šta će nam rat, ja osobno to ne volim, više volim uzgajat svinje i čistit svinjac u miru.
Printable View
šta će nam rat, ja osobno to ne volim, više volim uzgajat svinje i čistit svinjac u miru.
To nije nekakva novost za mene. 1.Bojna nikad nece biti jak protivnik, vec sam dozivio dosta pravih protivnika. eto, nije neka nova novost. to je samo kao oni maleni savezi objavljuju ratove svaki dan.
a uskoro je pauza a oni objavljuju rat? haha
P.S. ne prihvacamo OSOBNI RAT. to trebate shvatit.
e moj saka zulu nisam znao da se toliko bojis nas malih saveza hehe..smatrao sam da si ti velik zulu ratnik kad ono mali mis
Sada tek vidim koliko smo bili u pravu kada smo odbili rat sa 1.Bojnom :dance: ... i moram priznat da je naprosto nevjerovatna njihova opsjednutost nama :cerek:
Isto tako cudi me sto vec nisu pod HoF-s1 stavili svoje uspjehe prilikom napada na nas :lol2:
Make love not war :welcome:
ajme kako je moćan kakadu. UNISTEN SAM.... BUAAAAAAA!!!!
http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=44581790857
ko off uuuuuuuuuuuuuuuu:dance:
pa eto sad imate i WWW pa mozete fino svi zajedno na nas, al mislim da vam se gace tresu pa nazalost nista od toga.....
koja je ovo bijeda:lol2:
neznam ali covjece daj se pogledaj malo pa onda nesto takvo komentiraj (do sada sam se drzao na strani ali sada je preslo svaku mijeru)
zalosno, pa da si ti neki ratnik onda bi barem napadal, a ne da igras sim city. Neznam ljudi sta vi skupljate vojsku za koga.(nema napada , ako si teut onda se mora napadat )
glavno da se ima 11 naselja i da je pri vrhu koja zalost i bijeda.....