Hm. nisam baš siguran u to.
Koliko vidimo, oni više lupaju od THE
:dance::dance::dance:
Printable View
kakvi off bodovi, kakvi napadaci covjece pa koga jos to zanima ... totalno si demode :brukica: ... ove godine su defferi IN :dance:
moja skromna vojska je uvik do sada, pa tako i u vasoj zadnjoj akciji, bila tamo di su isli tvoji vojnici ... jbga morat ces mi virovat na ric jer se tvoji jos niti jednom nisu vratili :D
Na kraju krajeva nije tvoj Poglavnik nista puno jaci od moje Peppe Pig :svinjica mala: :cerek:
ma mene interesira kako će sve izgledat do dolaska natara,
a kad dođu natari i počne ww gradnja tu je i vidovit Milan nemoćan :D
takvi prevrati, takve izdaje, takva ponašanja,
možemo samo naći u hrvatskoj povijesti :D
kad pobjednik nije pobijedio, kad poraženi nije izgubio
mislim igrao sam njemački server (opet ja :( ) takve stvari su tamo nezamislive,
naš WW je gradilo ca 12 raznih saveza. o izdaji nije bilo nikad riječi , svi su offovi ispucani,
i bili smo drugi, al zabava bila vrhunska.
Nisam mislio na skripte. Ali nije to bitno.
Želim nešto svima reći. Žalio sam za prvim hr s1, zbog poštene igre, za prvim hr s2 zbog poštenog fighta.
Sad više ne žalim jer sam dobio potvrdu o želji za poštenom igrom iz RF saveza.
Društvo iz RF saveza imate duboko poštovanje, zbog fer poteza Vašeg člana. Ne samo moje nego i sexy saveza i 1.bojne. A mislimo da i THE savez želi poštenu i fer borbu do kraja.
Smeća smo se riješili. Puno Vam hvala.
Naravno ovo ne znači nikakvo primirje nego fight do zadnjeg koplja. Zato nema opuštanja, jer još smo uvijek SEXY.
Ali za ovakvo nešto :101010::101010::101010:
i naravno :pivo::pivo::pivo: za Peru
daj nesto novo to je moja fora koju sam ja proda Juci i tebi ;) ... al ne moram bit iskren i rec da za tu akciju imam samo rijeci hvale ... jbga malo smo vas tu podcjenili ... moji deff generali su racunali da ce onih 88 falangi u selu bit dovoljno ... toliko o tome koliko se cuvao taj art :lol2: