viš zanimljivo,a gdje?ko? na koga? hm....
edit
uh pa IBZ ostao bez arta,a LZN izgubio čitavih 100 sjekira u toj borbi :P:P:P
Printable View
u ratu ste od pocetka servera na --koordinatama sa svima, i sad kad ste zaratili i sa the ispada da su svi s --koordinata u dogovoru s the... pa sta ste ocekivali?? i sad odjednom vam nije pravo sto zajedno ratujemo protiv vas, pa normalno da se necemo napadati medjusobno ako imamo istog neprijatelja... i napominjem da nismo u dogovoru, nego to je normalno i logicno...
ako netko nezna govorim o the, rf i feniksima..
neke izjave ovdje su presmijesne... :lol:
Pa i neka su svi sa the,inace bi bilo dosadno i sim city.posto mi je ovo zadnji server,moram priznati da sam se dobro zabavio sa dostojnim i casnim protivnicima,mrgud,tapir...da sad nenabrajam.sve u svemu kao sto to vecinom biva,dolaze nekakvi novi toboze iskusni sa svojim nerazumljivim idejama zbog kojih su ovi sto nesto vrijede i znaju vec odavno ugasili acc ili ce ga ugasit :)
jedina mi je zelja takve stavit na jednu hrpu i provjerit to njihovo silno znanje.
Previse je servera kod nas u RH,svega se tu nakotilo...
tapir,mrgud i ti svi koji su presli u the presli su u nastanku feniksa jer im se nije ocito svidjala ideja, da nas je pun klinac , ali moram ti reci da je vise od 50% njubova koji nemaju pojma o igri i moras im sve crtati, a sto se tice feniksa mog u kojem sam, mi ama bas nikakve veze nemamo s the/rf, ustvari mi i jesmo u saveznistvu posto se ne napadamo i imamo istog neprijatelja, ali komunikacije tu nema, niti koordiniranih napada niti nista... tako da nemoj pricati...
i da, mi nikog, ama bas nikog nismo zvali u pomoc... i neznam cemu dizati ovakve tenzije... vi ste povukli objavu rata i zaratili s the, a mi nikakvu ulogu u tome nismo imali...
Opaaa pa nisam znala da je ponovo postalo tako aktivno i zanimljivo na ovoj chat temi.
PUstite ljude da postaju i da se "svadjaju" pa to daje car ovoj igri, a niste se bas pokazali kao "ekipa" koja kaznjava one koji varaju, pa nema potrebe da provodite "zakon" na forumu, provodite ga u igri.
:gamer s mišem:
WWW je bio i ostao jedna velika 0. Igraci koji igraju i koji su ga osnovali niti imaju kredibiliteta, niti pozitivnih karakternih osobina - pa kako onda moze i savez igrati "posteno", vjerojatno taj izraz u njihovim rijecnicima i vokabularu ne postoji.
Interesira me jedan detalj - gdje su HOF-ovi od rata WWW saveza sa THE savezima - vidim da pisu da su u ratu - a vidim i da nema HOF-ova. Nestalo tinte, papira - rusi se veza. :blink:
No ajmo ispocetka - SEXYZOO je ratovao i ratuje sa -/- kvadrantom (da nije tako zanimljiv nebi se na njega nikad logirali). No poznavajuci vecinu igraca u FENKIS savezu (ex DP), i ako se sjetimo malo ex S1 (samo jednom ga spominjem), onda imamo sljedece:
- tajne napove
- tajna saveznistva
- ergo WWW :D
Nebi se cudila da su od pocetka FENKIS i WWW savezi u dogovoru (jer to im nije strano), naime tako igraju. :patkica:
Billy - prvo se vrati na osnove pa prouci malo igru, mozda i vidis da se selo od aktivnog igraca ne uzima sa jednim senatorom. :patkica:
Osobno nemam nista protiv megakoalicija - kad su napisane, potvrdjene i kad opravdavaju taj naziv, a sve ono sto se radi u tajnosti - prljava igra politike.
