PDA

View Full Version : Ovnovi-koliko ih treba za rušenje zida?



n4rf
06.09.07, 12:53
zanima me kolko npr. ovnova treba da se razbije lvl 10 rimski zid ? ne mogu naci simulator pa..:rolleyes:

Marvex
06.09.07, 13:05
Idi na okupljaliste i zelenim slovima ce ti biti napisano simulator-bitke!
Na ovo pitanje nebih znao odgovor pa sam provijeri...

n4rf
06.09.07, 14:39
mislio sam reci da u simulatoru nema zidina :p

hzg
06.09.07, 16:08
E sada, to ti je tesko za odgovoriti. Moras imati puno vise parametara da bi to izracunao.
Koliko ima napadac stanovnika.
Koliko ima branitelj stanovnika.
Dali branitelj ima rezidenciju i koji nivo.
Ima li kamenozidariju(jedan od jacih prijevoda).
Koliko ljudi ima u obrani i dali ima bonuse za jedinice.
S koliko ti ljudi napadas i dali imas bonus za jedinice.

Sve ti to ovisi koliko ti ovnova treba da srusis zid.

A ja ti nemam pojma kako ti se to racuna. Imam kalkulator ali tamo nema za rusenje zgrada, nego samo za vojnike.

Mozda netko tko ima travian plus to moze izracunati.

Ali evo samo da znas da ti to ovisi o puno parametara!

Deviant
06.09.07, 16:40
Citywall (http://travianwiki.uni.cc/index.php/Citywall) - rimljani
Palisade (http://travianwiki.uni.cc/index.php/Palisade) - gali
Earthwall (http://travianwiki.uni.cc/index.php/Earthwall) - teutonci

pogledaj pod "Ram power"

ostacro
06.09.07, 16:58
ima zidine na simulatoru,ali moraš imat plus account.