PDA

View Full Version : kako napraviti neke zgrade?



ana14
15.09.07, 19:12
sada pogledala sam vecinu tema i nisam mogla naci ovo ali vjerojatno i nema .... tek sam pocetnik pa nis neznam igrati...:(

kako napraviti vojarnu ??
kako postavljati zamke ?
kako napraviti zgradu sklonista?

iva
15.09.07, 19:36
za izgradit vojarnu i zamke trebaš ispunit određene preduvjete, to ti piše u travian faq pod ikonon zgrade, a za skrovište ti netriba ništa osin malo drva, gline, željeza i hrane, samo klikneš na jedan prazni krug u selu i napraviš skladište...

Ludonja
15.09.07, 20:01
kad si u igri-na lijevo ti piše "upute"..
...biraš :


Jedinice
Rimljani
Teutonci
Gali

Građevine
Resursi
Vojska
Infrastuktura

Travian FAQ
Ova pomoć unutar igre pokazuje samo jednostavne informacije. Više informacija dostupno je
u uputama.


..samo klikneš na ono što te zanima...i samo pratiš upute.....

Elleipsis
15.09.07, 20:56
mozda ovaj link pomogne http://help.travian.com/index.php?type=start&mod=100&s=100
http://help.travian.com.hr/?from=com

ana14
16.09.07, 11:07
kada bi znala eng bilbi super a za skladiste ka netreba nist samo resursa ja kliknem an neko polje i nemogu nijednu zgradu napraviti jer su sve vec napravljene osim onh koje teaju posebne uvjete... od zgrada imam skladiste, veleposlanstvo, i žitnice i nijednu drugu vise nemogu da napravim...

geniux
16.09.07, 12:37
kada bi znala eng bilbi super ...
.
po temom addons imas skidanje pack-ova iliti paketa gdje je sve prevedeno, slijedi upute i neces vise imati probema s engleskim