PDA

View Full Version : Ctrl+tab



Extremist
20.04.08, 16:04
Evo u pretragi pokušavam nešto naći o tome, ali nikako da pronađem...
Pa ne mogu vjerovati da se nitko dosad nije našao za to podrobno objasniti.
A svi stalno to spominju na IRC-u i u ingame porukama, međutim evo ja ne znam što im to uopće znači. Kakav CTRL, kakav TAB, kakvi bakrači?
Ima li koja dobra duša na forumu da mi oda tu izgleda najveću tajnu uspjeha na travianu?



P.S. Šalim se malo, ali volio bih da se uključite i napravite određene "tips & tricks" teme sa fintama za koje puno ljudi uopće ne zna da postoje i da se mogu koristiti. Od kukanja, spamanja i ne znam čega nitko nema koristi.

Argonath
20.04.08, 16:14
Jel mislis na nesto kao kod trazenja određenog polja na karti, koriste neki CTRL+klik...pa si otvore vise tabova i onda pregledavaju?

Aprilia
20.04.08, 16:16
Jel mislis na nesto kao kod trazenja određenog polja na karti, koriste neki CTRL+klik...pa si otvore vise tabova i onda pregledavaju?

moze se i da drzis cijelo vrijeme CTRL i sam klikas na polja

Extremist
20.04.08, 16:32
Ne mislim na to. Ne, ne radi se o traženju polja na karti.

Naslov je CTRL+TAB. Dakle stiskaš obje te tipke.

Ajmo, ajmo, znam da dosta ljudi ne zna, netko tko zna čemu služi i kako iskoristiti CTRL+TAB nek napiše!

Aprilia
20.04.08, 16:38
mislim da znam...
kada istiskas sva ta polja sa CTRL i klikom misa... onda stisces cielo vrijeme CTRL+TAB i vidit ces polja... jel je?

Vinkos
20.04.08, 16:38
Ne mislim na to. Ne, ne radi se o traženju polja na karti.

Naslov je CTRL+TAB. Dakle stiskaš obje te tipke.

Ajmo, ajmo, znam da dosta ljudi ne zna, netko tko zna čemu služi i kako iskoristiti CTRL+TAB nek napiše!

CTRL+TAB služi za mijenjanje tabova(bar u mozilli)...

dominusetdeus
20.04.08, 16:41
CTRL+TAB služi za mijenjanje tabova(bar u mozilli)...

da i u internet exploreru...
nezz kakve to veze ima s travianom...istina olakšava potragu za kroperima i to..al...

Vinkos
20.04.08, 16:43
To je dobro kad hoćeš poslat više napada u što kraćem vremenu, samo ctrl+tab i sljedeci...

Argonath
20.04.08, 16:46
moguce je namjestit tak da samo stisnes enter i potvrdi ti (posaljes napad ili nesto), pa si tak namjestis na vise tabova, samo mjenjas sa CTRL+TAB i tuces po enteru :D

Extremist
20.04.08, 16:48
E to sam tražio. Dakle kad želite poslati nekoliko napada istovremeno, samo namjestite u više tabova koja točno vojska gdje i kako, a onda sa CTRL+TAB i klikanjem pošaljete istovremeno nekoliko napada.
Npr. kod osvajanja naselja, poslat ćete dva napada odjednom, u prvom čistači, ovnovi i 1 katapult, a u sljedećem zeru vojske, katapulte na rezidenciju i administratore. ;)

Ako nađem još koju ovaku stvar koja nije (ili bar ju pretragom ne mogu pronaći) nikada postana na forum s detaljima čemu služi nego je tu i tamo samo spomenuta, napisat ću.

Delphinidae
20.04.08, 17:03
Ima i brzi nacin bez da stisnes CTRL + TAB, ako saljes recimo 5 i vise napada, svaki taj CTRL + TAB koji stisnes napadi odlaze preko sekunde, čak i dvi, a to niko nezeli :)

Argonath
20.04.08, 17:05
ma ako je i dvije sekunde dobro je...

Extremist
20.04.08, 17:17
Ima i brzi nacin bez da stisnes CTRL + TAB, ako saljes recimo 5 i vise napada, svaki taj CTRL + TAB koji stisnes napadi odlaze preko sekunde, čak i dvi, a to niko nezeli :)

Zapravo ja tako uredno pošaljem 3 komada u istoj sek. bez problema. Već 4 nisam nikad uspio, ali da mi treba... Pa i ne treba.

morernil
20.04.08, 17:21
Ima i brzi nacin bez da stisnes CTRL + TAB, ako saljes recimo 5 i vise napada, svaki taj CTRL + TAB koji stisnes napadi odlaze preko sekunde, čak i dvi, a to niko nezeli :)

Pa podjeli s nama taj brži način ako nije problem?

