopće nije neka fora....nego jadno

Hvala na razumijevanju....


a sad odo opet kliknut na kartu u nadi da susjed neće bušit pa se neću morat na njemu iživljavati :opala:

HotShotGG
21.07.11, 13:27
stvarno mi je dosta već
pun mi je kufer svega
pošaljem iz supporta resurse u crop, umjesto cropa on dostavi resurse u drugi support, koji k?i to već 2 puta
bila bi dobra verzija bez greški i bugova, jbmu ako nemožete održavat više ovaj t4 "obrišite" ga i vratite sve na t3.6, tamo ćemo barem normalno igrati. u pm!

keke
21.07.11, 13:35
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?52051-Promocija-zlata-na-T4-serverima&p=945981#post945981

jel to kao nadoknada za sve kaj se desilo? ako je..onda bi trebalo biti plus 100% zlata....

Mislim da nije nadoknada, popust obično staviš ako se smanji prodaja

TiM_duh_13
22.07.11, 18:14
nagradno pitanje za S4:

što dobijete kad uplatite zlato sa 30% bonusa????

S500 problem
nakon dugo dugo vremena sada i na S4

Čovo
22.07.11, 19:01
Šta?Kako? Nisu li švabe rekle da će neka vrst nadoknade ili popust na zlato biti tek kada sve greške na serveru budu otklonjene i server bude radio normalno.
Jel to znači da će server ostati ovakav???
Ako će server ostati ovajkav(a hoće) isplati li se kupovati zlato!?
Ne ne isplati,ova ponuda popusta zlata nije zbog nas dragi igrači ,ne ne.Od kako je server u 'banani' potražnja zlata je jako pala, i tako je u đepu vlasnika igre došlo do 'propuha'.I šta sada!?
Uvjerimo naše 'Ovce' da je ova ponuda sniženje zlata tu samo zbog njih ,a mi ćemo lijepo profitirati od toga a ovce neka i dalje pišu kako im je dosta svega i kako im je ovo neisplativo.Nek se bune ,bitno je da kupuju gold,oni su ovce i to zaslužuju.Mi ćemo i dalje strizati njihovu vunu i musti ih do besvjesti, još i više nego do sada jer vidimo da to možemo.Ovce uvijek ostaju ovce.
Tako razmišlja Travian Games
Dragi suigrači,mislim da je došlo vrijeme da i mi počmemo razmišljati svojom glavom.

Raven ST
25.07.11, 19:26
Pozdrav svima
Ovo što se događa na s4 zadnjih desetak dana nema veze sa ničim.
Stvar jednostavno ne funkcionira.I točka.
Prodan nam je proizvod koji ne radi.A kako bi to trebalo biti u normalnom svijetu,za ono što ne radi vraća se novac.
1.Interesira me da li postoji neko ko ovo čita da ima ikakve veze sa odvjetnicima u HR a i u Njemačkoj.PA da jednostavno prouči ovo što su dotična gospoda ovdje napisala kao PRavila igra itd. I da se vidi da li postoji zakonska osnova za tužbu.Ja bi osobno izdvojio izvjesnu količinu eura na taj postupak.
2.Također pozivam i nekog ko je dobar u pisanju i razumijevanju njemačkog..da u kratkim crtama napiše što se događa ovdje na s4 serverui pošalje direkt Njemcima jer me ne bi čudilo da ova naša stoka ovo sve radi na vlastitu ruku .A s drugom rukom trpa lovu u džep.Ili ladi jaja.
3.Ako se ovo čak i ukloni-mislim da je sasvim normalna stvar..osim naravno na ovim prostorima.. da onaj ko ovo sve vodi..admin ..astronaut ili alkoholičar kako god si voli laskati, = da OTKAZ. Jer ne obavlja svoj posao kako spada . I krade nam novac.
4.Ako ništa drugo..skupit se svi savezi i ugasit acceve... nekom će i to zapet za oko...pa će neko odgovarat.Možda.Valjda to bar možemo organizirati ??-lakše je od slanja napada...

Imao sam još toga za nadodat-al sam stvarno preljut i ne mogu smisleno tipkati više...
Ako ko ima šta nadodati-nek se nadoveže na ovo.

CM Marko
25.07.11, 20:02
Vlasnici igre su obavešteni o problemu, kao što je već više puta rečeno problem nije samo na našem serveru 4 već i na još nekoliko svetskih servera.

Uskoro se očeku update igre na noviju verziju gde će biti ispravljene neke od grešaka ali o tome više informacija uskoro.

Sobzirom da se pisanje u ovoj temi svodi na jednu te istu stvar, tema će biti zatvorena a o svim izmenama/problemima/rešavanju problema bićete obavešteni čim i ja dobijem detaljnije informacije.