ajme, pogledajte ovo prva dva dana 1.Bojna i WWW fejkali mene
Branitelj tjedna
? Shaka Zulu 2859
ROTFL
Printable View
ajme, pogledajte ovo prva dva dana 1.Bojna i WWW fejkali mene
Branitelj tjedna
? Shaka Zulu 2859
ROTFL
ja neznam sta ste se vi nabrijali na taj feniks toliko, i jos se hvalite time, vi stare lole sve igraci sa po par godina iskustva protiv 4-5 gold accounta i jos 400 igraca sa manje od 3k popa, ni slucajno da ja sad ponizavam feniks nego je jasno tu bilo od pocetka kako ce to zavrsit, iskustvo>broj igraca
tako da mi nije nimalo jasno da se hvalite time :lol:
edit: uzmi za primjer jelena, gg skatan za 2 dana gg na starom, tko je od feniksa to radio? nebih znao, vjerovatno niko
tako da to bahacenje nema uporista ni malo
evo noobovske vase greske.
1. zamolio me vodja sexy zoo da ne pisem o sexy zoo, isto oni ne pisu na forumu. a ti jos pises glupostima. nazalost, moram prekrsit obecanje zahvaljuci tebe. pocet cu napisat greske bolje receno noobovske greske.
2. nije najbolji savez sexy zoo, jer nece izrdzat do kraja servera. ima dosta 100 saveza poput njih vec proslo. dakle, krivi su 1. Bojna koja ne zna sutjeti(pokusao cijeli server sklopit pakt). hr serveri postaju amatereski serveri, vise nema oni legendarni igraci i savezi. pa vrlo je lagano napravit ozbiljan savez. ali konkurekcija? nema bas.
3. potpisao je s Bojnom, WWW, a kasnije prekinut s WWW. i dalje suraduju s WWW, i tu je http. nikad nisu sami, i tu je PiP. kako je rekao zinratra o the nesto brojnost i megakolackija.zapravo isto to kod sexy zoo. imaju srecu sto nema ozbiljneg saveza - -, a feniks i ostali savezi bi moga netko ozbiljan i puno trudit.
4. ne postujete nijedan rat, ni drugi kvadrant, vec ste objavili rat RF i THE a jos niste pocistitli kvadrant, palac dolje
5. sexy prase je imao srecu sto je trenutacno najbolji napadac, ali to ne racuna da li je stvarno trudio. pa on je u centru. tamo sredinom servera uvik se pokazuje najbolji napadaci. da je na 100 ili 150, vec bi odustao jer je predaleko. ako ce biti najbolji napadac, nek da pogledamo ko je najbolji cim zavrsi server a ne pricat kak je dobar on.
EDIT: kakve ovo ima veze???
7. nemate full deffera, nemate full diplomat, nemate full savez. padaju vama gg ko nevrijedni pixeli.
EDIT
@Forumasi
ako imate nesto kritike na neki savez, zadrzite kritike ili komplimente cim zavrsi server. bolje da ovaj forum koristit da znamo sto se dogadja u server1 a ne kritizirat nekog saveza.
Prica se da je bilo veoma vatreno jutro u IBZ...jedan igrac pao za 2000 popa,a ima jos toga ;)
Vatrena dobrodoslica novom clanu ibz-a hehe
ovako ja poznam domu i molim vas da mu se neismijavate sa pisanjem rađe mene izrugivajte ,prvo se malo raspitajte prije nego čovjeku išta napišete i gledate gramatiku ..Ima razlog zašto tako piše
@all
molim da se ikakve insinuacije za posjedovanje multiaccountova ne postaju na forum. TOCKA!
multiaccountima se bave multihunteri. MH postoji na svakom serveru, IGM na multihuntera ce ga potaknuti da pregleda mogucnost multiacca i njegov je posao da to sredi.
ukoliko nakon njegove reakcije niste zadovoljni, imate slijedecu instancu, a to je trenutno admin@travian.com.hr
ovdje vam je dodatno pojasnjeno zasto bas taj mail:
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=45468
link na pravila vam je u mom potpisu
razlog za zabranu insinuacija:
1. ako je korisnik kriv za multiacc, postanje toga na forum nece rijesiti problem, a korisniku je svejedno
2. ako korisnik nije kriv za multiacc, nanasate mu veliku stetu tj njegovoj reputaciji, jer on nikako ne moze DOKAZATI NEVINOST!
nadam se da se slazete sa navedenim, koje cu i dalje u potpunosti implementirati, ako treba i opomenama.
lp z00ey
pao serveeeeeer
aaaaaaaaaaaaaa
crkava mi 100k offaaa :D