Lord S.
20.04.08, 17:33
Pa podjeli s nama taj brži način ako nije problem?

Rekao je vec

Argonath
20.04.08, 17:39
Rekao je vec

ma di? daj citiraj...

nobody
21.04.08, 00:50
ja znam jednu fintu za nove tabove... samo se ode na neki link i stisne se scroll i otvoren je novi tab

nod32
23.04.08, 21:02
CTRL+TAB služi za mijenjanje tabova(bar u mozilli)...

u svakom exploreru sluzi npr.. meni sluzi u operi... mozilli... internet exploreru... maxtonu.... netscapeu.. i drugim explorerima

paul
27.04.08, 12:23
kao sto ctrl+tab sluzi za mijenjanje tabova,isto to se moze raditi i na drugi nacin... stisnete desni klik i vrtite tockic na koji tab hocete... meni to radi na operi,neznam za ostale browsere... :)

zero
27.04.08, 14:04
N mozili moze Ctrl+T za otvaranje novog taba

Argonath
27.04.08, 14:06
a jbt, kakve koristi ima sad ovo paulovo ili zerovo kod slanja vise napada u istoj sekundi?

bumajpe
27.04.08, 14:34
E to sam tražio. Dakle kad želite poslati nekoliko napada istovremeno, samo namjestite u više tabova koja točno vojska gdje i kako, a onda sa CTRL+TAB i klikanjem pošaljete istovremeno nekoliko napada.
Npr. kod osvajanja naselja, poslat ćete dva napada odjednom, u prvom čistači, ovnovi i 1 katapult, a u sljedećem zeru vojske, katapulte na rezidenciju i administratore. ;)

Ako nađem još koju ovaku stvar koja nije (ili bar ju pretragom ne mogu pronaći) nikada postana na forum s detaljima čemu služi nego je tu i tamo samo spomenuta, napisat ću.

a to je ok,da se otvori više tabova ali da li je moguće a je jer sam vidio da se pošalje više napada u istu sec,ako netko zna neka nam objasni

Extremist
27.04.08, 14:39
Pa tko nije dosad isprobao, nije vam problem namjestiti svaki tab da recimo pošalje 1 vojnika na oazu ili neko vaše naselje i pokušati - imate ionako 90 sekundi za poništavanje tako upućenih napada, izviđanja ili pojačanja. ;)

nix-de
05.05.08, 14:12
malo je oftopic, ali da pitam, bolje tu nego da otvaram novu temu, a nakon odgovora neka extremist pobriše moj post ako treba.

da li je moguče poslati 5 napada u istoj sekundi?
Je li to kome uspjelo?

ulicar
05.05.08, 14:15
malo je oftopic, ali da pitam, bolje tu nego da otvaram novu temu, a nakon odgovora neka extremist pobriše moj post ako treba.

da li je moguče poslati 5 napada u istoj sekundi?
Je li to kome uspjelo?

mislim da sam baš čitao na ovom forumu da je nekome uspjelo čak 11.

Extremist
05.05.08, 14:26
Uz server lag na s1 meni je uspjelo jednom poslati 4 odjednom. Ali samo jednom.
Tri možeš bez problema ako ti veza nije loša, s tim da ako i ne uspiješ poslat, i ako ti je baš stalo da bude u istoj sekudni, vratiš vojsku pa pošalješ ponovo.
Više od toga... Ne znam. Ja ne mogu. 11? Taj je onda supermen.

nix-de
05.05.08, 14:30
ja imam screenshot napada u savezu gdje je jedan poslo 5 napada u istoj sekundi, pa zato pitam, jer mi je malo sumnjivo bilo dok nisam sad ovo pročito. Za 3 napada znam da se može bez problema poslati.

WW-p
05.05.08, 14:33
ja imam screenshot napada u savezu gdje je jedan poslo 5 napada u istoj sekundi, pa zato pitam, jer mi je malo sumnjivo bilo dok nisam sad ovo pročito. Za 3 napada znam da se može bez problema poslati.

možda iz različitih sela?

nix-de
05.05.08, 14:37
možda iz različitih sela?

Nije. Ajd dosta sad o ovome, vratimo se sad na temu koju je započeo extremist.

Extremist
05.05.08, 14:41
Sve sumnjive stvari prijavi MH-u.

A onda taj koji je prijavljen može MH-u dokazati da je superman - aktivira recimo HyperCam (http://www.hyperionics.com/hc/) ili slični util za snimanje "filmića", snimi kako šalje puno tih napada u istoj sekundi i to uploada na youtube.
Ali 11 napada iz istog sela na istu metu u istoj sekundi? Ma nema šanse. Ne vjerujem.