Printable View
Citat: Citat od dado_zg Panika? Lol Zakaj? Pa ja sam pocascen kaj sam na popisu za fejkanje ;) Mi smo uvijek na popisu fejkanja, ništa bez nas.
Citat: Citat od dado_zg Panika? Lol Zakaj? Pa ja sam pocascen kaj sam na popisu za fejkanje ;) jes jes, kladim se da si digo paniku :D
kad ce nekakvi hofovi? :)
Citat: Citat od Mike Tyson jes jes, kladim se da si digo paniku :D u pravu si poslao sam 16 MM poruka za deff prema šefiki i u svim selima sam imao minus od 10K po satu koji je hranio cijeli savez LOL
nemate vi tolko deffa :cerek: :cerek:
Citat: Citat od knez_Borna nemate vi tolko deffa :cerek: :cerek: nama ne treba deff mi to riješimo off-om :)
Citat: Citat od toni2222 nama ne treba deff mi to riješimo off-om :) tak je,mi se branimo offom :D
onda vam lose ide ;)
Citat: Citat od knez_Borna onda vam lose ide ;) ma nebrini tek se zagrijavamo:opala:
Citat: Citat od dado_zg u pravu si poslao sam 16 MM poruka za deff prema šefiki i u svim selima sam imao minus od 10K po satu koji je hranio cijeli savez LOL i sad sjedis cijeli dan za kompom, trljas ruke i cekas da napad prodje heheheheh :D :D