PDA

View Full Version : Kako cu napravit savez i koje uvjete trebam imati?



meteje
23.07.07, 20:02
kako se napravi savez molim objeasnjenje jer ne vidim nigdje opciju???

Dodo
23.07.07, 20:24
Napravi Veleposlanstvo na level 3

Enmessara
02.12.07, 12:35
Neznam noob sam trazim okolo po forumu kako napraviti svoj savez i nikako,moze odgovor hvala.Siguran sam da ce netko od profesionalaca pomoci.!!HEHE

WW-p
02.12.07, 12:40
izgradiš veleposlanstvo na lvl 3 i onda češ u veleposlanstvu dobit opciju da napraviš svoj savez..

lisjak
06.01.08, 12:45
Zanima me kako ja kao osnivač saveza nekome mogu prenesti svoje ovlasti?
Npr. osnujem savez te imenujem čuvara no on nema opcije za pozivanje nekoga u savez niti za bilo što drugo...
Mene nema neko vrijeme ili mi se nešto desi ili ne mogu više igrati travian pa kako da prenesem ovlasti na nekoga člana iz saveza da se on ne bi raspao?

hzg
06.01.08, 20:41
Odes na Savez->Opcije->Dodijeli polozaj i oznacis sve one kucice i spremis, sada taj igrac moze sve kao i osnivac saveza...

como7
26.01.08, 12:42
Zanima me kako mogu osnovati savez i dali ga uopće mogu osnovati.

Hvala unaprijed!:naseljenik:

yasha
26.01.08, 12:46
Sagradi veleposlanstvo level 3.

take easy
07.05.08, 22:42
Kako cu napravit novi savez i koje uvjete trebam imat kako bi ga mogao kreirat

paul
07.05.08, 22:43
uvjet je veleposlanstvo na lvl3...
svakim levelom vise ti se otvara mjesto za jos 3 clana u savezu... veleposlanstvo mos dignit na max. lvl20,dakle 20X3=60... ;)

Bruno1206
07.05.08, 22:44
moras imat veleposlanstvo 3 level i onda mozes osnovat savez, i za svaki level vise savez moze primiti 3 igraca vise!!!!!!!

Dr_Evil
07.05.08, 23:08
moras imat veleposlanstvo 3 level i onda mozes osnovat savez, i za svaki level vise savez moze primiti 3 igraca vise!!!!!!!


uvjet je veleposlanstvo na lvl3...
svakim levelom vise ti se otvara mjesto za jos 3 clana u savezu... veleposlanstvo mos dignit na max. lvl20,dakle 20X3=60... ;)


Kako cu napravit novi savez i koje uvjete trebam imat kako bi ga mogao kreirat

ili je spamer ili sam ja postao dok je on pisao... ;)
Baš sam napiso zakaj je to i on napiso al sam onda vidio vrijeme.Može se dogoditi ako malo dulje piše.

qertz
07.05.08, 23:18
I meni se je dogodilo jednom.

juky000
21.05.08, 10:22
kako napraviti savez može li mi netko pomc
napravio sam veleposlanstvo ali nece...

Dr_Evil
21.05.08, 10:24
moraš imat vel. lvl. 3
Kad to imaš,stisneš na vel. i tamo ti sve piše.

paul
21.05.08, 10:25
veleposranstvo na lvl3.
svakim levelom veleposlanstva ti se otvara nova 3 mjesta za clanove. ;)

qertz
21.05.08, 11:53
Moraš imati veleposlansto na 3. razini.
Odeš na veleposlanstvo i vidjet ćeš gdje treba stitsnut. Odabereš ime saveza...
Za svaku razinu veleposlansta možeš imati 3 člana više. Čim ti je na 3.lv. možeš imati 9 članova.

Dok odeš u savez pri vrhu će ti pisati pregled, forum, chat, opcije...
Odi pod opcije i tamo možeš pozivati druge članove u savez. Možeš napove i savezništva sklapati...

