Uvjek bio pixel i kmet ali na pobjednickoj strani :P
S time se posebno ponosim
Printable View
bili smo uvjereni i niste nam mogli nista,nijednog trenutka nam se nije tresla stolica :D
sam sebi uskaces u usta bili smo sigurni tisucu posto da nam nemozete nista pa posli toga smo se tresli :D
takav plan je bija od pocetka ne napadat nas pa je tesko bilo prominit sklop ;)
a svak oteze jos jedan dan da napravi 1k pjesaka u offu vise ne racunajuc da mi za to vrime 100k deffa vise radimo najmanje :D
nije vasa greska nego nase planiranje...ocekivali smo napade na offere a da ne bi razvlacili deff,cim smo primjetili napade na njih poslani su da sidaju prije nego dodju vasi offovi na mete ;)
mislim da vam je puuno stalo da dobijete server inace se ne bi mucili oni offeri da naprave onakve offove
ako vam nije stalo onda ste ih bezveze maltretirali
Ti ofovi su bili kuci i spremni za slanje, tako da... Kad mi krenemo vec je kasno i nestignete ih pokenit da su bili na garazi ko i inace.
Da nisu bili kuci, kada se kretalo nebi imali izbora nego ih branit. Mislim da se poklopilo lose za nas i to je to. Mogli jeste ocekivat, al da niste bili sigurni da krecemo ofer bi hranio 2 tjedna minus po pola milje kuci, u cekanju. A hranio je tamn kolko treba, 2 dana.
Rekao bi vise da je predvidivost onog ko je slago nasu akciju u pitanju, malo vise nego sreca, tako da ko sto rekoh to je jedina greska. I fetis na rihtanje napada u 10.
čujem da je danas neka cuga i da su svi pozvani i zahvaljujem na pozivu ali nemogu da dođem ali zato za ekipu koja bude došla neka joj bude ovako na odlasku,jedna prigodna: https://www.youtube.com/watch?v=Pwsi80RC1hs uživajte i lijepo se provedite.....
još nije gotovo
Jel lovi netko miska ko najboljeg napadaca? Ja rado napravim izvidnike i stavim ih u oazu za onog ko se odluci na taj pothvat