Mislio sam da se neču javljati ali pošto vidim da tu ima svakakvih pljuvanja i nagađanja osječam potrebu da i ja svoje napišem.
Poraženi smo i to priznajemo, porazili su nas brojni wingovi od THE i RF saveza, ništa drugo.
Zadnjig 7 tjedana smo među prva 3 deferska saveza, a tu je bilo i medalja za ofere.
Moram naglasiti da nam je pomoć u deffu bila samo kod Daria gdje je bio art i to je bilo 65% našeg deffa a s tim artom šta se dogodilo mi nismo krivi, mada mi je sad žao kaj se nije dario ugasio zajedno sa artom pa bi ovo pljuvanje po njemu bilo opravdano.
Acc -Dario- je predan 1 bojnoj i njihovo traljavo seljenje arta nije uspjelo.
Nas tridesetak u žujama je napravio itekako puno na ovom serveru a mogli smo i više, ja odlazim kao drugi ofer, sedmi defer i prvi heroj servera (59 lvl) a borili smo se protiv 10 organiziranih saveza.
Puno offova je palo na našim zidinama a to se vidi iz medalja.
U jako puno MM-a u the savezima sam bio spominjan i dugo im je trebalo da ulove moj osrednji off.
Svaka čast žujama koji su se borili do zadnjeg časa , nevidim smisao igre ovih koji su prešli našim dosadašnjim protivnicima (nemislim neprijateljima).
Jačina The koalicije je samo u brojnosti, njihove akcije smo skužili uvjek na vrijeme ali deffa se nije moglo tolko naštancati u ovako malom savezu.
Pozdrav svima i možda se nađemo na nekom drugom serveru...
LP Keyo