Ti mi zvucis ko ovi nasi kaj o partizanima i ustasama :D
Bilo,proslo ajmo dalje dans je PC opet ostal bez jednog GG
p.s. na fejkanje se šalje 20!! jedinica,a ne jedna bolje to nauči ekipu iz winga nek kaj tu piskaraš o prošlosti :)
Printable View
Ti mi zvucis ko ovi nasi kaj o partizanima i ustasama :D
Bilo,proslo ajmo dalje dans je PC opet ostal bez jednog GG
p.s. na fejkanje se šalje 20!! jedinica,a ne jedna bolje to nauči ekipu iz winga nek kaj tu piskaraš o prošlosti :)
neka neka ko god navija za Hajduk ima moju podrsku :paladinko:
Meni sve ovo jasno al kako vas slovenci nije sramota napadat mene i tripera to vam krajnji domet pored ona 3 offa koja ste poslali majke ti koja ste vi sramota.Al dok idu slovenci ide odma i nav čudo jedno.Al ima ona dok je zadnjeg sela slovencima se nedam.pardon poslali ste još jedan,ovaj server imate opaku sreču da pogodite stvari koje prođu kroz ušicu igle ipak ga je šteta.
http://travian-reports.net/hr/report...58,4123512efad
opet seruckaš.
NAV je do danas bio na oporavku. Ovih dana smo mislili ostaviti Vas na miru, ali tvoje seruckanje svaki dan, je poziv da Vas pobrišemo.
Usput ti i 3per niste savez. Sve se vrti oko tebe. Najvažnija osoba na serveru. S1 nije za vas bez ozbiljnog savezništva, jer ste nevjerovatno loši. Aj sad fiju i ostavi odrasle da razgovaraju
hahaha a nekad si me molio da mi budeš dual ili siter svejedeno.Ti budeš razgovaral u ime nava?hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odi spavat azri očito ti nije dobro.A savezništvo treba tu si isto specijalac,ti možeš dogovorit savez pa neznam ajd probaj.I sad bi me uništio jel azri a zašto,kako si kontaktirao istru tvoji da to učini jel mi na sat udaljenosti,da sam mlad ko nekad,jebal bi ježa a bude i sada.
dva tjedna nismo ni jedan napad na vas poslali, jer nam je bilo žao sa vama pod pobrisati.
Al ti svaki dan provociraš, na osobito glupi način.
Pa eto ti sad, pobrisat ćemo pod sa vama jednom zauvjek.
Ne brini, ti i ona gebis gerijatrija iz veselo, ostajete za kraj. Onak iz gušta.....
aj sad teraj od NAV što dalje