PDA

View Full Version : Kako postaviti grafičko sučeljenje?



WoltLab
08.04.08, 19:20
ja sam sada skinuo grafiski paket Gold !
i sada neznam kako da ga postavim !
jer kada ga testiram online onda mi ne dodju sve sliku tamo gdje bi trebalo pisat Travian i Travian plus...
kako da to napravim ?

Vinkos
08.04.08, 19:25
Takvo sucelje ili si slucajno pobrisao neke slike, imas na forumu program za postavljanje Grafickog sucelja.http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=4804

stenjko
08.04.08, 19:25
Takvo sucelje ili si slucajno pobrisao neke slike, imas na forumu program za postavljanje Grafickog sucelja.http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=4804

vidi vinkos ovdje mu je lakse:
http://travian-projekt.de/travian.php?tool=gp

oaberi koji ti se sviđa i kopiraj kod pored njega.
Otiđi na Travian-->Profil-->Grafička sučelja.. i onda stavi tu kod pritisni TEST i AKTIVIRAJ...

eto sve objasnjeno,

EDIT:kaj se sad svi furaju na floosha ja prvi poceo pa morali svi

WoltLab
08.04.08, 19:27
a koji je kod za travian gold ?

stenjko
08.04.08, 19:27
a koji je kod za travian gold ?

ajd odi na onaj link pa ti sve pise i sve je objasnjeno

EDIT: evo ti za travian gold: http://gp.travian-portal.de/Gold

a kad to kopiras idi po mojim uputama dalje

WoltLab
08.04.08, 19:32
cekajte jos malo......
sta samo da ovo kopiram u putanja i to je to ?!:

http://gp.travian-portal.de/Gold


EDIT:
koji kod da kopiram !?
ovaĻ!?:

Fotoice

paul
08.04.08, 20:07
cekajte jos malo......
sta samo da ovo kopiram u putanja i to je to ?!:

http://gp.travian-portal.de/Gold


EDIT:
koji kod da kopiram !?
ovaĻ!?:

Fotoice



da samo to kopiraj,zalijepi tamo,stisni TEST pa onda AKTIVACIJA... :bad2:

WoltLab
08.04.08, 20:29
pa kada samo ovo kpiram:
http://gp.travian-portal.de/Gold

neke slike fle !
kako da mi sve dodju !?