PDA

View Full Version : Može li se izgradit pekara u naselju koje nije glavni grad?



Extremist
14.10.07, 13:26
Pošto još nemam novo naselje moram pitat, sve sam pretražio, ali odgovora nema.

U novom naselju - koje NIJE GLAVNI GRAD NITI ĆE BIT IKAD I JA NEĆU DA BUDE I NE ŽELIM ODGOVOR O GLAVNOM GRADU - mogu napravit level 10 žitnice, jel' tako? A njen je kapacitet 11 800 hrane.

A mlin za level 5 traži 13 015 hrane. Dakle 2 tauzenke hrane više traži od max. žitnice.
A za pekaru treba mlin level 5.

Pa pitam. Može li se i kako izgradit pekara u naselju koje nije glavni grad (nemojte mi samo pričat o Natarima)?

Deviant
14.10.07, 13:42
zitnica je isto sto i skladiste. oboje idu do razine 20.

Extremist
14.10.07, 13:53
Sad mi tek nije ništa jasno. Pa koje zgrade ne mogu ići na level 20 osim ako nisu u glavnom gradu?

Jimi Hendrix
14.10.07, 14:08
Sad mi tek nije ništa jasno. Pa koje zgrade ne mogu ići na level 20 osim ako nisu u glavnom gradu?

sve zgrade mogu do maksimuma u bilo kojem selu. polja ne možeš dzat na više od 10, ako nije glavno selo.

Extremist
14.10.07, 14:22
Pa sad mi jer potpuno poremećena koncepcija. Cijelo vrijeme tražim zgodno mjesto za glavni grad jer cijelo vrijeme mislim kako ne mogu imat trebuše (to su neke tete trebe valjda, pa kad podignu haljinu padne cijela zgrada, jelda? :D) nigdje osim u glavnom gradu.
Ali ako ništa bar sam sad s tim načisto. Pod polja misliš na mine pretpostavljam.

Deviant
14.10.07, 15:24
u obicnom naselju polja resursa idu samo do 10 lvl.
u glavnom gradu mogu ici preko 10 lvl.
polja resursa (drvo, glina, zeljezo i hrana) nemaju nikakve veze sa zgradama u sredistu naselja.
te zgrade u sredistu naselja, bez obzira radilo se o glavnom gradu ili ne, uglavnom idu do 20 lvl - osim tih pekara, ciglana i slicno koje idu do 5 lvl.

Extremist
14.10.07, 15:27
Sve je jasno. Na nesreću pošto svi pišu samo "polja" - a meni su polja sva prazna polja, onda sam krivo razumio - dakle polja resursa i polja za zgrade očito nisu ista "polja".

Cheops
14.10.07, 17:37
a što se dešava kada digneš u glavnom gradu polja resursa preko 10 i onda odlučiš drugi grad uzeti za glavni?

jel ostaju polja na istim lvl-ima il se spuštju na 10, budući da to više nije glavni grad?

hzg
14.10.07, 18:11
ruse se ne lvl10

Valnjes
14.10.07, 18:30
ruse se ne lvl10

Loše.... :(

A dali se dobija nešto kao bonus? Bar 5% utrošenih resurasa ili nekaj drugo?

hzg
14.10.07, 18:35
nista ne dobijes, zato ni ne gradis u prvom naselju ak znas da ti nece biti glavno!!