Nova tema.. smirite sa spamanjem.. ako ovako nastavite jednostavno ćemo je zatvorit za prva tri tjedna..
Printable View
Nova tema.. smirite sa spamanjem.. ako ovako nastavite jednostavno ćemo je zatvorit za prva tri tjedna..
Napad na SPARTA
hehe ajmo to pokosit pa da je mir :D,ostalima su ja*a otpala ili?
btw kak je ona akcija jučer prošla? :D
uh, kako sam i bio reko, na -/- možeš mirno sim citat :o
A recimo. Jedan me napo, izgubio 6 gorštaka, pa se valjda razljutio pa stalno ponovo i ponovo napada.
Jao...proklet bio alkohol :D
Nisam bio jucer sposoban poslat FS pa mi odeeee dosta klubica :D
Naslov: [1] Klubići :) napada T1C T4C
poslano: na 28.08.09 u 16:05:27 sati
i evo ga opet je pun :D
nama ide solidno,par falangica,farmamo 2 lika,ostale se još ne usudim,malo ćemo pričekat dok se ne razvijemo,jedino nam je hrana u ku***,svega drugog na bacanje,pa nam se malo koči razvoj...jedini je problem što nas Bojna ne želi primit jer ima stare članove na čekanju -.-
kod mene je sve u redu samo mi ide jedan napad
a nemam više gorkia za obrane :(
samo trebam brzo deffera naci
Aha. Mislio sam da je king extra. A imate deffera?
ma samo klube prašim i briga me :)
sta ce ti vojarna na 5?
useless
fascinantne su te tvoje strategije...
nego da te pitam, na koju foru jos uvijek imas 0 off bodova...sta na tolike silne klubice koje si dosad napravio i 30-ak napada odjednom koje tu pokazujes da saljes i da jos nisi bar na jednog stakora uspio naletiti...
mene to totalno fascinira pa mi reci jel to isto povezano s logikom?
http://img216.imageshack.us/img216/3903/statsn.png
eh kakve susjede imam,nakon 11 sati sam i dobro prošo :),još malo mi fali,povjest se ponavlja :D
Ajde nemoj bit dosadan, sjedni za stolac, papaj kokice i nemoj tolko pisat po ovoj temi ;)
Diši malo.. mislim besmisleno je čitat te tvoje besmislice kad nakon max dva tjedna deletaš, i kakiš kak si bio dobar ta dva tjedna..Kladim se da za ovaj imaš novi plan, u 8 sela paralelno radit off, ma ti si car, tebi to neće bit problem..
Molim ovdje s napadima :)
http://forum.travian.com.hr/showthre...ewpost&t=37794
Lost, od tebe ne očekujem manje od 8, i farme na 20 s artefaktom..
Važno Važno - ja sam korumpirani pristrani mod koji vam briše postove, na mene se žalit šegiju, hvala..
ja imam sreče? ovaj sm*ad koji je prvi na listi je 10 polja dalje :(,ti to zoveš sreča?
Nisam pratio ništa, pa da pitam, koji od starih saveza s prošlog s1 dolaze na novi, i na koje koordinate? :D
Znam koji savez dolazi na +|+ i s kime neće imati savezništvo. :lol2:
kade vec govorite os savezima i koorde koji ce savez dobar doc na -/- ako znate ali da nije njubovski i -/+
Presporo navuko sam se na speed.... ovo ostalo me uspavljuje.......lol....:cool:
iza 2000. mjesta :D , moj savez je najbolji ;) , šmokljan :)
edit:
http://img86.imageshack.us/img86/1683/napad.png
ma ništ,idem ovo zabit i idem spat,neda mi se više igrat
koliko god ne volim losta
ocito zna odradit dobar pocetak servera sa teutima
nazalost, travian nie samo pocetno farmanje