I naravno da je lako igrati kad imas podrsku pola server (tajno), to ste naucili jos sa prijasnjeg servera :D, no mene osobno politika me nikad nije pratila u zivotu.
Na kraju se ova igra - koja je bila fantasticna i koja je okupila ogroman broj dobrih igraca, postala ruglo.
Mislim da je ovo definitivno zadnji server na kojem cu se pojaviti i ne samo ja, vecina dobrih, odlicnih i nadasve postenih igraca se vise ne moze boriti sa vjetrenjacama.
Admini ili tko vec, multihunteri "sefovi" dopustaju sranja i toleriraju prevare - nema vise postene igre, a ljudi na serveru, kao ljudi u Rvatskoj "politicari", muljaju, lazu, varaju i provlace se kroz iglene usice.
Nisam znala da je fizicki moguce slati 10 napada u sec - no ocigledno programeri koji prate skripte i unapredjuju svoje znanje na tom podrucju - znaju i mogu presresti svaku novu skritpu koja se pokaze. AHA :D Izgleda da je 90% multihuntera izvrsni poznavaoci php-a, i ostalih programskih jezika. :D
Bottom line - nema vise postene igre, nema vise onog dozivljaja da si poslao vise napada u sec (svojevremeno sam pisala da je NEMOGUCE slati vise od 7 u sec, pa ni u off modu rada - gdje POGOTOVO se ne moze nasteliti da svi, ali svi od tih 10 napada sjedaju unutar jedne sekunde - zasto - jer nemozes pratiti vrijeme koje se broji na serveru - ali ocigledno se to moze, jel mutlihunter to dozvoljavaju). :D
Ovdje se vise ne moze naci posten savez, korumpirana igra, kao i drzava - a igra je postala cisto ruglo i sprdacina.
Interesantno je da su svi veliki igraci koje sam ja upoznala i oni koji igraju od prvog davnog hrvatskog servera presli na strane servere - to nitko ne vidi kao problem, samo tako dalje, zatvarajte oci pred ociglednim... drugacije i ne mozete
da se osvrnem na ovo, uzeo sam selo zar ne :D
sto se tice megakoalicija, i ovoga svega sa pola servera, a mogu reci mozda da smo mi BPSW,feniks, the/rf i vise od pola servera... feniks u kojem sam ja i igraci u njemu mogu reci da su posteni, tj oni koji igraju i nesto vrijede, ja neznam u cemu je u stvari ovdje problem, htjeli ste ratovati i ratujete , F_ENIKS nema nikakve veze s the/rf, cak je netko ovdje spomenuo da smo i u tajnoj vezi sa SEXY ZOO, pa dajte molim vas vise, odlucite se :D
mislim da je glupo da se ovako prepiremo, umjesto da stavljamo hofove na forum i da to komentiramo s gustanjima a ne da se prepiremo tko je s kime i tko je kakav... ja prosli S1 nisam igrao i neznam nista o tome, ustvari travian ni nisam igrao prije ovoga servera, a i ovo nije tema o proslom s1 nego o sadasnjem...
10 napada u sec... zali se MH a ne ovdje na forumu, neznam tko je slao niti me zanima, ali svakako da nije fer play , ako mu je gust igrati na taj nacin neka igra,njegov problem, a mi svi znamo da to nije igrac... ja skidam kapu SEXY ZOO koji nas gazi od pocetka servera iako su brojcano 5x slabiji , nemam protiv nikog nista reci,ali me pomalo pocinju razocaravati s izjavama na forumu...
u svakom slucaju bolje ajmo organizirati party pa zvati :harmonikaš: i okrenuti prasca, ali ne sexy , nego se uvlaciti u bespotrebne svadje i uperivati prste jedni u druge...
uredu su podbadanja ili nasladjivanja i to daje dodatni car igri, ali ove stvari vi ste u tajnom saveznistvu s ovima i onima, nemate muda i niste igraci nego go... itd.. mislim da nema potrebe za tim...