To bi ti bilo to za početak. Kasnije ćeš i sam skužiti neke stvari

nobody
21.05.08, 17:36
ili jednostavno odes na faq i postedis nas ovakvih pitanja
http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&gid=18
ili
http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=504

lavandin
28.05.08, 12:25
možda je i ovo već bilo, al može li mi itko reći

hvala:close:
Na ovo pitanje imas odgovor u FAQ-u...ali ako si pocetnik nek ti bude.Savez napravis tako da izgradis veleposlanstvo na 3.svaka razina veleposlanstva ti povecava kapacitet saveza.sa veleposlanstvom na 10 mozes primiti 30 clanova i tako dalje.3 igraca po svakoj razini!!!!!!!!!! nadam se da sam ti objasnio!!!!!

The Bad&Mad
20.06.08, 19:33
Može li mi itko reć kako da napravim savez? Can anyone say me how to make a guild?

qertz
20.06.08, 19:35
Moraš imati veleposlanstvo na 3. razini. Onda odi u veleposlanstvo i dolje će biti opcija da osnuješ savez.

Mogao si to naći koristeći pretragu.

neznam ime
20.06.08, 19:35
Sagradi Veleposlanstvo Na 3 I Tamo Če Ti Pisat Ime Saveza I Tag

Vinkos
20.06.08, 19:35
Veleposlanstvo razina 3 i koristi pretragu ubuduće. Lock da se ne spama.

male
08.08.08, 16:33
oprostite što ovo pitam znam da je glupo pitanje ali zaboravio sam kako se radi savez može li mi iko objasniti kako napraviti vlastiti savez

varatinho
08.08.08, 16:35
moraš imati veleposlanstvo na raz 3 i onda odeš na veleposlanstvo i ispuniš

Shapashnik
08.08.08, 16:37
trebas imat veleposlanstvo na razini 3 i kad imas svoj savez svakom razinom veleposlanstva povecavas mjesto u svom savezu za jos 3 igraca znaci na razini 20 mozes max imat 20 clanova Kuzis???

ja i varatinho smo pisali u isto veijeme

pitarovfo
08.08.08, 16:38
trebas imat veleposlanstvo na razini 3 i kad imas svoj savez svakom razinom veleposlanstva povecavas mjesto u svom savezu za jos 3 igraca znaci na razini 20 mozes max imat 20 clanova Kuzis???

ja i varatinho smo pisali u isto veijeme

na razini 20 se može imat 60 a ne 20 članova:narf:

hajdukovac_kc
08.08.08, 16:39
ne nego na 20 razini veleposlanstva mozes imati max 60 clanova!!!:lol2:

taraba
28.08.08, 21:49
kako osnovati savez? hvala:

paul
28.08.08, 21:50
kako osnovati savez? hvala:
izgradis veleposlanstvo na lvl3 i onda u njemu napravis savez

Axe Effect
28.08.08, 21:50
evo pogledaj:
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=5424

wild angel
28.08.08, 21:51
koristi pretragu,veleposlanstvo digneš na razinu 3 i onda uđeš u njega kada ti je na 3 i skračeno ime saveza napišeš i potpuno ime i piše osnuj savez i klikneš na to i eto ti,imaš ga

taraba
28.08.08, 22:03
hvala tek sam počeo kakva su iskustva jel bolj se prikloniti nekom ili praviti svoj

paul
28.08.08, 22:04
hvala tek sam počeo kakva su iskustva jel bolj se prikloniti nekom ili praviti svoj
pa bolje ti je uci u neki drugi savez,nego praviti svoj...

tiho
28.08.08, 22:44
svoj ti je bolje praviti, ako imaš minimalno 200 populacije i ako imaš još minimalno 2-3 igrača relativno jakih koji bi unišli u savez odmah čim ga napraviš....

ja sam napravio savez sa 78 populacije i pozvao 2 susjednih igrača savez mi je bio 400 i još neki na početku, sada je 130 i broji 15 članova i širimo se...

Yoji Biomehanika
28.08.08, 22:48
Kliknes na gumb" napravi savez" i wolllaa :D