PDA

View Full Version : Izvidnica-kako je koristiti?



Phive
15.09.07, 02:24
Napokon sam napravio izvidnicu (Equites Legati) al neznam kako da ju koristim?
Da samo kliknem "napad" na neku metu koju zelim izviditi ili postoji neki drugi nacin?

Deviant
15.09.07, 03:01
Napokon sam napravio izvidnicu (Equites Legati) al neznam kako da ju koristim?
Da samo kliknem "napad" na neku metu koju zelim izviditi ili postoji neki drugi nacin?

nije vazno sto odaberes, napad ili pljacku, jer ti se tek nakon toga pojave dvije opcije za izvidanje:
- Izvidi resurse i vojsku, ili
- Izvidi obranu-utvrdu i vojsku

Marvex
15.09.07, 14:05
I ja imam pitanje, imam problema s tim legatima, kao da ne vide resurse!°°!

ostacro
15.09.07, 14:50
onda si vjerojatno stisnuo napad:izvidi obranu i vojsku,a ne napad:izvidi resurse i vojsku.

Valnjes
15.09.07, 16:12
onda si vjerojatno stisnuo napad:izvidi obranu i vojsku,a ne napad:izvidi resurse i vojsku.

Dali je potrebno imati izvidnike za uspješan napad? NPR - ja napadan i farmam, a nemam ni jednog izvidnika...

Deviant
15.09.07, 17:03
Dali je potrebno imati izvidnike za uspješan napad?

nije ih potrebno imati za uspjesan napad

Black Revenger
15.09.07, 17:11
Dali je potrebno imati izvidnike za uspješan napad? NPR - ja napadan i farmam, a nemam ni jednog izvidnika...
e sad ovisi kaj podrazumvijevas pod pojmom "uspjesan napad".
po meni bi neuspjesno bilo da prije napada ne spijuniras pa se zabijes u neciju obranu :D