Citat od
Blue007
Dodjem s mora i imam sto vidjeti, ekipica se zabavlja :)
Pretpostavljam da bi bilo pametnije da sam izignorirao ovaj topic i pustio svekoliko pucanstvo da se nasladjuje, ali obzirom da to nije u mojoj prirodi, budem i ja par recenica napisao.
Dakle ne vidim uopce razloga da se doticni hoff mistificira, da se zbrajaju stete napadaca i branitelja pa se utvrdjuje tko je bolje, a tko losije prosao. Isto tako, nema potrebe traziti nekakve izlike i opravdanja za ostavljanje offa u selu.
Cinjenice su jasne, napadac je obavio svoj posao posteno, a mi smo malo zaspali ( doslovno ) i nepotrebno izgubili veci dio vojske. Dakle, kao sto su vec neki spomenuli, uvijek bih prihvatio sudbinu napadaca u ovom slucaju, braniteljevu bas i ne. Razlog je jednostavan, napadac je napravio sve kako treba i izvukao je maksimum iz date situacije ( da li se taj off mogao upotrijebiti bolje, svrsishodnije, nije uopce bitno, poslije slanja nema kajanja ), docim smo mi kao branitelji mogli puno bolje proci, ali eto, nismo. :)
Vidim ovdje puno "pametnih" komentara tipa "off se nikad ne ostavlja u selu", "meni se to nikad nije dogodilo" i tako dalje. Ma bravo :) . Pa naravno da se ne ostavlja u selu i da to nije bila namjera niti u ovom slucaju, ali isto tako treba znati sve detalje kako bi se moglo ispravno komentirati situacija. Off se nije povukao u svoje selo jer je i to selo bilo pod napadima, uz poveci minus, te je namjera bila ustajanje neposredno prije napada i povlacenje offa sto je kasnije moguce, kako bi se taj poveci minus drzao pod kontrolom do jutra. Nazalost, uslijed visednevnih napada i nocnih bdijenja nakupilo se umora te smo prespavali napad za par minuta. Zato je off jos uvijek bio u selu i zato je doslo do ovog, u svakom slucaju lijepog hoffa. Nista strasno ni tragicno, dogadja se. Nakon napada smo prebacili art ( dakle u tih nesto manje od sat vremena u 4 ujutro ) i na tome svaka cast mojoj dualki koja je imala sve spremno i za ovakav scenarij.
Jos moram prokomentirati jednu budalastinu koja se provlaci kroz neke postove, a to je taj famozni push naseg acca. BO je bio u tri navrata kod nas u proteklih par mjeseci i u ta tri navrata se acc pushao, kao sto se pusha i svatko drugi tko ima BO. Istina, kod nas je bio dakle tri puta ( nismo jedini u savezu, a ni sire ), docim je kod vecine bio jednom ili dva puta, ali je to itekako opravdano kroz broj killova i rusenja koji su koristili kome drugome nego savezu. Na kraju krajeva, izmedju ostalog, jedan od nasih off-ova je posteno"pao" kako bi savezu priskrbio jos jedan art BO od protivnika. Zasto je on izgubljen, to je vec neka druga prica. Takodjer, svi vi koji lajete o pushanju i velikim travian nepravdama pokusajte 8 mjeseci bez prestanka pljackati, ubijati, braniti i graditi i u svemu tome biti pri vrhu, pa cu mozda i uzeti vase komentare u obzir. :)
Nakon ovog gubitka offa se mirne duse mozemo okrenuti deffu, pa cemo valjda ubuduce i uspjesnije braniti svoje gradove :)
lp