PDA

View Full Version : Rušenje zgrada-koje polje



hzg
06.09.07, 12:18
Evo pitanja, zelim srusiti jedno skroviste resursa, ali ih imam 5 na lvl10 i jedno na lv5, e sada kkad u glavnoj zgradi zelim srusiti to jedno, kak da znam koje je. Ne zelim srusiti ovo lvl10!

Marvex
06.09.07, 13:03
Mislim da mozes srusiti samo ona na livel daset, ali ne drzi me za rijec!Moras prije toga imati rezid/dvor na level 10!
Mozda ti i sam automatski odabere najmanji level;)

hzg
06.09.07, 13:29
Hvala! Ovim odgovorom mi nisi nista odgovorio. pa bi bilo bolje da mi nisi ni odgovorio i napisao ovaj odgovor. Jer tvoj odgovor nije odgovor koji odgovara na moje pitanje kao pravi odgovor!

Molim ako netko od iskusnijih igraca zna neka odgovori! Hvala!

Vaygr
06.09.07, 13:48
pravi odgovor je da ti ga neko sravna s katapultom!!!! neko ko ima okupljaliste na sto vecem lv tako da moze napast zgradu koju zeli!!! nek ti neko iz saveza il neki frend to obavi!! samo pitanje je koliko ti katapulta treba??? :D:D

Edit:
ovaj odgovot ti odgovara na pola odgovora koji odgovara na pitanje za koje trazis odgovarajuci odgovor!!! :D:D

Deviant
06.09.07, 14:31
pravi odgovor je da ti ga neko sravna s katapultom!!!! neko ko ima okupljaliste na sto vecem lv tako da moze napast zgradu koju zeli!!!

skroviste se ne moze ciljati sa katapultom
jedino ako ima puno srece pa ga uspije na random pogoditi


@hzg... vidim da svako polje ima svoj broj u opadajucem izborniku gdje biras koju zgradu srusiti
ako imaju svoj stalni poredak, pokusaj skuziti koji je broj za koje polje



edit:

voljela bih da drugi provjere da li se slazu brojke sa njihovim poljima

http://i5.tinypic.com/646x6dy.gif

ostacro
06.09.07, 17:02
stisneš na to skrovište resa na lvlu 5 i onda pogledaš koji je to broj.
Onda odeš rušiti i staviš da ruši taj broj.

hzg
06.09.07, 17:03
e a gdje pise koji je to broj?

shaggy
06.09.07, 17:05
brojevi se ovi poklapaju po mojim gradjevinama pa se drzi toga,a gdje pisu inace neznam iskreno ni sam....:confused::confused::confused:

Deviant
06.09.07, 17:08
stisneš na to skrovište resa na lvlu 5 i onda pogledaš koji je to broj.
Onda odeš rušiti i staviš da ruši taj broj.

pise jedino i samo onda kad se pravi novo skroviste uz vec postojece
i to kad se klikne na prazno polje, u izborniku zgrada koje se mogu izgraditi
npr. 3. skroviste resursa


edit:
to je vise bilo za ostacro-a nego za tebe shaggy
eto... ispravih :rolleyes:

shaggy
06.09.07, 17:11
ne misli to nego ovi brojevi polja,gdje se gradjevina nalazi

Black Revenger
07.09.07, 00:47
ne misli to nego ovi brojevi polja,gdje se gradjevina nalazi
to ti pise u glavnoj zgradi pod opcijom rusenja zgrada.