PDA

View Full Version : Ne prikazuje raspoložive trgovce - hr3



Zwerko
12.05.13, 12:03
Na trznici mi prikazuje stalno da imam 0/x trgovaca, u svim selima( 2 zasad). Nikad neznam koliko jos trgovaca imam na raspolaganju....

Horall
13.05.13, 14:49
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?56007-Greska-sa-trgovcima&p=989878&viewfull=1#post989878

Zwerko
17.05.13, 23:09
uz gresku s trgovcima igra nekako"jede" rese, kad poklikam sve rese koje hocu poslati kaze da nema dovoljno resa, to nema veze sa stanjem skladista. A upravo mi se desilo da sam slao 1500 i ostalo je jos 413 ali nakon klika (posalji) ustvari je ostalo samo 13 !!! Necu propasti, ali pocet cu ratiti SS prije, za vrijeme i poslje slanja tim "sumnjivim i nevidljivim " trgovcima

INNA
12.06.13, 23:47
Garant su korumpirani, mito i korupcija vlada druze :D

INNA
14.06.13, 09:24
to ti se događa vjerojatno, zbog toga što ti netko vršlja po nalogu, ili ugasi skriptu pa probaj ;)

filipos998
10.07.13, 18:37
Ugasi scriptu hahah ;)

gamacid
19.07.13, 01:10
tuzi ih bajicu