mislim da je najmanje bitno tko je, a tko nije od osnivaca sad tu, bitna je igra i druzenje onih koji jesu sada tu :pivo:
Printable View
evo nosim i ja ime po modnom kreatoru pa ga nisam pitao za autorska prava, za www znamo da je tamo nekolicina igrača od prije, vodstvo www-a su stari igrači, ali istina je da je u savezu relativno nova ekipa,
Samo ima jedna zanimljivost Što je sa artefaktom koji je PMS uzeo od THE?
Branitelj tjedna
Rang Igrač Bodovi
1. hades 88421
Bila neka koljaza jutros :)
Ajmo dajte reporte!
Nadam se da je bilo dosta ovaca!
http://img716.imageshack.us/img716/2016/sheepracing.jpg
imam jedno pitanje jel ovi ostaci fenix saveza i dalje ratuju sa sexy i pip?
što će www-ovcima ti koji su osnovali WWW, osim fantoma i blentavog,
pravo da ti kažem niti se sjećam ikog više od tih nazovi osnivača ....., ako možda ti znaš, podsjeti me
a ta tema oko tih velikih igrača koji su osnovali www i skoro ga sami obrisali već se povlačila po forumu, tako da oni koji su nastavili igru na prošlom s1 i uspjeli sačuvati to ime , njima svaka čast :)
ma ne govorim o njima, govorim da ni ostale ne vidim, ili se skrivaju. Blento je vani, manticore ne igra koliko znam, markiza neznam i bill su stara prica, fantom je vani isto.
Pitam jel ima jos tko od originalnog,pocetnog, nebitno kakav je bio, da igra kod vas
@ transporter,molim ne obracati vise, ja i ti smo davno nasu pricu zavrsili, nakon katanja saveznika onako, pokazao si se,molim da ne odg i ignoriras, nemam namjeru s tobom pricati
hvala