nisam bio na forumu pa nisam ni citao i vidio ovaj post,pa da samo prokomentiram,jer mi je uzasno smijesno...
sexy prase je imao srece sto mu je acc uopce na karti,i to jos u prva dva mjeseca igre,pitaj malo tapira i mrguda sta su mi radili,nisam noci spavao ni ja a ni oni.
neznam zasto ti mislis da se netko dici sa tim da je prvi napadac servera??
prijatelju,kad se naucis igrat,onda ces znati zasto sam TRENUTNO napadac servera.
ja oko sebe nisam imao nikoga u samom startu,tako da sam bio prisiljen lupati sve oko sebe da pocistim kartu,a nisam sklapao saveznistva sa svima oko sebe,kako inace igracine rade na serverima,pa onda naskupljaju more offa i zaletavaju se okolo.meni radi toga uopce nije drago,ako te ta titula smeta ja cu zamoliti admina da sve moje off bodove da tebi,jer ja se zabavljam a tvoju svrhu na ovom serveru apsolutno nevidim,osim da trkeljas gluposti po forumu koje nemaju veze sa vezom.
btw. ima istine u tome sto si naveo,da to tako nece ostati,naravno da nece,jer ja off uredno zabijam,i nemam 4 offa kao na s4 sto sam imao i na kraju bio 3.napadac.
a u ostalom,uskoro cu ugasit acc pa mozda ti zavrsis kao prvi,i ako to ostvaris budem kupio lizalicu,da se veselis :D