PDA

View Full Version : Dva sela s istim imenom



sbucek
20.09.07, 17:52
Zanima me kako to da može postojati dva sela s istim imenon, ja pošaljem vojsku na jedno selo oni odu na drugo:confused:

hzg
20.09.07, 18:16
Mogu postojati dva sela s istim imenom, ali nemaju iste koordinate, i meni se bilo u pocetku dogodilo da sam poslao vojsku na puno jace igrace, ali posaljes im IGM i objasnis.

Kada saljes napad provjeri koordinate naselja!

Valnjes
20.09.07, 22:08
Ja znam nekog tko ima 5 gradova,i svi se zovu isto! ;)

Deviant
20.09.07, 22:18
Zanima me kako to da može postojati dva sela s istim imenon, ja pošaljem vojsku na jedno selo oni odu na drugo:confused:

bas sam se pitala zasto bi netko nazvao naselja istim imenom
i jedino sto mi je padalo na pamet je to kako bi zbunio neprijatelje
ali sam onda pomislila i to... zar je netko toliko smotan da stvarno nasjedne na to?
i bome... :D

hzg
20.09.07, 22:46
bas sam se pitala zasto bi netko nazvao naselja istim imenom
i jedino sto mi je padalo na pamet je to kako bi zbunio neprijatelje
ali sam onda pomislila i to... zar je netko toliko smotan da stvarno nasjedne na to?
i bome... :D

E da ali se meni dva puta dogodilo da su dva razlicita igraca imala isto ime grada, jedan mi je bio farma jedno vrijeme cca.100 popa, a drugi je bio igrac sa 400 i nesto pop-a.

Tak da se moze i to dogoditi.

A ppuno igraca sva svoja naselja naziva isto! Mislim da su to pokupili sa stranih servera, jer tamo se to cesto radi!

Deviant
21.09.07, 00:13
tvoju situaciju razumijem hzg :)
samo me zanima da li je kod sbuceka rijec o jednom ili dva igraca? :rolleyes:

Marvex
21.09.07, 10:49
Ma koliko znam, nije bitno.Bitno je kada je igrac jaci od tebe.
Meni se to nije dogodilo ali mi se sviđa ideja u igri da mozes imati ime naseja kao netko drtugi;)

Ludonja
22.09.07, 05:03
svakome selu dodaje se nastavak "naselje"
taj se nastavak može makniti u profilu!
-možda je falinga u tome,,,,
..i meni su se događalle slične stvari..
,,ali onda gledaš po koordinatima i ne možeš falit!!! :cool: